دوستان من میخام بعضی برنامه ها رو ساین کنم ولی سایت symbiansigned برای من بالا نمیاد میخواستم بدونم که imei این گوشی ها مثل هم هست یا نه.
اگه هست میشه فایل cer رو بزارید تا دیگران هم استفاده کنن؟
ممنون
دوستان من میخام بعضی برنامه ها رو ساین کنم ولی سایت symbiansigned برای من بالا نمیاد میخواستم بدونم که imei این گوشی ها مثل هم هست یا نه.
اگه هست میشه فایل cer رو بزارید تا دیگران هم استفاده کنن؟
ممنون
بیا اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میبینم که فروم خوابیده؟بچه ها یه تکونی به این فروم نمیدید؟
مقایسه ویواز و ساتیو توی این ویدیو:
شما کجا هستین ؟نوشته شده توسط burberry
اینقدر موندم و کسی جواب نداد.خودم به خودم جواب میدم.فقط اینو بدونید خیلی کم لطف هستید چون واقعا توضیحش سخت نبود.اما من برای کسایی مثل خودم که ممکنه این مشکل رو داشته باشند میگم که کد:
#6*3*140* رو بزنید اونوقت یدونه اس ام اس میرسه که باید سیوش کنید البته یه پسورد1234هم لازم داره.خلاصه نت گردی با ویواز عالمی داره! خودتون باید امتحان کنید
این کد برا من جواب نمیده
یه سرچ کردن تو سایت که این همه سختی نداره.
اینم لینک برنامه.ساین یادت نره.
Last edited by majidstar; 14-05-2010 at 14:24.
سلام بچه ها من یه مشکلی داشتم تو نور کم که فیلم می گیرم تو صفحه خیلی نویز داره کلا" شما برا فیلم برداری تو شب تو خونه که چراغ روشنه منظورمه نه تو تاریکی چه تنظیماتی میزارین؟من همیشه تو حالت اتوماتیک میزارم ولی تو شب منو راضی نمیکنه
وا مطمئنی؟خیلی عجیبه !البته من یه چیز باید بگم.حدودا چند هفته قبل که من این کد رو میزدم جواب نمیداد و مشکل داشت ولی چند روز قبل که این کد رو زدم جواب دادو تنظیمات رو فرستاد .یه پسورد 1234 زدم و.....دیگه راحت تونستم برم نت و گوگل ومسنجر و....
خب بقیه دوستان چیکار کردن؟ اونا هم مشکل دارن؟ پس عجب شانسی آوردم من![]()
تنظیم خاصی نداره
تو همون حالت پیشفرض بهتره
برای کاهش نویز میتونی Exposure را کمتر کنی
در این صورت نور کمتر میشه و نویز هم میاد پائین
حالت شب هم خوبه نویزش هم کمتر ولی افت فریم زیادی خواهد داشت
احتمالا شما خوش شانس بودین
قضيه "فول پك " چيه ؟
چه چيزايي تو "فول پك " هست ؟
====
با رم 8 گيگ خودش ، چه مدتي ميشه فيلمبرداري كرد ؟
رم رو نمیدونم ددوستانی که دارند پاسخ بدن، اما باید خیلی بشه، چندین و چند ساعت شاید...
Last edited by J U N I P E R; 15-05-2010 at 10:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)