95 درصد از مینه. مشخصات بده که معلوم شه.
در ضمن تو تاپیک نه. این جور چیزا رو پ.خ کن.
95 درصد از مینه. مشخصات بده که معلوم شه.
در ضمن تو تاپیک نه. این جور چیزا رو پ.خ کن.
ببین اون دو تا ادیتور اصلی فقط باز نمیشن
خوب باشه:
رم256 DDR
گرافیک
DDR 256
cpu
2.80
هارد:
36گیگ
کلا بی خوده........
دو روز دیگه امتحانات تمومه حتما عوض میکنم![]()
با اين تا حالا بازي ميساختي؟بابا پشتكار و اراده.مثل اينكه سينه سوخته اي.
![]()
گیم استدیو که رم بالا نمیخواد..
تو باز کردن یونیتی مشکل داشتم و اینم udk
سلام
تعریف از سیستمم نباشه ولی من اصلا موقعه کار با یو دی کی سیستمم هنگ نکرده تا حالا
به شما پیشنهاد میکنم سی پی یو چهار هسته ای بگیر
كلا گفتم.![]()
امیر رضا جان باب تست کارایی بازی هست .رم 256 از کجا گیر آوردی شوخیت گرفته این سیستم شما بدر گیم میکر می خوره
بزودی امیدوارم یک سیستم توپ گیرت بیاد البته زیاد بابات تو خرج نزار که مثلا باباجون برام core i7 extmere و Nvida 9500GT Utlra و Ram Gell 2x4GB بخر (شوخی کردم امیررضا جان ناراحت نشو ) ولی واقعا رم ات افتضاحه حالا گرافیک خوبه و این سی پی یو اگه PENTUIM Full Cache باشه خوبه ولی رم مال زمان ریسلی علی دلواری هست
اما برای افزایش کارایی آنتی ویروس غیرفعال کن و theme ونیدوز در حالت classic قرار بده
سلام دوباره اومدم !
اول سوال : کتاب Unreal Tournament Game Programming for Teens خوب هست دانلود کنم ؟!
دوم : رم 256 هم اگه خواستی بیا بهت بدم که udk هم باز یشه !
سوم : کتاب نحوه ساخت بازی unreal tournament 2004 هم هست ! البته آموزش نیست اینا توشه :
·Crucial stats on all 84 characters
·Every game mode covered, including the all-new Assault and Onslaught
·Essential details on all vehicles, weapons, and items (including the Mine Layer and AVRiL)
·Camping spots and shortcuts for every map
·Fierce combat tactics for taking (or defending) choke points and fighting to the finish!
·Full command prompts and complete weapon damage tables!
·Professional training strategies for each gameplay mode
Last edited by ali_2021; 12-06-2010 at 22:29.
شما هزينشم ميدي؟![]()
دوستان سلام
قبل همه یه مسئله: لصفا بحث های نا مربوط تو این تاپیک نکنید، اینجا به اندازه ی کافی بزرگ هست.
اولا این کتاب مال آنریل 2 هست، ثانیا بازی ساختن رو یاد نمیده، برای Mod هستش. در نتیجه نه، فقط اگه به عنوان اطلاعات عمومی بخوای بخونیش.
علی آقا قبلا هم صحبتش شده. آموزش UDK : اول ویدئو دوم تمرین، سوم وب چهارم تمرین.
من توش کتاب نمی بینم.در هر صورت خود دانی.
معین جان همون طور که تو پست قبلتر گفتم، عموما از UDK هستش، چندان ربطی به قدرت سیستم نداره این مسئله ی هنگ کردن. این حتما از خوش شانسی شماست، ولی خب کارای پیچیده تر که باهاش بکنی، متاسفانه برا شما هم اتفاق می افته.
فعلا.![]()
Last edited by tovamohammad; 12-06-2010 at 23:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)