دوستان ظاهرا شرایط دهه زجر ایرانخودرو توسط نمایندگی ها اعلام شده ولی تا این لحظه تو سایت ایرانخودرو چیزی درج نشده.
اینطور که شنیدم تو لیست جدید سمند EF7 چکی نداره
کسی از شرایط جدید اطلاع نداره...؟؟؟
دوستان ظاهرا شرایط دهه زجر ایرانخودرو توسط نمایندگی ها اعلام شده ولی تا این لحظه تو سایت ایرانخودرو چیزی درج نشده.
اینطور که شنیدم تو لیست جدید سمند EF7 چکی نداره
کسی از شرایط جدید اطلاع نداره...؟؟؟
فیلم تست EF7 دوگانه با ریو ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 130 به بالا جالب میشه![]()
منم سوال کردم گفتن فعلا نداریم
دوباره بردم نمایندگی گفتن که EF7 ها رو باید ببری نمایندگی های پایلوت. لیستشون رو اینجا میزارم که اگه کسی از دوستان خواست مستقیم بره اونجا.
،1004،1055،1128،1144،1057،1180،5042،1005
دوست عزیز اصلا نگران این چراغ چک نباش این چراغ وقتی فقط روشن میشه که دوباره تو میخوای گاز بزنی و اینکریو که میگم انجام بده سعی کن همیشه اگه این چراغ چک واست مهم از یه جا گاز بزنی،این ۱ و ۲ هم اینکه وقتی هنوز استارت نزدی بذار صدای دینگ استارت قطع شه بد ماشینو روشن کن،بازم چون این مشکل تو اف۷ها هست میتونی ببری نمایندگی بگی با دیاگ واست دانلود نرمافزار بهینه رویای سی یو کنن.در ضمن مبارکت باشه.
اینکه عالیه.قبلا میگفتن ماشین دوگانه با یه باک بیشتر از150کیلومتر نمیره؟پراید اینجوریه؟
بله پراید اینجوریه.
من سمند LX دوگانه سوز معمولی دارم با یه کپسول 240 کیلومتر میبره.
سمند EF7 که بیشتره
تا حالا سابقه نداشت اصلا این مقدار بره ، از عالی هم 3 مرتبه اونور تره
سمند که با یک مخزن گاز 75 کیلویی 200 کیلومتر رو باید بره حدودا
پراید که 160 کیلومتر تا 180 کیلومتر بیشتر نمیره خوب اونم واسه خاطر اینکه پراید 3500 بیشتر گاز نمیگیره اما سمند هایی که مخزن 75 کیلویی دارن 5 هزار تومان میگیره حالا یکم بیشتر یا کمتر بستگی به فشار گاز داره
خوب امروز ef7 اداره رسید دستم و یک ماموریت 450 کیلومتری داشتم در اتوبان و آزاد راه
ماشین بدی نیست ولی زیر 100 کیلومتر در ساعت شتابش خیلی جالب نیست. ذکر کنم که فقط بنزین سوز بود
نکته مهم بالای 100 هست که همون روند زیر 100 را تقریبا حفظ می کنه
ترمزش افتضاحه
گیربکسش سفت بود ولی اگر در نظر بگیریم که ماشین 700 کیلومتر راه رفته میشه گفت عادی هست
این آلارم سرعت غیر مجازش هم یکم روی اعصاب هست
بقیه موارد میشه گفت خودروی خوبی هست
سرعت متوسط طی این مسافت حدود 140-150 کیلومتر در ساعت بود و حداکثر سرعتی هم که داشت 200 کیلومتر در ساعت بود که کمی احساس ناامنی بوجود میاورد که حدس میزنم بخاطر اینکه خودرو 3 ماهی میشه که تقریبا خوابیده باد چرخ ها میزان نبود.
سواری به نسبه خوبی داره و صندلی هاش هم راحت هست
ولی فضا پای راننده یکم برام تنگ بود(در مقایسه با تندر خودم)
کلا نظرم نسبت به این خودرو مثبت هست و اگر بخوام نمره از 20 به اون بدم چیزی حدود 13 هست
راسته که میگن این موتور سمند ef7روغن می ده وزود خراب می شه وقیمت قطعاتش خیلی گرونه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)