منظورم این علامت مثبت یا منفیی که تو جدول گزاشته میشه ، بضی جاها حتی ریشه ساده هم بوده دیدم که دو
طرف مثبت بوده یا دو طرف منفی بوده !!!
منظورم این علامت مثبت یا منفیی که تو جدول گزاشته میشه ، بضی جاها حتی ریشه ساده هم بوده دیدم که دو
طرف مثبت بوده یا دو طرف منفی بوده !!!
سلام، سریال صد که خیلی وقته اومده!!! الانم تا قسمت سومش تو بازار هستنوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا ریشه مخرج رو به دست آوردیم بعد تو جدول گزاشتیم ، از یه طرف جدول که شروع میکنیم به تعیین
علامت کردن به این ریشه مخرج یا همون مجانب قائم که میرسیم چجوری باید تعیین
علامت کنیم ؟
سلام بچه ها من تازه شروع کردم به خوندن ارایه های ادبی از روی رمزینه و گاج و ... . الان دارم میفهمم که ارایه های ادبی مثل ریاضی قواعد داره و میشه تستهای اون رو مثل درس عربی با چند تا تکنیک و البته کمی تسلط راحت زد.
یکی از تکنیکهایی که خودم با خوندن اون چند تا کتاب کشف کردم براتون میگم:
هر تشخیصی , استعاره است.(اینو همه میدونن)
هر استعاره ای , مجاز است.(اینو خیلی ها نمیدونن)
پس: هر تشخیصی , مجاز است(اینو کمتر کسی میدونه چون هیچ کتابی نگفته)
حالا سوال من اینه ایا هر سجعی,جناس است یا هر جناسی,سجع است؟
البته بگم که من رشته ریاضی ام.
میشه یک مثال عددی بزنین؟
به نظرم این غلط میاد ... 100 % اطمینان ندارم ولی امیدوارم به دردت بخوره نظر من
در استعاره این هنرمند هست که با ظرافت کلمه ای رو به جای کلمه ی دیگه می آورد و شباهت این دو صرفا با ظرافت ی که مثلا شاعر اشاره می کنه قابل درک می شه
نرگسش عربده جوی و لبش افسوس کنان
نرگس اینجا استعاره از چشم هست ولی معنای اصلی نرگس مورد توجه شاعر بوده و یه لینک مفهومی ایجاد کرده در دنیای واقعی نرگس و چشم ربطی به هم ندارن
اونقدر کرسنه ام که ظرف رو کامل می خورم
ظرف مجاز از غذا هست صرفا به جای غذا اومده معنای اصلی ظرف مد نظر نیست و هیچ شباهتی بین این دو نیست منتها یه رابطه ی منطقی در دنیا بین ظرف و غذا هست !
اینشکلی با ریاضیت نمی شه سراغ ادبیات رفت ... اگر هم روشی باشه مثل حل انتگرال که روش های مختلف داره ولی خودت هم باید ذوق به خرج بدی
در استعاره این هنرمند هست که با ظرافت کلمه ای رو به جای کلمه ی دیگه می آورد و شباهت این دو صرفا با ظرافت ی که مثلا شاعر اشاره می کنه قابل درک می شه
نرگس اینجا استعاره از چشم هست ولی معنای اصلی نرگس مورد توجه شاعر بوده و یه لینک مفهومی ایجاد کرده در دنیای واقعی نرگس و چشم ربطی به هم ندارن
ظرف مجاز از غذا هست صرفا به جای غذا اومده معنای اصلی ظرف مد نظر نیست و هیچ شباهتی بین این دو نیست منتها یه رابطه ی منطقی در دنیا بین ظرف و غذا هست !
اینشکلی با ریاضیت نمی شه سراغ ادبیات رفت ... اگر هم روشی باشه مثل حل انتگرال که روش های مختلف داره ولی خودت هم باید ذوق به خرج بدی
پیشنهاد میکنم فایل زیر را نگاه کنید:
انواع سجع و جناس بررسی شده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر میرسه چندان ربطی به هم ندارند!![]()
Last edited by mehdi_7070; 22-05-2011 at 21:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)