تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 162 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1615

نام تاپيک: آموزش جامع و کامل حل مکعب روبیک

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

قیمت ها این طور هست :
    DIY Type F II - 17900 T
    3*3*3 Stickers - 3900 T

هزینه پست هم 2500 تومن هست .

برای دوستان زیر کنار گذاشته شده :
    خودم ! - یکی از دوستام تو ساری - Hessam 7800gtx - M.MASOUD.M - IceLord
    اگه بعضی ها رو فراموش کردم ببخشید .
    اگه کسه دیگه ای هم هست سریع از طریق پیام خصوصی اعلام کنه چون فقط 4 تا مونده !

2. 2 کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

قیمت ها این طور هست :
    DIY Type F II - 17900 T
    3*3*3 Stickers - 3900 T

4. 4 کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir.cuber's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جابر جان, منظورم برگزاری مسابقات رسمی زیر نظر انجمن جهانی روبیکه !!

فکر می کنم اولش یه سری مسابقات توووپ تو ایران باید برگزار کرد , بعدش باید فیلماشو واسه اونا بفرستیم تا نظرشون جلب بشه
    یه نماینده واسه ما بفرستن.

در رابطه با ورودی مسابقات حدود 5-15 دلاره که هر کشوری یه قیمتی داره ؛ البته این هزینه ی ورودیشه یعنی فقط واسه شرکت تو یه رشته, واسه رشته های دیگه1-5 دلار میگیرن.

مثلن تو مسابقات 1 ماه پیش تو کانادا , 10 دلار میگرفتن واسه یه رشته ( مثلن 3*3 ) بعدش واسه هر رشته ی اضافه ای 2 دلار می گرفتن ( 2*2 - 4*4 - 5* 5 ....).
    این هزینه شامل :شرکت در مسابقه - ناهار ( البته از نوع خارجیش که واسه ما در حد ته بندیه!! ) - شرکت تو جشن بعد از مسابقه ؛ در ضمن تو مسابقات 2 نفر هم می تونید همراه داشته باشید که بتون روحیه بدن :d
    Last edited by amir.cuber; 25-06-2010 at 03:55.

6. این کاربر از amir.cuber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینم راهنمایی های لازم برای شرکت در مسابقات روبیک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از amir.cuber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

جابر جان, منظورم برگزاری مسابقات رسمی زیر نظر انجمن جهانی روبیکه !!

فکر می کنم اولش یه سری مسابقات توووپ تو ایران باید برگزار کرد , بعدش باید فیلماشو واسه اونا بفرستیم تا نظرشون جلب بشه
    یه نماینده واسه ما بفرستن.

در رابطه با ورودی مسابقات حدود 5-15 دلاره که هر کشوری یه قیمتی داره ؛ البته این هزینه ی ورودیشه یعنی فقط واسه شرکت تو یه رشته, واسه رشته های دیگه1-5 دلار میگیرن.

مثلن تو مسابقات 1 ماه پیش تو کانادا , 10 دلار میگرفتن واسه یه رشته ( مثلن 3*3 ) بعدش واسه هر رشته ی اضافه ای 2 دلار می گرفتن ( 2*2 - 4*4 - 5* 5 ....).
    این هزینه شامل :شرکت در مسابقه - ناهار ( البته از نوع خارجیش که واسه ما در حد ته بندیه!! ) - شرکت تو جشن بعد از مسابقه ؛ در ضمن تو مسابقات 2 نفر هم می تونید همراه داشته باشید که بتون روحیه بدن :d
    فکر نمی کنماینطور باشه که اونا بخوان برا ما نماینده بفرستن . نماینده باید یکی از خود ما باشه .
    مثلا یکی از ماه که خیلی حرفه ایه ( حتی نه خود من ) باید تو این مسابقات جهانی شرکت کنه و بتونه یه نمایندگی ازشون بگیره .
    البته خیلی هم به مسابقات رسمی فکر نکن . دردسر داره .
    آخه نیازی نیست چون ما همه اینا رو میتونیم غیر رسمی انجام بدیم بعد یه وبلاگ یا یه سایت می زنیم (که هزینش با همون مسابقات تامین میشه ) بعد نتایج تمام مسابقات ایرانی رو توش میزاریم .
    الان برای رسمی شدن خیلی زوده چون بچه های ما هنوز حرفه ای نیستن . رکورد اکثر بچه ها بیشتر از 30 هست و برای حرفه ای شدن باید بیاد زیر 15 .( نظر شخصی)
    اگه پایه هستین و یه کدوم از شما یه جا برای اجرای مسابقات دارین ، اعلام کنید بعد ما یه سری قوانین با فکر هم سر هم می کنیم و از اونا برای اجرا استفاده می کنیم .
    امیر جان شما که تو اصفهانی این فرصت رو از دست نده

10. 2 کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

قیمت ها این طور هست :
    DIY Type F II - 17900 T
    3*3*3 Stickers - 3900 T

ننوشتی خودش چنده ! کلا چقدر در میاد ؟

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

نوشته ولی سفید نوشته

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فکر نمی کنماینطور باشه که اونا بخوان برا ما نماینده بفرستن . نماینده باید یکی از خود ما باشه .
    مثلا یکی از ماه که خیلی حرفه ایه ( حتی نه خود من ) باید تو این مسابقات جهانی شرکت کنه و بتونه یه نمایندگی ازشون بگیره .
    البته خیلی هم به مسابقات رسمی فکر نکن . دردسر داره .
    آخه نیازی نیست چون ما همه اینا رو میتونیم غیر رسمی انجام بدیم بعد یه وبلاگ یا یه سایت می زنیم (که هزینش با همون مسابقات تامین میشه ) بعد نتایج تمام مسابقات ایرانی رو توش میزاریم .
    الان برای رسمی شدن خیلی زوده چون بچه های ما هنوز حرفه ای نیستن . رکورد اکثر بچه ها بیشتر از 30 هست و برای حرفه ای شدن باید بیاد زیر 15 .( نظر شخصی)
    اگه پایه هستین و یه کدوم از شما یه جا برای اجرای مسابقات دارین ، اعلام کنید بعد ما یه سری قوانین با فکر هم سر هم می کنیم و از اونا برای اجرا استفاده می کنیم .
    امیر جان شما که تو اصفهانی این فرصت رو از دست نده
    درسته جابر جان, با رامین یه صحبت هایی کردیم که برگزار کنیم , از لحاظ جا میشه یه کاریش کرد, من با بعضی از مدارس اصفهان ارتباط دارم میشه صحبت کرد یه روز جمعه رو بمون بدن, راستش من خودم دوست دارم جنبه ی این مسابقات رسمی تر باشه , واسه همین نظرم اینه که بتونم تو دانشگاه برگزار کنم( بالاخره 4-5 سال اونجام پدربزرگ شدیم!!!) اینطوری حتا میشه با صدا و سیما هم هماهنگ کرد , کاری که تو مشهد شد.

مسابقه ای که تو شیراز شهریور می خواد برگزار بشه فکر کنم کیفیت خوبی داشته باشه چونتو اصفهان که تبلیغ خوبی کردن. با چنداشون از جمله مدیر عامل شرکت تولید کننده و دبیر دپارتمان بازی های فکری شیراز صحبت کردم ؛ اونا که خیلی خوشبین بودم از کیفیت مسابقات , قول همکاری و انتقال تجربه هم دادن .

یه پیشنهاد هم بشون دادم که مسابقات به صورت تیمی هم برگزار بشه , یعنی تیم های استانی و شهری؛ اینطوری کمک می کنه که بچه های هر استان با هم بیشتر آشنا بشن , از تجربیات هم استفاده کنن و مسابقات محلی ( تو شهر خودشون) رو چند وقت یه بار برگزار کنن .

نظر شما چیه اساتید ؟ جابر جان , جناب شهشهانی , IceLord عزیز و بقیه سروران

14. 3 کاربر از amir.cuber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

درسته جابر جان, با رامین یه صحبت هایی کردیم که برگزار کنیم , از لحاظ جا میشه یه کاریش کرد, من با بعضی از مدارس اصفهان ارتباط دارم میشه صحبت کرد یه روز جمعه رو بمون بدن, راستش من خودم دوست دارم جنبه ی این مسابقات رسمی تر باشه , واسه همین نظرم اینه که بتونم تو دانشگاه برگزار کنم( بالاخره 4-5 سال اونجام پدربزرگ شدیم!!!) اینطوری حتا میشه با صدا و سیما هم هماهنگ کرد , کاری که تو مشهد شد.

مسابقه ای که تو شیراز شهریور می خواد برگزار بشه فکر کنم کیفیت خوبی داشته باشه چونتو اصفهان که تبلیغ خوبی کردن. با چنداشون از جمله مدیر عامل شرکت تولید کننده و دبیر دپارتمان بازی های فکری شیراز صحبت کردم ؛ اونا که خیلی خوشبین بودم از کیفیت مسابقات , قول همکاری و انتقال تجربه هم دادن .

یه پیشنهاد هم بشون دادم که مسابقات به صورت تیمی هم برگزار بشه , یعنی تیم های استانی و شهری؛ اینطوری کمک می کنه که بچه های هر استان با هم بیشتر آشنا بشن , از تجربیات هم استفاده کنن و مسابقات محلی ( تو شهر خودشون) رو چند وقت یه بار برگزار کنن .

نظر شما چیه اساتید ؟ جابر جان , جناب شهشهانی , IceLord عزیز و بقیه سروران
    اگه بتونی تو دانشگاه برگزار کنی عالی میشه.
    منم قرار بود تو دانشگاه صنعتی شریف برگزار کنم. حتی با سایت روبیکر هم یه توافقاتی انجام شد برای تدارکات و پشتیبانی مراسم از لحاظ تهیه روبیک و تبلیغات و ... ولی دست آخر سر مباحث مالی توافقمون نشد و رفتن. حالا اگه بشه خودمون راه بندازیم خیلی خوب میشه. ولی مشکل بازم همون بحث مالیه...قصه اش درازه اگه خواستین بگم.

این بحث مسابقات تیمی هم خیلی عالیه. استعدادهایی شناخته میشن تو این مسابقات که تو هیچ فرومی نمیتونی پیداشون کنی. میتونیم مسابقات سایتی هم برگزار کنیم. یعنی پیسی ورد یه تیم بده و روی بقیه تیمهای سایتا از جمله روبیکر و ایران پازل رو کم کنیم

تا نظر بقیه اساتید چی باشه....
    موفق باشید.

16. این کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soroshea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    A Living Hell

پيش فرض

سلام ... داداش واسه من گذاشتی کنار ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •