تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 323 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اینجا کسی گوشیشو h*a*c*k کرده؟ اگه اره بگید تا آموزش افزایش کیفیت عکسبرداری+مخصوصا فیلم برداری رو بگم!

خیلی خیلی باحاله! 100% تست کردم روی S60v5 (البته روی N97)

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

اینجا کسی گوشیشو h*a*c*k کرده؟ اگه اره بگید تا آموزش افزایش کیفیت عکسبرداری+مخصوصا فیلم برداری رو بگم!

نیکی و پرسش؟!

راستی ببینم... افزایش کیفیت دوربینت قضیه دستکاری همون فایل متنی و قرار دادنش داخل یکی از زیرپوشه های پوشه Private در درایو C هست...؟!

شاد باشین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

پس چرا خودت با فونیکس آپدیت کردی؟

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

اینها رو کی نوشته؟دقیقا دردتو میندونم چیه خیلی ها داشتن و منم داشتم به این طریق هیچوقت نمی تونی دانلودش کنی.

بابا دیگه شورش رو درآوردین که!اینقدر دیگه ...
    خوب اون زمان که من بیش از 10 باز زحمتشو کشیدم سرورهای نوکیا ایراد داشتند و نمی شد خیلی از دوستان تو این فروم هم ئاینکارو کردند و نتونستند و مبادرت به فونیکس کردند. خوب مطالبو بخون بعد نظر بده

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------

-----------------------------------------
    چشم
    گوشیت مبارکت باشه و امتیاز گوشیت را هم دیدم خیلی بالاست!! شاید به خاطر اینه که قاچاقی بوده و به همین دلیل بازم شاید اصله و باز هم شاید گوشی هایی که ما اینجا می خریم واقعا غیر اصل باشن به هر حال
    راحتترین راه همین آپدیت آنلاینه قبل از آپدیت شما به 3 تا برنامه نیاز داری
    1- آخرین ورژن Nokia PC Suit یا Nokia OVI Suit که من به شخصه دومی را پیشنهاد می دم چون با گوشیهای جدید سازگاری بیشتری داره
    Download From:
    PC Suit
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    OVI Suit:
    کد:

2- برنامه Nokia Software Updater که بتونید به صورت آنلاین به سایت نوکیا وصل بشید و کار آپدیت را آغاز کنید
    Download from:
    کد:

3- برنامه Nemesis Service Suite -NSS که توسط این برنامه می تونید پروداکت کد گوشیتون را تغییر بدین
    Download From:
    کد:

تنها کار اینه که یک پروداکت کد فارسی برای گوشیت پیدا کنی و تغییر بدی و توست Nokia Software Updater دوباره آپدیت کنی
    که اگر این باشهRM-559 X6 دوست عزیزمون آقای Hamidrj تو قسمت مربوط به پروداکت کدها زحمتش را کشیدن

پروداکت کد نوکیا RM-559 X6

قرمز
    0581456

آبی
    0581632

صورتی 16گیک
    0581537

زرد 16 گیگ
    0582260

مشکی 16 گیگ
    0589448

اگر مشکل یا سوال تخصصی تر داشتی بگو تا اگه تونستم کمک کنم
    بنده هم همه این شعرو رو ورها رو به دوست عزیزمون گفتم ولی کو گوش شنوا!!!! فقط پروداکت کدشو نمی دونستم. از شما هم ممنون که زحمت کشیدی

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

در کل GPU در لپتاگ های ضعیف که معمولا اینتل هستند در واقع داخل چیپست گرار دارند و قدرت پردازشی از خودشون ندارند و پردازنده کار پردازش رو انجام میده و معمولا از رو سیستم استفاده میکنه!
    یعنی واحد مرکزی پردازش گرافیک مستقل ندارند!
    البته در سری جدید بجای چیپست داخل خود پردازنده قرار گرفته!
    منظور از نداشتم GPU, نداشتم GPU مستقل هست!

هی میگید به بیراه میکشه هی ادامه میدید!

درضمن منم تخصصم کامپیوتره عزیز!
    دقیقه دقیقا من هم منظورم همین حرفای شماست
    مطالب پستتون رو بشدت تایید می کنم

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

aydin_eb7777 عزیز،ممنون.

فقط یک سوال دیگه مونده،اطلاعاتی از گوشی که پاک نمیشه؟
    حالا من واقعا فکر می کنم شدم یک بوق 23 بنز!!!!!!!!!!!! بابا مگه من بهت نگفتم بجز مموری اطلاعات اینترنال مموری کلا پاک می شه چرا دوباره بحث رو کش می دی آخه

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

زمان آپدیت کردن تمامی اطلاعات داخل حافظه اصلی گوشی پاک می شه از جمله شماره تلفن و اس ام اس و برنامه هایی که در حافضه اصلی گوشی نصب شده باشن و فقط اطلاعات داخل هارد و یا مموری کارت و سیم کارت سالم می مونن پس شما قبل از انجام آپدیت حتما از حافظه اصلی گوشی که شامل شماره تلفن و اس ام اس میشه backup بگیر
    موفق باشی
    داداش آیدین زحمت این نوشت هها رو چند صفحه قبل این دوستمون به من داده بودن دقیقا همه این مطالب رو عنوان کردم ولی نمی دونم ایشون یا منو قبول ندارن یا بازم منو قبول ندارن!!!!

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------

امیرجون تو که ان97 داری اولا بگو مینیشو داری یا معمولیشو درثانی ان97 رو می پسندی یا ایکس 6 رو؟ تورو خدا تاچ ان97 با ایکس 6 زمین تا آسمون فرق نداره؟؟؟؟

---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

نیکی و پرسش؟!

راستی ببینم... افزایش کیفیت دوربینت قضیه دستکاری همون فایل متنی و قرار دادنش داخل یکی از زیرپوشه های پوشه Private در درایو C هست...؟!

شاد باشین
    آره یه چیزی تو همین مایه هاست ولی از یه دوربین 5 مگاپیکسل انتظار عکسبرداری 10 مگاپیکسل رو نمیشه داشت

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز جناب آقای NOKIA_N95 به خاطر زحمات قبلی شما
    من فیلمی که همون اوایل ورود N95 تهیه کرده بودم برای آپدیت کردن گوشی را در اینجا می زارم و امیدوارم دوستان با دیدن این فیلم دیگه مشکلی برای آپدیت نداشته باشن
    با اینکه دیگه گوشی N95 ندارم و اینهمه هم گوشی ها پیشرفت کردن ولی هنوزم می گم شاه همه گوشی ها N95 بوده

لینک دانلود فیلم
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز جناب آقای NOKIA_N95 به خاطر زحمات قبلی شما
    من فیلمی که همون اوایل ورود N95 تهیه کرده بودم برای آپدیت کردن گوشی را در اینجا می زارم و امیدوارم دوستان با دیدن این فیلم دیگه مشکلی برای آپدیت نداشته باشن
    با اینکه دیگه گوشی N95 ندارم و اینهمه هم گوشی ها پیشرفت کردن ولی هنوزم می گم شاه همه گوشی ها N95 بوده

لینک دانلود فیلم
    کد:
    احسنتم حرف دلمو زدی 3 تا ان95 داشتم از فروختنشون واقعا پشیمون شدم . نفروختم که بهترشو بگیرم چون منم ان95 رو بهترین می دونستم ولی چون خیلی حساس بودم یه ذره خش که می افتاد دلمو می زد!!
    منم ازتون ممنون

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

...

آره یه چیزی تو همین مایه هاست ولی از یه دوربین 5 مگاپیکسل انتظار عکسبرداری 10 مگاپیکسل رو نمیشه داشت
    خب زیاد روش حساب باز نکنین...! اون هنگام که N82 داشتم، این کار رو کردم. عکس ها کمی تا قسمتی شارپ تر شد؛ اما نه حجیم تر شد، نه کیفیتش رفت بالاتر... کیفیت فیلمبرداری هم اصلا تغییری نکرد!!! البته من یه ترفند زدم و با دستکاریش تونستم کاری کنم که فیلمبرداری در شب که در حالت عادی بریده بریده هست، به شکل کاملا روون فیلمبرداری بشه!!!

شاد باشین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بچه ها انگار آپ دیت جدید ی واسه ایکس 6 اومده ولی تو سایت نوکیا خبری نیست

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

نیکی و پرسش؟!

شاد باشین
    آره خودشه!
    میزان CompressionQuality رو از 85 به 100 افزایش دادم+ افزایش EstimatedSize به 890 هزار!
    شفافیت و زیاد تر میشه و مرز رنگ ها واضح تر هست عکس نمونه تست هم گرفتم!

کیفیت فیلم برداری رو هم :
    فیرم ریت رو از 30 به 24 کاهش دادم که باعث شد تصویر طبیعی تر بنظر بیاد، مخصوصا در حرکت های سری دوربین بهتر شده!
    و بیت ریت رو از 3Mbps به 3.5Mbps افزایش دادم! در فیلم برداری بعضی وقت ها تصویر دون دون میشه که با این کار کمتر شده! و رنگ هم بهتر شده! بیشتر از 3.5 پردازنده کم میاره و نمیتونه پشتیبانی کنه!(البته در بعضی گوشی ها این تنظیم از 1 تا 3 Mbps در حالت پیش فرض متفاوت هست و نمیدونم X6 روی چه عددی ست هست)

البته حجم ها حداقل 60 70% بیشتر میشه در عکاسی و در فیلم برداری هم حداقل 30%!

امیرجون تو که ان97 داری اولا بگو مینیشو داری یا معمولیشو درثانی ان97 رو می پسندی یا ایکس 6 رو؟ تورو خدا تاچ ان97 با ایکس 6 زمین تا آسمون فرق نداره؟؟؟؟

---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

1:فقط نام کاربری من AMIR هست، خودم بابک هستم!
    2:آره N97 معمولی دارم!
    3:تاچ N97 برای من راضی کننده هست، امکانات جانبی بیشتر برای من مهم هست که X6 نداره برای همین اگه همین امروز هم برم گوشی بخرم باز N97 رو به X6 ترجیح میدم! و اینکه N97 دقیق تر عمل میکنه تاچش بدلیل مقاومتی بودم!
    4:بین مردم سری N معروف تره و کلاسش بیشتره!
    5:افزایش کیفیت دوربین به معنای افزایش رزولیشن نیست! همون 5مگا پیکسل هست ولی شفافیت بالا میره خطوط واضح تر میشه به عکس زیر نگاه کنید، به مرز قسمت سفید و رنگی:

در سمت چپی خیلی واضح تر و شفاف تر هست!
    سمت راستی در تنظیمان پیش فرض هست و سمت چپی با دستکاری تنظیمات و حجم حدود 2 برابری عکس!
    (این عکس با گزینه کلوز آپ و گرفته شده با فاصله دقیقا یکسان)
    البته توی موبایلستان بچه ها دارن روی اضافه کردن کدک DIVX و H264 کار میکنن که هم پخش کنه و هم فیلم برداری کنه!

9. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

1:فقط نام کاربری من AMIR هست، خودم بابک هستم!
    2:آره N97 معمولی دارم!
    3:تاچ N97 برای من راضی کننده هست، امکانات جانبی بیشتر برای من مهم هست که X6 نداره برای همین اگه همین امروز هم برم گوشی بخرم باز N97 رو به X6 ترجیح میدم! و اینکه N97 دقیق تر عمل میکنه تاچش بدلیل مقاومتی بودم!
    4:بین مردم سری N معروف تره و کلاسش بیشتره!
    5:افزایش کیفیت دوربین به معنای افزایش رزولیشن نیست! همون 5مگا پیکسل هست ولی شفافیت بالا میره خطوط واضح تر میشه به عکس زیر نگاه کنید، به مرز قسمت سفید و رنگی:

در سمت چپی خیلی واضح تر و شفاف تر هست!
    سمت راستی در تنظیمان پیش فرض هست و سمت چپی با دستکاری تنظیمات و حجم حدود 2 برابری عکس!
    (این عکس با گزینه کلوز آپ و گرفته شده با فاصله دقیقا یکسان)
    البته توی موبایلستان بچه ها دارن روی اضافه کردن کدک DIVX و H264 کار میکنن که هم پخش کنه و هم فیلم برداری کنه!
    بابک جون خدا پدرمادرتو بیامرزه با این بند 3 و 4 این کلوپ رو به باد می دی الان همه فردا می رن ان 97 میخرن. این حرفت یک غوغایی به پا می کنه که تا حالا جهان اسلام به چشم خودش ندیده
    تاچ خازنی دقیق تر و بهتر از تاچ مقاومتیه. تاچ مقاومتی فقط مزایایی که داره اینه که دست خط می تونی روش استفاده کنی و به حول و قوه اومدن قلم های خازنی این مشکل هم مرتفع میشه. عمر تاچ خازنی هم بیشتره. اگه اینجوری بود تکنولوژی جدید خازنی به کار گرفته نمی شد!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بابک جون خدا پدرمادرتو بیامرزه با این بند 3 و 4 این کلوپ رو به باد می دی الان همه فردا می رن ان 97 میخرن. این حرفت یک غوغایی به پا می کنه که تا حالا جهان اسلام به چشم خودش ندیده
    تاچ خازنی دقیق تر و بهتر از تاچ مقاومتیه. تاچ مقاومتی فقط مزایایی که داره اینه که دست خط می تونی روش استفاده کنی و به حول و قوه اومدن قلم های خازنی این مشکل هم مرتفع میشه. عمر تاچ خازنی هم بیشتره. اگه اینجوری بود تکنولوژی جدید خازنی به کار گرفته نمی شد!!!!!
    منظورم از دقیق تر بودن این بود که از هر چیز میتونم بعنوان قلم استفاده کنم برای کار های ریز و دقیق! درضمن قیمت قلم های خازنی هم فکر کنم مثل قلم های معمولی 2 3 هزار تومن باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •