خدایا این اسم کریه روازروی مابردار....محتوای مخفی: در راستای پست ali honda:
نصفه نیمه میگی بعد یارو نمیتونه بره بعد بازم هی پست هی پست.
نه به اون که آرمین یارو اول بازیه میگه تفنگو ماسک نه به تو که هیچی نمیگی!
کلاًباید میانگین گیرباشین.![]()
خدایا این اسم کریه روازروی مابردار....محتوای مخفی: در راستای پست ali honda:
نصفه نیمه میگی بعد یارو نمیتونه بره بعد بازم هی پست هی پست.
نه به اون که آرمین یارو اول بازیه میگه تفنگو ماسک نه به تو که هیچی نمیگی!
کلاًباید میانگین گیرباشین.![]()
دوستان اون آدم آهنی آخرای بازی که رو کله اش زرد رنگه رو خوندم که دوستان گفتند باید دو تا دریچه باز کنم تا وقتی ضربه گرز رو زد بتونم بپرم روش.
اما خب چه جوری باید پرید اونقدر بالا ؟ اصلا وقتی از تو دریچه هم می پره بیرون بازم اونقدر بالا نمیپره . باید با اون زنجیر بگیریمش یا روش دیگه ای داره ؟
ممنون
نکته اش اینه که باید وقتی میخوای دریچه رو باز کنی کلید موس رو بیشتر نگه داری. اینجوری وقتی از اون دریچه ای که ساختی میای بیرون بالا تر می پره.
Last edited by javadlf; 03-01-2011 at 20:32.
کلا واسه ساخت پورتال ها اگه دکمه موس رو بیشتر نگه داری تا بیشتر شارژ بشه یه پورتال میسازه Charged Portal
که خروجی این پورتال ها پرش پیشتری داره . یعنی برای این مرحله یه پورتال معمولی و یه پورتال شارژ شده میسازی . بعد میپری توی پورتال معمولیه تا با پرش زیادی از پورتال شارژ شده بپری بیرون .
در ضمن اگه گرزش هم گیر نکرده باشه هم میتونی بپری رو سرش ولی وقتی گرزش گیر کنه بهترین موقعیته .
دوستان می پرم رو سر آدم آهنیه و E رو میزنم.
چند بار این کار رو باید بکنم ؟
دیگه کار دیگه ای نباید بکنم ؟آخه 4 بار این کار رو کردم اما نمرد .
خوب وقتی E رو میزنی از پا میندازیش و باید بری پشتش به نقطه حساس بدنش ضربه بزنی . یه وقت فکر بد نکنی بزنی به یه جای حساس دیگه اش![]()
سلام.دوستان می پرم رو سر آدم آهنیه و E رو میزنم.
چند بار این کار رو باید بکنم ؟
دیگه کار دیگه ای نباید بکنم ؟آخه 4 بار این کار رو کردم اما نمرد .
باید بپرین بالای سرشEروبزنید بعد که اومدین پایین مثل دشمنای دیگه بکوب بزنینش بصورت معمولی بعد دیگه نمیتونه ازخودش دفاع کنه تنهاراه کشتنش همینه که وقتی Eروزدی وگیج شد واومدی پایین دریک بازه زمانی که گیج شده وروی یه پا میشینه بزنیش.
سلام دوستان یه ساعته دارم توی این مرحله میچرخم اما نمیدونم چجوری اون دوتا نور اون بالا رو بگیرم نه پله ای داره و نه راهی واسه پریدن اونجا
راهنمایی کنید لطفا :
![]()
اگه به اون مرحله ای که اون Mask of Shadows رو Azreal بهت میده رسیدی و داری تکه های شمشیر رو جمع میکنی باید با اون Mask اطرافت رو نگاه کنی بعد میتونی با زنجیرت بپری اون طرف روی ساختمون. اگه به اون مرحله نرسیدی بی خیال اونجا شو چون فعلا چیزی نیست که بدرت بخوره. تازه اصلا نمی تونی بری اونجا.
Last edited by javadlf; 05-01-2011 at 14:48.
آقا ممنون
فکر میکنم همین طور باشه نه هنوز چیزی شبیه ماسک ندارم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)