آبی بود ؟![]()
آبی بود ؟![]()
سفيد..اون موقع كه ديدمش داشت يه تكه اهن رو براي پوشاندن روي كروك موقع بسته شدن درست ميكرد.ازش پرسيدم اين كه ديگه ماشين چپي به حساب مياد..گفت مردم اينجوري ميپسندن! گويا براي يكي توي تهران درست ميكرد..
خدا خیرت بده شما که خودت جوابه خودتو دادی با اون جمله ی آخر (گويا براي يكي توي تهران درست ميكرد)
شما جای اون بودی و زندگیتو با تعمیر ماشینهای آمریکایی که خیلی هم کم هستن میچرخوندی به اصالت ایمپالا فکر میکردی که زیاد هم ماشینه خاصی نیست یا به سیر کردن شکم خودت ؟
یه نفر گفته ماشینمو کروک کن بعد این بگه نه به اصالت ماشینت لطمه میخوره من کروک نمیکنم؟
ولی درکل من ماشینای زیادی دیدم که زیر دست ایشون بازسازی شده الانم مشغول یه دوج رم چارجره فکرکنم
![]()
كلا كسي كه حرفه اي باشه هميشه توصيه ميكنه كه اون خودرو به حالت استاندارد و با اصالت باقي بمونه يا اينكه اين كار رو انجام نميده..آدم كه به هر قيمتي نبايد نون بخوره ..
جناب نيكپور هم بازسازي انجام ميده..كار ايشون كجا و كار اون كجا.....
اميدوارم اين چارجر كه گفتين به سرنوشت اون مابقي تبديل نشه ..
شما از کجا میدونی نگفته ؟ بیخیال
بحث خوبی نیست منم فقط چیزایی که به چشم دیده بودم رو خواستم بازگو کنم + حرفهایی که از صاحب یه چارجر 73 شنیده بودم که از ایشون خیلی تعریف میکرد
ایشون خیلی هم ماشین بازسازی کرده بود(فابریک)
تمایشگاه خودروهای کلاسیک اروند (عکس از سایت خودم)
![]()
این عکس رو اخیرا گرفتید؟ کجای آبادنه؟ بهش میخوره داخل طالقانی باشی!
اون عکس رو من نگرفتم یکی از دوستان توی تاپیک عکس ماشینهای آمریکایی توی سایت خودم گذاشته بود که اهل دزفول هست اگر اشتباه نکنمالبته میدونم اون دوستم هم عکاس اون عکس نیست
![]()
شکار امروز تو محله:
به خدا کلی خندیدم، سیب سرخ و دست چلاغ ....
( یاد سر قلیون پدر بزرگم افتادم !! )
اگه متوجه نشدید عرض کنم که اون شی ء مجهول سری اگزوز هستش!
![]()
سلام.
این عکس متعلق به کرجه من خودم رفتم
اتفاقآ مکانیکه زیاد تحویل نمیگرفت ولی در عوض دمه تعمیرگاهش 10 15 تا آمریکایی تک بود پیدا بود کارش خوبه.
====
=====
اینم تمیزترین کاپریس 1973 بی ستون اصفهان!
![]()
Last edited by mohamad.hejazi; 04-09-2011 at 00:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)