انتشار آزمایشی بلاگ قهرمانان میدان نبرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نم نم آماده اسباب کشی کامل به انجمن های اون بازی بشید!×!
انتشار آزمایشی بلاگ قهرمانان میدان نبرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نم نم آماده اسباب کشی کامل به انجمن های اون بازی بشید!×!
شماها میتونید بازی کنید برای من که نمیشه یوزر و پسورد رو میزنم همین طوری میمونه!!
بابا هیچ کی نمیتونه بازی کنه
امروز باز این تظاهراته کار دستمون داده
کلا نهم یشه وارد یاهو مسنجر شد نه ایمیل های یاعو و گوگل و ...!
همین بازی هم نمیشه وارد شد
تا ببینیم اینا کی دوباره به ما اجازه میدن!!! تا به کار و زندگیمون برسیم
سعيد جان مشكل تو فقط نيست . كلا دو باره گاومون فارغ شده : دي
الان مشكل لوگين رفع شده ، ولي هنوز وقتي ميره تو بازي اطلاعات هيرو لود نميشه و ارور 1002 ميده .
نمي دونم كي مي خوان اين اينترنت گل و بلبل رو سر و سامون بدن . ايناها اين هند بغل گوشمونه . اين تست سرعت يكي از دوستامه كه تو سنگاپوره :
مثه يه رويايه قشنگه ، نه ؟
Last edited by blackfox; 19-09-2009 at 06:00.
حسین نه دیگه واقعا پی بردم که کلا شوتی از اوضاعه مملکت!الان مشكل لوگين رفع شده ، ولي هنوز وقتي ميره تو بازي كال اطلاعات هيرو لود نميشه و ارور 1002 ميده .
نمي دونم كي مي خوان اين اينترنت گل و يليل رو سر و سامون بدن . ايناها ايت هند بغل گوشمونه . اين تست سرعت يكي از دوستامه كه تو سنگاپوره :
خوب نابغه به اون مخه قشنگت یه لحظه هم خطور نکرد چرا تا الان همه چی حل بود یه دفه امروز همچین شد؟
اونم دقیقا روزی که تظاهرات و .... داره توش؟
نه ، من مثبت نگرم . هميشه نيمه پره ليوان رو مي نگرم حتي اگه به اندازه ي تفاله ي ته استكان چاي توش چيزي مونده باشه : دي
از اين نرم افزاراي آموزش تايپ گرفتم ، اگه تو فروم غلط غلوط زيادي تايپ مي كنم به خاطر اينه كيبورد رو نگاه نمي كنم و تايپ مي كنم . موخوام بياموزم !!
شما کلا خسته نباشی
من چند وقت زور زدم نشد!
خوب مردک دیگه مونیتور رو نگاه کنی که غلط تایپ نمیکنی که! وقتی کیبورد رو نگاه کنی همش اشتباه میزنی نمیفهمی
برنامش خوب بود لینک بده ماهم بخندیم
به به آواتار نو ام مبارك !!
ولي اگه مي ذاشتن حجم آواتار بيشتر از 34 كيلو بايت بشه بهتر بودا . حيف كيفيتش اومده پايين :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)