تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 173 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روش فارم معدن :
    اول میری تو سایت pwdatabase و ماده ای رو که میخوای پیدا کنی سرچ میکنی.بعد یه نقشه با جزئیات و مختصات تمام معدنهای روی نقشه بهت میده.بعد چند تا از اونا که نزدیک همه رو یادداشت میکنی.وقتی رفتی تو بازی توی coord assistant مختصات رو وارد میکنی و اینتر رو میزنی و بهش اسم میدی و اون روی نقشه برات مشخص میشه.تا 5 تا مختصات رو میشه به این روش ذخیره کرد.
    هرچی مختصات ها نزدیک هم باشه بهتره.5 تا رو که ذخیره کردی شروع میکنی به فارم کردن.معمولا تا مختصات پنجم که برسی اولی دوباره spawn میشه و اگه یکی دیگه نکنده باشه دوباره معدن برای تو میشه و این کار رو تکرار میکنی.
    الان متریال خوب فروش میره.مثلا من ذغال رو دونه ای 2k میفروشم.
    روش رو حال کردی؟

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بابا روش ! ترکوندیا هادی
    فکر میکنی من از کجا میفهمم کدوم گل رو از کجا باید پیدا کنم !
    فکر کردم الان یه جا رو مثل mine نزدیک archo پیدا کردی که کلی توش از اینا پیدا میشه :(
    در هر حا ممنون روش جالبی بود

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو هم هی ضد حال بزن.
    خوب مهم اون قسمت آخرش بود که با coord assist میری.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب مهم اون قسمت آخرش بود که با coord assist میری.
    اینو قبول دارم نو آوری توش بود
    کلی کوئست از لول 49 تا 51 نزدم اینقدر که این BH ها بهم exp دادن الان هم نزدیک 20 تا کوئست انجام نشده دارم :((

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کوئستا رو بذار با هم بریم.من تنهایی نمیتونم برم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این genie من هنوز لول 10 ه یه سری اسکیل آشغال براش گرفتم . نمیدونستم بیشتر از 3 تا نمیشه ! (همون اوایل)
    یه سری هم هستن genie لول 1 میفروشن یکی بود 50000 میفروخت . اینا از کجا میخرن ؟

بعد هادی جون من 3 تا اسکیل خوب واسه genie که بدرد هیلر بخوره پیدا کن واسم . فروم رو زیر و رو کردم هر کی یه چیزی برداشته بود
    امروز هم یه cleric تو farren هی genie عوض میکرد ! یکی مخصوص کشیدن مب های کنار هم بود که یکی یکی میکشید بعد تانک میگرفت بعد عوض میکرد با اون یکی buff برمیداشت یعنی cleanse میکرد .
    این genie ها رو از Watcher of the Earth میشه گرفت.با 3 تا mirage celestone میشه یک genie ساخت.منم زیاد روش سرمایه گذاری نکردم تا لول 15 بالا بردمش.اما یک skill داره برای heal کردن که اون خیلی بدردم میخوره.اگه اون نبود کل پولم باید برای healing potion خرج می شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

شرمنده ! باز دو روزه با یه دختره میپرم کلا رو اعصابه اینقدر اصطلاحات سنگین بگار میبره من باید هی alt+tab کنم برم گوگل ببینم معنیش چی میشه

میگم کاش منم کاراکتر دختر میساختم خودمم دختر معرفی میکردم!

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این genie ها رو از Watcher of the Earth میشه گرفت.با 3 تا mirage celestone میشه یک genie ساخت.منم زیاد روش سرمایه گذاری نکردم تا لول 15 بالا بردمش.اما یک skill داره برای heal کردن که اون خیلی بدردم میخوره.اگه اون نبود کل پولم باید برای healing potion خرج می شد.
    پس mirage celestone اینجا بدرد میخوره ! من هر چی میساختم میفروختم . دمت گرم روشنموم کردی
    میگم کاش منم کاراکتر دختر میساختم خودمم دختر معرفی میکردم!
    جدی من اگه یه کاراکتر دیگه بسازم دختر میسازم خیلی فواید داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پس mirage celestone اینجا بدرد میخوره ! من هر چی میساختم میفروختم . دمت گرم روشنموم کردی
    البته برای بالا بردن کیفیت اسلحه یا armor هم بکار میره ولی هرچی لول سلاح بالاتر باشه اثرش بهتره فقط مشکل اینه امکان fail شدن refine وجود داره که باعث میشه اون mirage ها از دست برن.به همین دلیل در لولهای پایین خیلی refine کردن به صرفه نیست.

راستی در مورد این mold ها یک سوال دارم.اینها drop rate شون چجوریه.مثلا من برای یک سلاح legendary لول 6 یک order of star لازم دارم.این از mob های لول چند می افته؟

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا امروز من یه دختررو بقل کردموو....چند تا ام ازونا.....اما کرایه ام نداد نامردولی شماررو گرفتم.
    راستی این quest های inventory master باید چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •