تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 966 اولاول ... 4282888990919293949596102142192592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

14 مرخصی تحصیلی و سوال ؟؟؟

خواهش میکنم کمکم کنید . من دانشگاه آزاد (پاره وقت )دانشجو هستم . من مشمول نظام وظیفه هستم . من ترم اول و دوم (سال اول87-88) دانشگاه را مرخصی تحصیلی گرفتم و شنیده ام تا 4 ترم مرخصی میدهند بنا بر دلایلی امسال نیز نمیتوانم دانشگاه بروم . و نیز شنیده ام که 4 ترم مرخصی را نمیتوانم پشت سر هم بگیرم آیا این درست است یا خیر ؟ یعنی من میتوانم یک یا دو ترم دیگر در ادامه 2 ترم مرخصی قبلیم مرخصی تحصیلی بگیرم یا خیر ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

7 خوان فارغ‌التحصیلی از دانشگاه آزاد

فارغ‌التحصیلی آن هم پس از امتحانات نفسگیر پایان ترم یا شركت در جلسه دفاع در برابر استادانی كه در بسیاری موارد به جای دانشجو به یكدیگر نمره می‌دهند، یك روی سكه است و دوندگی‌های پس از آن و چانه‌زنی بر سر بدهكار بودن یا نبودن به دانشگاه یك روی دیگر. روند فارغ‌التحصیلی از دانشگاه آزاد آنقدر دانشجویان را خسته می‌كند كه برخی از آن به بدترین دوران عمرشان یاد می‌كنند.

بخشنامه‌های نابهنگام

مدتی است افزایش تعداد واحدهای درسی در برخی رشته‌های دانشگاه آزاد، آن هم در نیمسال آخر تحصیلی منجر به سردرگمی دانشجویانی شده كه برای فارغ‌التحصیلی برنامه‌ریزی كرده‌اند، عده‌ای بعد از پایان واحدها قصد دارند به سربازی بروند، بعضی‌ها می‌خواهند ازدواج كنند، برخی در پی فرصت شغلی مناسب هستند و گروهی هم همه چیز را برای خروج از كشور مهیا كرده‌اند، اما یكباره صدور بخشنامه‌ای جدیدكه اعلام می‌كند دانشجویان مجبورند 20 واحد دیگر را بگذرانند، نه تنها همه برنامه‌های آنها را نقش بر آب می‌كند كه بار مالی 5/1 میلیون تومانی هم به خانواده‌هایشان تحمیل می‌كند.

به گزارش خبرنگار جام‌جم، جمعی از دانشجویان كارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد بتازگی خبر داده‌اند كه با وجود گذراندن تمام واحدهای تعیین شده كه تعداد آن در ابتدای ورود به دانشگاه 70‌واحد بود، طی بخشنامه جدید دانشگاه آزاد اسلامی مجبور به گذراندن 20 واحد دیگر هستند كه در این‌صورت تحصیل آنان بیش از یك ترم دیگر ادامه خواهد داشت.

یكی از دانشجویان كارشناسی ناپیوسته كامپیوتر در واحد ایذه دراین‌باره می‌گوید: ورودی سال85 هستم كه باید تاكنون فارغ‌التحصیل می‌شدم، اما به‌دلیل بیماری یك ترم از مرخصی تحصیلی استفاده كردم، حالا بخشنامه‌ای صادر شده كه باید 20 واحد دیگر را بگذرانم. جواب مدیر گروه این است كه اشتباه كرده‌ام و مرا ببخشید، در حالی كه تاسف او هیچ‌دردی را از من دوا نمی‌كند.

براساس این خبر، بخشنامه افزایش تعداد واحد‌های درسی مربوط به دانشجویان ورودی سال 87 است كه به ازای آن عنوان كارشناسی كامپیوتر به مهندسی تغییر می‌كند در حالی كه برای دانشجویان ورودی قبل از 87 به رغم اجبار در گذراندن 20 واحد اضافی این تغییر در عنوان رشته صورت نمی‌گیرد.

دانشجویان واحد ایذه می‌گویند، این بی‌نظمی ناشی از سلیقه شخصی مدیر گروه است و بسیاری از واحد‌های دیگر دانشگاه با این بخشنامه مشكلی ندارند.به نظر می‌رسد ضعف اهرم‌های نظارتی دانشگاه آزاد در برخی شهرستان‌ها در چگونگی اجرای بخشنامه‌های ارسال شده دلیل سردرگمی دانشجویان است.

میزان بدهی، یك سكه 25 تومانی

تعدد واحدهای دانشگاه آزاد از یك سو و متفرق‌بودن ساختمان‌ها از سوی دیگر عاملی در تشتت كاری این دانشگاه و البته فارغ‌التحصیلان است چون روند امضا گرفتن دانشجویان از مراكز و بخش‌های مختلف گاهی هفته‌های متوالی طول می‌كشد و آنها ناچارند برای گرفتن یك امضا از این سو به آن سوی شهر بروند.

یكی از فارغ‌التحصیلان كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد درباره مشكلات خود می‌گوید: فهرستی از بخش‌های مختلف دانشگاه را دستمان می‌دهند كه باید تایید كنند ما به آن بخش‌ها بدهكار نیستیم. در این فهرست حتی اسامی بخش‌هایی دیده‌می‌شود كه در دوران تحصیل حق ورود به آنجا را هم نداشتیم، نمونه‌اش سایت دانشگاه است. این نشان می‌دهد مسوولان دانشگاه با یكدیگر هماهنگ نیستند.

علاوه بر بروكراسی شدید حاكم بر روند فارغ‌التحصیلی دانشجویان، حرف‌های دیگری هم دارند.یكی از آنها می‌گوید: «بعداز آن همه دوندگی، امور مالی مدعی بود 25 تومان بدهكارم و خنده‌دار است كه باید 25 تومان به حساب بانكی دانشگاه واریز می‌كردم.»

دیگری اضافه می‌كند: «البته این دلیل شفافیت مالی دانشگاه نیست، چون در زمان فارغ‌التحصیلی من گفته شد 500 هزار تومان بدهكارم و تا این مبلغ را نپردازم، نمی‌توانم فارغ‌التحصیل شوم، در حالی كه با ارائه اسناد و مدارك معلوم شد حتی 35 هزار تومان هم از دانشگاه طلبكارم كه براحتی گفتند اشتباه شده، اما هیچ وقت طلبم را ندادند.»

به گفته برخی دانشجویان، ساختار اداری مالی این دانشگاه آنقدر ضعیف است كه اگر یكی از فیش‌ها گم شود، كارمندان نمی‌توانند به او كمكی كنند.

مدرك شما كپك زده است

یكی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد كه دوره كارشناسی را سال 76 و كارشناسی ارشد را سال 78 به پایان رسانده، چندی پیش برای دریافت ریزنمرات خود به یكی از ساختمان‌های اداری این دانشگاه مراجعه كرد و دریافت كه در بخش بایگانی قسمتی از پرونده‌ها به دلیل وجود رطوبت و احتمالا آبگرفتگی كپك زده است، وی می‌گوید: «بخشی از نمرات پرونده تحصیلی‌ام قابل خواندن نبود. بعد از كلی زحمت در دوباره‌خوانی نمرات، مسوول مربوط گفت به جای گذراندن 137 واحد در دوره كارشناسی یك واحد كم دارم و تعداد واحد‌های من 136 واحد است و اگر نتوانم ثابت كنم همه واحد‌ها را پاس كرده‌ام، باید تابستان یك واحد را بگذرانم! تصور كنید پس از 12 سال و بعد از فارغ‌التحصیلی در دوره كارشناسی ارشد باید سر كلاس لیسانس می‌نشستم! سرانجام ثابت كردم اشتباه از واردكننده تعداد واحدها به كامپیوتر بوده وبه جای درس 3‌واحدی، 2 واحد ثبت كرده است.»

لطفا زودتر تسویه كنید

«لطفا زودتر با دانشگاه تسویه كنید، چون ممكن است تمام مدارك شما به جای دیگری منتقل شود كه دیگر نتوانید پیدا كنید»! این جمله یكی از كاركنان امور فارغ‌التحصیلان دانشگاه به یك فارغ‌التحصیل است كه نشان می‌دهد پراكندگی مكانی و نقل و انتقالات مداوم چه دشواری‌هایی می‌تواند برای دانش‌آموختگان ایجاد كند.

این شتاب در حالی افراد را به تعیین تكلیف سریع فرا می‌خواند كه برای فارغ‌التحصیلی قوانین دائم در حال تغییر است. یك بار فرمت پایان‌نامه باید با ورد‌2007 گاهی هم 2003 ارائه شود و تعداد نسخه‌ها یك‌بار 5 و بار دیگر 7 جلد است.

دانشگاه آزاد با بیش از 5/1 میلیون دانشجوی در حال تحصیل، 5/2 میلیون دانش‌آموخته 30 هزار پرسنل و 24 هزار استاد و سرانجام 350 واحد دانشگاهی ناچار به اصلاح ساختار اداری و مالی است. افزایش ظرفیت دانشگاه‌های دولتی و كاهش تعداد داوطلبان ورود به دانشگاه آزاد در سال جاری نشان می‌دهد كه فضای رقابت بین دانشگاه آزاد و دولتی جدی‌تر شده و اگر دانشگاه آزاد انجام برخی اصلاحات را مدنظر قرار ندهد، در این رقابت جا‌خواهد ماند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

منظورت از ثبت نام و اینا رو متوجه نشدم کامل
    ثبت نامش بستگی داره به دانشگاهش
    چون خودشون اعلام میکنن چه روزی ثبت نام کنین و ...
    ولی اعلام نتایج هر دوشون به فاصله ی 3 4 روزه
    پارسال 11 یا 12 شهریور ازاد اعلام شد سراسری هم 15 بود فک میکنم
    آخه من دیدم تو یکی از سایت ها نوشته بود که 5 شهریور جواب آزاد رو دادن بعد گفتم اگه اینقدر فاصله بین جواب آزاد و سراسری باشه ثبت نام چجوریه.
    ممنون

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه عزیزم اگه بری خود سایت اعلام نتایج دانشگاه ازاد میبینی که نتیجه کارشناسی رو همون 12 یا 11 دادن (یادم نیس یکی از اینا بود)

خواهش میکنم کمکم کنید . من دانشگاه آزاد (پاره وقت )دانشجو هستم . من مشمول نظام وظیفه هستم . من ترم اول و دوم (سال اول87-88) دانشگاه را مرخصی تحصیلی گرفتم و شنیده ام تا 4 ترم مرخصی میدهند بنا بر دلایلی امسال نیز نمیتوانم دانشگاه بروم . و نیز شنیده ام که 4 ترم مرخصی را نمیتوانم پشت سر هم بگیرم آیا این درست است یا خیر ؟ یعنی من میتوانم یک یا دو ترم دیگر در ادامه 2 ترم مرخصی قبلیم مرخصی تحصیلی بگیرم یا خیر ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
    ولی من قبلا شنیده بودم فقط 2 ترم میشه مرخصی گرفت
    :/

5. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رييس دانشگاه آزاد در جمع کارکنان سازمان مرکزي:
    ارتقاي کيفيت پژوهشي و آموزشي، کارايي و افزايش رضايتمندي مردم از اولويتهاست

رييس دانشگاه آزاد اسلامي تاکيد کرد: ارتقاي کيفيت پژوهشي و آموزشي، کارايي و افزايش رضايتمندي مردم از اولويت‌هاي اصلي دانشگاه آزاد اسلامي است.
    به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دکتر عبدالله جاسبي امروز در جمع کارکنان و مديران سازمان مرکزي با بيان اين مطلب، خاطر نشان ساخت: تمام کارکنان، استادان و پرسنل دانشگاه آزاد بايد در ارتقاي سطح کيفي اين دانشگاه بيش از پيش تلاش كنند.
    وي با تبريک فرا رسيدن ماه مبارک رمضان تصريح کرد: درک صحيح از ماه رمضان و شب‌هاي پرفيض قدر زمينه به دست آوردن مواهب و برکات الهي و آمرزش گناهان را فراهم مي سازد.
    جاسبي افزود: با طراحي برنامه‌هاي پوياي ديني و اخلاقي در دانشگاه‌ها و بسط و تسري مولفه‌ها و پيوندهاي عرفاني ايام پرعظمت و ليالي گرانقدر ماه مبارک رمضان، محيطي سرشار از نشاط و معنويت ايجاد مي شود.
    دکتر جاسبي با اشاره به کسب عنوان قهرماني تيم دانشگاه آزاد اسلامي در مسابقات قهرماني جهاني شوتوکان در کشور ژاپن که با کسب هشت مدال طلا، شش نقره و هشت برنز همراه بود آن را موفقيتي براي دانشگاه آزاد و ايران دانست.
    وي افزود: دانشگاه آزاد اسلامي در اين مسابقات به عنوان هيات رئيسه فدراسيون جهاني کاراته انتخاب شد.
    جاسبي افزود: با اعلام نتايج آزمون هاي سراسري تحصيلات تکميلي و کارداني پيوسته، درصد مراجعه کنندگان به سازمان مرکزي و واحدهاي دانشگاهي افزايش مي‌يابند که بايد با برخورد مناسب با آنها و پاسخ کامل به سوالاتشان افزايش رضايتمندي مردم را در اولويت قرار دهيم.
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي تصريح کرد: ارتقا کيفيت دانشگاه بايد همراه با سرمايه گذاري در بودجه‌هاي پژوهشي، علوم فنآوري‌هاي نو و باشگاه پژوهشگران جوان صورت بگيرد تا سال جاري سال توام با موفقيت در حوزه پژوهش و کيفيت باشد.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یه خبری شنیدم مبنی بر اینکه جاسبی رو بر کنار کردن
    پس همش شایعه بود...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سال 86
    16 شهرویور دادن

87
    111 شهریور

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

نه نمیتونین 4 ترم پشت سر هم مرخصی بگیرین
    2 ترم مرخصی گرفتین 1 ترم باید برین دانشگاه دوباره میتونین 2 ترم مرخصی بگیرین

سال 86
    16 شهرویور دادن

87
    111 شهریور
    منظورتون رو دقیقتر میگین؟؟
    منظورتون چیه؟

11. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه نمیتونین 4 ترم پشت سر هم مرخصی بگیرین
    2 ترم مرخصی گرفتین 1 ترم باید برین دانشگاه دوباره میتونین 2 ترم مرخصی بگیرین

منظورتون رو دقیقتر میگین؟؟
    منظورتون چیه؟
    نتایج منظورم هست

سال 86 -16 شهرویر دادن
    87 - 11 شهریور دادن

88 - ؟ شهریور دادن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •