سلامی دوباره
میشه یه نرم افزاری که نیاز به ساین داشته باشه رو اینجا بزارید؟
(با 5530 هماهنگ باشه)![]()
سلامی دوباره
میشه یه نرم افزاری که نیاز به ساین داشته باشه رو اینجا بزارید؟
(با 5530 هماهنگ باشه)![]()
آهااا....
اگه تحت پایتون باشه چی؟
مثلا اگه پایتون نصب نباشه یا بد نصب شده باشه!
اینجوری نرم افزار نصب نمیشه؟ یا مثل مشکل من نصب میشه ولی اجرا نمیشه؟
hellox2 رو از پی سی ساین کن با فایل هات بعد بنداز رو گوشیت نص کن بعد اجراش کن یه فایل به اسم rom میسازه تو همون قسمت برنامه هات اوونو باز میکنی 2تا گزینه رو تیک میزنی (سبز میکنی) بعد برنامه هاتو بدون اینکه از پی سی ساین کنی میندازی تو گوشیت بعد راحت اجرا میکنی ! بعد هم که کارت تموم شد اون دو تا گزینه رو از تیک درمیاری و برای رفعه ی بعد هم که خواستی چیزی نصب کنی همون دو تا رو دوباره تیک بزن فعال کن و دوباره ... !
راحت ترین روش که تست کردم![]()
یکی از دوستام این گوشی رو داره ولی پسورد مموری کارت 4 گیگ microSD گوشی رو فراموش کرده
چجوری میشه پسورد رو از بین برد و مموری رو قابل استفاده کرد؟
میشه لینکش رو بدید؟
![]()
بفرمائيد ،فقط بايد ساينش كنيد براي نصب ، اگر روش ساين رو بلد نيستيد كافي هست بريد تو سايت اصلي برنامه اونجا ساين ميشه كرد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
بنده بعد از سالها تحقیق و تلاش جهت پول جمع کردن موفق شدم یک فروند 5530 بگیرم.
تاچش عالیه.میشه گفت که تاچش با تاچای خازنی تفاوت زیادی نداره!فقط چندتا مشکل کوچولو داره از جمله:
1.کیفیت هندزفریش خیلی خوب نیست!(از یه هندزفری سامسونگ رو 5530 استفاده کردم اونوقت بود که قدرت موسیقیایی 5530 رو حس کردم)
2.باتریش هم خیلی خوب نیست.
3.وقتی Music Player در حال پلی کردن موزیکه و پایینه نمیشه صداشو زیاد کرد.
دوستان من تا حالا گوشی تاچ نوکیا نداشتم و اطلاعاتم کمه!و همونطور که میدونید تازه گوشیو خریدم و Firmware شو هنوز به روز نکردم.اگه اونو به روز کنم چه چیزاییش تغییر میکنه؟و بهترین ورژن Firmware برا 5530 چیه؟
و در صورت امکان بگین چه طور باید به روزش کنم؟؟
ممنونم
من هم اوایل همینجوری بود گوشیم.
فیش هندزفری رو محکم فشار بده تو گوشی تا یه صدای تق بده بنویسه Default accessory headset به احتمال قریب به یقین درست میشه و بعد از اون اگه دکمه ی روی هندزفری رو بزنی voice cammand میاد.
(اون روزای اول من تو این فکر بودم که با یه چسبی چیزی اون دکمه رو نگه دارم!!)
دوستان یه سوال داشتم:
تاچ این گوشی چه جوری؟یعنی حساسیت تاچش در چه حده؟
در مقایسه با گوشی های Samsung jet و 5530 تاچش چه جوریاس؟
مشخصه كه تاچ كلا نوكيا از بقيه سر تره! تاچ 5530 كه ديگه تركونده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)