تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 326 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

اگه کسی تنظیمات وایرلس این گوشی رو بلده یه کم راهنمای کنه/....خیلی ممنون میشم

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

باطری کره ای است ولی مدتش نگهداریش با اینکه زیاد کار میکنم تعجب امیزه

مال من ژاپنیه .

---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

سلام بر دوستان

GPS رو چطور میشه تنظیم کرد.......میشه کامل توضیح دهید ؟

تنضیم خاصی نمیخواد فقط:

برو setting---general setting--GPS--Connection

gps Program Port و GPS hardware port که تو گوشیت نوشته رو یادت باشه که همینا رو توی برنامه GPS وارد کنی

همین

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

اگه کسی تنظیمات وایرلس این گوشی رو بلده یه کم راهنمای کنه/....خیلی ممنون میشم

والله نمیدونم. من تو دانشگاه بهم یه یوزر پسورد دادن. هیچ کار خاصی نمیکنم . فقط وقتی وایرلس رو فعال میکنم و وصل میشم به وایرلس دانشگاه ازم یوزر پسورد میخواد و وارد میشم . همین! .

3. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

باطری من زده:

Made in china/ Finished by korea اونایی که می گن کره ای هست پشتشون همینجوریه؟

من چند تا برنامه و فارسی ساز که نصب کردم کمی گوشی کند شده، عادیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    راستش من فردا ميخوام برم اين گوشي رو بخرم با گارانتي اصلي از فروشگاه مرکزي پارس مايکروتل واقع در بازار موبايل ايران.
    حالا از عزيزاني که اين گوشي رو دارن میخوام خواهش کنم که اگه نکته خاصي هست که موقع خريد بايد بهش توجه کنم بهم بگن.
    در ضمن چون برچسب روي LCD گوشي حاوي نوشته هست و بايد کنده بشه آيا نياز هست که براش برچسب محافظ LCD بگيرم چون از خود نمايندگي سامسونگ پرسيدم گفتند که نيازي به برچسب محافظ نيست و در صورت استفاده تاچ گوشي ضعيف ميشه.
    حالا کساني که اين گوشي رو دارن از برچسب محافظ LCD براي گوشي خودشون استفاده ميکنند يا نه و اصلا براي اين گوشي برچسب محافظ LCD و يا شيلد محافظي وجود داره و اگه داره لطفا آدرس جايي رو که ميفروشند رو بهم بدين.
    با سپاس.
    Last edited by SevenHaft; 02-03-2010 at 14:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

حتما برچسب بگیر که مثل بنز خط میفته

عکس و نوشته های 4 صفحه قبلو بخون در مورد خط افتادن راحت گوشیه

تاچ اصلا ضعیف نمیشه تاچش خیلی خوبه

7. این کاربر از DJ Fred بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از زیرزمین علائدین برچسب را بگیر من از اخر زیرزمین -دست جپ یک مغازه است که سر نبشه
    فکر کنم 2 یا 3 تومان گرفتم
    کیف لب تابی هم داره

9. این کاربر از mas-atila بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان کسی GPS v رو راه انداخته و باهاش کار کرده؟

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------

GPS اشتباه نوشتم.......تصحیح میشود.

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

جدیدا ماکوتل با ویندوز6.5 وارد بازار کرده 540 با گارانتی ماکروتل بدون تایید 500 بی گارانتی 460
    البته اونایی که 540 میدن یه ورچسب زرد رنگ رو کاتونش چسبوندن که یه کد روشه که میتونی تویه قرعه کشی شرکت کنی واس این گرونتره

12. 3 کاربر از sososoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه j_j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام .من هم می خوام با اجازه دوستان i8000 بگیرم ولی نمی دونم از تهران تهیه کنم یا از سایت.دوم اینکه چه گارانتی نسبت به قیمتش بهتره؟بعد اینکه همشون تو تجهیزات داخل جعبه کیف دارن؟
    ممنون

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    راستش من فردا ميخوام برم اين گوشي رو بخرم با گارانتي اصلي از فروشگاه مرکزي پارس مايکروتل واقع در بازار موبايل ايران.
    حالا از عزيزاني که اين گوشي رو دارن میخوام خواهش کنم که اگه نکته خاصي هست که موقع خريد بايد بهش توجه کنم بهم بگن.
    در ضمن چون برچسب روي LCD گوشي حاوي نوشته هست و بايد کنده بشه آيا نياز هست که براش برچسب محافظ LCD بگيرم چون از خود نمايندگي سامسونگ پرسيدم گفتند که نيازي به برچسب محافظ نيست و در صورت استفاده تاچ گوشي ضعيف ميشه.
    حالا کساني که اين گوشي رو دارن از برچسب محافظ LCD براي گوشي خودشون استفاده ميکنند يا نه و اصلا براي اين گوشي برچسب محافظ LCD و يا شيلد محافظي وجود داره و اگه داره لطفا آدرس جايي رو که ميفروشند رو بهم بدين.
    با سپاس.

سلام دوست من چون این گوشی گارنتی داره اگه مشکلی هم داشته باشه میتونی بعدا بهشون مراجعه کنی و حل بشه . قط وقتی گوشی رو خریدی ستاره مربع صفر ستاره مربع بزن تا منوی تست گوشی بیاد و تمام قسمتهاشو تست کن.

برچسب گوشی رو به هیچ عنوان نکن تا زمانی که براش برچسب بخری . مطمعن باش که به راحتی خش می افته روش . منم بهم گفتن که لازم نیست ولی تجربه بدی داشتم و مجبور ششدم براش برچسب بخرم. تاچش به هیچ عنوان ضعیف نمیشه خیالت راحت . برچسب عادی مخصوص این گوشی کفایت میکنه که 1000 تومنه . اگه سایز خودشو پیدا نکردی یه دونه آل سایز بگیر و برچسب روی گوشی رو بکن و بذار روش و از دورش برش بد و درش بیار. به همن راحتی

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

جدیدا ماکوتل با ویندوز6.5 وارد بازار کرده 540 با گارانتی ماکروتل بدون تایید 500 بی گارانتی 460
    البته اونایی که 540 میدن یه ورچسب زرد رنگ رو کاتونش چسبوندن که یه کد روشه که میتونی تویه قرعه کشی شرکت کنی واس این گرونتره

اگر کسی با ویندوز 6.5 خرید اگه از رامش یه بک آپ بگیره ، من ازش میخرم.

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

سلام .من هم می خوام با اجازه دوستان i8000 بگیرم ولی نمی دونم از تهران تهیه کنم یا از سایت.دوم اینکه چه گارانتی نسبت به قیمتش بهتره؟بعد اینکه همشون تو تجهیزات داخل جعبه کیف دارن؟
    ممنون

با گارنتی : پارس مایکروتل

بدون گارنتی : هیچ فرقی نمیکنه

15. 4 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •