Q1 2010
..........................................
Q1 2010
..........................................
دوستان اینجور که معلومه فیلم ایم بازی هم منتشر شده
خودتون از لینک زیر ببینید
من اگه شد دانلود می کنم ببینم چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این لینکی که دادی مال فیلمش نیست برای بازیه که این افراد که تو این سایت میبینی صدای کاراکترهارو درآوردند
ولی کلا سریال assassin آومده خودم قسمت 1 شو دیدم ولی زیاد هم مالی نبود شخصیت assassinهم یه فرد 50 ساله بازی کرده و زیاد هم خوب بازی نکرده .قسمت 1 هم حدود 15 دقیقه است
اونی که شما میگی Assassin's Creed: Lineage هست. یه فیلمه که تمامش توی استودیو ساخته شده(به شیوه 300 یا سین سیتی) و بصورت اپیزودیک رو نت قرار گرفت. اون شخصیت به قول شما 50 ساله هم پدر ازیو هست و این فیلم داستان پدر ازیو و وقایع قبل از AC2 رو روایت میکنه...ولی کلا سریال assassin آومده خودم قسمت 1 شو دیدم ولی زیاد هم مالی نبود شخصیت assassinهم یه فرد 50 ساله بازی کرده و زیاد هم خوب بازی نکرده .قسمت 1 هم حدود 15 دقیقه است
اتفاقا برای کسایی که به داستان این بازی علاقه دارن میتونه جذاب باشه
![]()
بالاخره بازی جذاب شد...
تقریبا به اواسط بازی رسیدم و بازی خیلی قشنگ تر شده جوری که در روز سه بار میزنم.
در کل حرف اول رو تو بازی پول میزنه و اگه پول نداشته باشی بهتره بری سریال بانو رو نیگاه کنی.
شنا کردن کالسکه سواری و مزدورگیری و کلی قابلیت جدید تازه داره رو میشه و واقعا نمی دونم چرا اول بازی اینا نبودش تا فصل اول بازی هیجانی بشه.
و حرف آخر بازی در حد بسیار خوبی قرار داره و لحظات خاطره انگیزی رو باهاش سپری میکنید!
تاریخ دقیق تری برای ریلیز نسخه ی PC مشخص نشده ؟
درود به همه دوستان.
gamespot هم تاريخ انتشار رو از feb26 2010 به q1 2010 تغيير داد و در سايت ubi تاريخ release براي pc هنوز به اشتباه 11/17/09 هستش. نميدونم تا كي ميخوان pc بازها رو تو كف بزارن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمشون جیز
ما pc بازها رو کاری میکنن که یه ویدیو پر کنیم تو یوتیوب بزاریم که ... خوردیم pc داریم
و الان میریم 400/500 میدیم یه xbox میخریم ولی کور خوندن
هیئت pc بازها سمج تر و پررو ترن تا q1 که سهله تا 2011 هم صبر میکنم تا پی سی شو بزنن.
اگه نزدن بگین خودم تبدیلش میکنم![]()
بچه ها این یعنی چی؟ Q1
نمایش بین الملی بازی هست برای اطلاعات بیشتر میتونی توی ویکی پدیا سرچ کنید ( معمولا بازی های بزرگی توش به عرضه در می آید . )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)