اون مرحله صحرا که توی اون قلعه هستی یه چیزی شبیه فانوسم روبروته دیگه اونجا روی اون قلعه یه چیزایی مثلRPG هست روی پایه روی زمین اون بالا روی اون سایه بونه منطقرو بگردی پیدا میکنی اونا میری جلوشون E رو میزنی توشون دوربین داره دقیق میتونی منفجرشون کنی![]()
اون مرحله صحرا که توی اون قلعه هستی یه چیزی شبیه فانوسم روبروته دیگه اونجا روی اون قلعه یه چیزایی مثلRPG هست روی پایه روی زمین اون بالا روی اون سایه بونه منطقرو بگردی پیدا میکنی اونا میری جلوشون E رو میزنی توشون دوربین داره دقیق میتونی منفجرشون کنی![]()
دوستان چه جوری میشه این بازی رو با 2 تا پرو فایل بازی کرد.pc game
من جدا برای خودم برم.
داداشم جدا.![]()
فكر نكنم بشه البته مگر اينكه شما سيو هاتو برداري بعد داداشت دوباره بازي رو شروع كنهبعد هر وقت شما خواستي بري سيو هاتو بزاري و ادامشو بري...
فكر كنم!
من بازي رو نصب کردم اولش که اجرا کردم لود شد بعد يه دفعه صفحه سفيد شد بعد منوها اومد
بعد بازي اجرا کردم اولش اومد بعد يه دفعه سفيد مي شه صدا هم داره تنظيمات تصوير هم low گذاشتم انگار يه مشکلي هست و گرافيک اش يه دفعه سفيد مي شه کامل
سيستم ام به روز هست سي پي يو 4 هسته اي am3
مين بورد گيگابايت
گرافيک ام انبورد HD 4200 هست که الان درايورش هم به روز کردم
رم دو گيگ
هارد دو ترا
لطفا راهنمايي کنيد مشکل از چي هست
من هم همین مشکل رو داشتم که با نصب درایور (Driver) جدید کارتم،مشکل حل شد.
سلام
من این بازیو گرفتم اولش توی زمان قدیم هست تا آخرش که اینجوری نیست؟
نه عزیز
مرحله اولش اینطوریه فقط
واقعا بازی گرافیک عالی داره
هر چیزی رو که خواستن نشون بدن عالی کار کردن
برف و صحرا و جنگل و گرد و خاک و دود و ....
نه بابا . فقط همون مرحله تو قدیم اتفاق میوفته . چون کل داستان ، مربوط به اتفاق آخر همون مرحلست![]()
باهات موافقم..خیلی زیبا بود ..فک کنم برای اولین باره تو بازی های رایانه ای یخ زدن از سرما به این شکل و زیبا درس شده باشه..
BBc2 کلا به عنوان دسر قابل خوردن بود..ولی قابل مقایسه با بازی های نسل جدید نیست
سلام
دوستان يه راهنمايي بفرمائيد
يه جايي از بازي هست که يه عده رو مي کشيد بعد يه چيزي عين ضامن رو زمين هست بر مي دارم بعد يه عده سرباز هستند
اين ضامن ها رو بايد بندازم رو زمين چيکارش بايد بکنم بعد هم اگه کار خاصي نکنم بر مي گرده اول اون مرحله
چيکار بايد بکنم
در مورد لايو بازي کردن به چه شکل هست؟ اينترنت adsl 512 و مودم هم Tp link 8811 هست
من تا بحال لايو بازي نکردم از دوستان مي شه لينک و يه راهنمايي ساده بفرمائيد البته پيچيده نباشه خيلي بهتره
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)