تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 227 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه siamackh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز ،

MB , MC ربطی به تقدم و تاخر نداره!

وقتی اپل یک محصول جدید میزنه ، مثلا یک سری جدید مک بوک پرو معرفی میکنه با ویژگی های جدید ! مثل سری Unibody !

از پارت نامبر MBxxxLL/A استفاده میکنه!

.
    .
    .
    .
    .________________________________________________
    با تشکر ،
    M24

من مدل MC371LL/A خریداری کرده ام ولی روی بر چسب روی جعبه ، پارت نامبر رو MC371ZP/A نوشته . یعنی بجای LL یه چیز دیگه ای نوشته . البته تمام مشخصات سخت افزاری درسته و با مشخصات سخت افزاری MC371LL/A مو نمیزنه. نگران شدم . این دیگه چیه ؟

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام دوستان

کسی درباره مشکل در optical driver (dvd rw)l در macbook pro ها تو خوندن و رایت کردن dvd 9 چیزی میدونه؟؟؟
    همچین مشکلی وجود خارجی نداره!

اینا شایعات بی اساس ه!

من خودم بار های دی وی دی 9 رایت کردم!

موفق باشید ،

امید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

من مدل MC371LL/A خریداری کرده ام ولی روی بر چسب روی جعبه ، پارت نامبر رو MC371ZP/A نوشته . یعنی بجای LL یه چیز دیگه ای نوشته . البته تمام مشخصات سخت افزاری درسته و با مشخصات سخت افزاری MC371LL/A مو نمیزنه. نگران شدم . این دیگه چیه ؟
    با سلام به شما دوست عزیز ،

یک سؤال رو دو جا نپرسید

من ، شما رو به گروه دعوت کردم ، ابتدا خودتون رو معرفی کنید ، سپس امضاتون رو درست کنید ،

درباره ی پارت نامبر هم خدمتتون عرض کنم که ، مشکلی نداره ، بطور کلی :

MBxxxLL/A -- > محصول اولیه است ، که با حرف B نمایش داده میشه!

MCxxxLL/A -- > محصول آپگرید شده است ، که با حرف C نمایش داده میشه!

اما ، LL/A ، مربوط به کشوری است که محصول خریداری میشه ، قبلا یک جدول تو سایت اپل بود که مشخص می کرد از کدوم کشور خریده شده ، مثلا LL/A مال خود ایالات متحده و یا کانادا ست و یا جاهایی که از این کشور ها وارد میکند!

اما ، مال شما ، به احتمال زیاد ، مربوط به کارخونه ی مرکزی اپل در کشور چین هست ، اینو بهت میگم ، چون پارت نامیر آیفون من هم آخرش ZP داره ، و من مستقیم از کشور چین خریدم!

اگر Layout کیبورد شما ، انگلیسی ه ، دلیل ش اینه که ، به در خواست مشتری قابل تغییره!

بیخودی ، خودتتون رو اذیت نکنید ، هیچ چیز خاصی نیست!

به جمع کاربرلن مکینتاش ، خوش آمدید ،

ممنون از محسن به خاطر یاداوری این موضوع ،

موفق باشید ،

امید

داره خودمونی میشه IrNCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    به نظرتون مک بوک ایر کی آپگرید میشه؟فکر میکنید گرافیک رو ممکنه تا حد 330M ارتقا بده یا مثلا رم رو 4 گیگ؟قیمتش چقدر امکان داره بالا بره؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    به نظرتون مک بوک ایر کی آپگرید میشه؟فکر میکنید گرافیک رو ممکنه تا حد 330M ارتقا بده یا مثلا رم رو 4 گیگ؟قیمتش چقدر امکان داره بالا بره؟
    اگر مك بوك اير آپگريد بشه به احتمال %99 درصد از گرافيك GF320 استفاده مي كنه و احتمال استفاده از سي پي يو هاي core ix خيلي كمه

ولي به مطمئن هستم كه رم اضافه ميشه و به ظرفيت هاردش اضافه ميشه

6. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه IrNCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فکر میکنید تا 4-5 ماه دیگه ایر رو آپگرید میکنن؟ آخه یک سال میگذره از معرفی آخرین ایر.....
    .
    .
    .
    .
    دوستان کسی اینجا هست که ایر داشته باشه یا باهاش کار کرده باشه؟
    .
    .
    .
    یه سوال دیگه هم اینکه میشه سری های پرو2010 رو که روش hdd داره SSD گذاشت(البته بعد از خرید نه به صورت سفارشی) آخه من تو یه ویدئو دیده بودم رو ایر قدیمی که ssd نبود این کار رو کردن و برعکس رو ایر جدید که ssd بود hdd گذاشتن و سرعت لود برنامه ها تو ایر قدیمی که cpu ضعیفی داشت خیلی بالاتر از ایر جدید شده بود(نزدیک به 5 برابر)

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

فکر میکنید تا 4-5 ماه دیگه ایر رو آپگرید میکنن؟ آخه یک سال میگذره از معرفی آخرین ایر.....
    به نظرم مك بوك اير و آي مك كمتر از 30 روز ديگه آپگريد ميشن . ( البته حدس ميزنم . چون نميشه پيش بيني كرد)‌

من كار نكردم . ولي اميد جان فكر ميكنم كار كردن

یه سوال دیگه هم اینکه میشه سری های پرو2010 رو که روش hdd داره SSD گذاشت(البته بعد از خرید نه به صورت سفارشی) آخه من تو یه ویدئو دیده بودم رو ایر قدیمی که ssd نبود این کار رو کردن و برعکس رو ایر جدید که ssd بود hdd گذاشتن و سرعت لود برنامه ها تو ایر قدیمی که cpu ضعیفی داشت خیلی بالاتر از ایر جدید شده بود(نزدیک به 5 برابر)
    براحتي ميشه اين كار رو انجام داد . ولي حتما بايد هارد جديد توسط اپل تاييد شده باشه يعني خود اپل عرضه كرده باشه . حتي فيلم آموزش تعويض كردن تو يوتوپ هست

داره خودمونی میشه vector1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همچین مشکلی وجود خارجی نداره!

اینا شایعات بی اساس ه!

من خودم بار های دی وی دی 9 رایت کردم!

موفق باشید ،

امید
    3 ماه که macbook pro 17" l گرفتم نه با cd مشکل داره نه با dvd 5 ولی هیچ dvd 9 رو نمی خونه و هرچی dvd 9 با برندهای مختلف رایت میکنم تو ۹۴٪ hardware error میده حسابی رو عصابه پیگیری کردم بعضی از دوستان هم مشکله منو داشتن

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

من یه ۵-۶ ساعتی‌ کار کردم!چرا؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 هدیه ی استیو جابز ، به رییس جمهور روسیه!

استیو جابز به عنوان هدیه یک آیفون 4 رو موقعی که رئیس جمهور روسیه (دیمیتری مدودف ) از اپل استور کوپرتینو بازدید میکردد داده ... و مدودف اولین روسی هست که آیفون 4 رو از میون هزاران نفر از خریداران ایفون 4 گیرش اومده ..

و بر اساس اپراتور موبایل روسیه نزدیک های سپتامبر آیفون 4 در روسیه ظاهر میشه .

در طول سخنرانی مدودف در دانشگاه استندفورد که مثل اینکه متنش رو آی پد بوده گفته که واقعا میخواستم با چشم های خودم این موفقیت رو ببینم و واقعا عالیه که در silicon valley هستم ، و یه جورایی حسودیم میشه به شما که اینجایین ..

silicon valley
    محلى در دره سانتاکلاراى کاليفرنيا با گسترده ترين تمرکز تجارت و کار تکنولوژى عالى در جهان

12. 5 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •