من مدل MC371LL/A خریداری کرده ام ولی روی بر چسب روی جعبه ، پارت نامبر رو MC371ZP/A نوشته . یعنی بجای LL یه چیز دیگه ای نوشته . البته تمام مشخصات سخت افزاری درسته و با مشخصات سخت افزاری MC371LL/A مو نمیزنه. نگران شدم . این دیگه چیه ؟
من مدل MC371LL/A خریداری کرده ام ولی روی بر چسب روی جعبه ، پارت نامبر رو MC371ZP/A نوشته . یعنی بجای LL یه چیز دیگه ای نوشته . البته تمام مشخصات سخت افزاری درسته و با مشخصات سخت افزاری MC371LL/A مو نمیزنه. نگران شدم . این دیگه چیه ؟
همچین مشکلی وجود خارجی نداره!
اینا شایعات بی اساس ه!
من خودم بار های دی وی دی 9 رایت کردم!
موفق باشید ،
امید
با سلام به شما دوست عزیز ،
یک سؤال رو دو جا نپرسید
من ، شما رو به گروه دعوت کردم ، ابتدا خودتون رو معرفی کنید ، سپس امضاتون رو درست کنید ،
درباره ی پارت نامبر هم خدمتتون عرض کنم که ، مشکلی نداره ، بطور کلی :
MBxxxLL/A -- > محصول اولیه است ، که با حرف B نمایش داده میشه!
MCxxxLL/A -- > محصول آپگرید شده است ، که با حرف C نمایش داده میشه!
اما ، LL/A ، مربوط به کشوری است که محصول خریداری میشه ، قبلا یک جدول تو سایت اپل بود که مشخص می کرد از کدوم کشور خریده شده ، مثلا LL/A مال خود ایالات متحده و یا کانادا ست و یا جاهایی که از این کشور ها وارد میکند!
اما ، مال شما ، به احتمال زیاد ، مربوط به کارخونه ی مرکزی اپل در کشور چین هست ، اینو بهت میگم ، چون پارت نامیر آیفون من هم آخرش ZP داره ، و من مستقیم از کشور چین خریدم!
اگر Layout کیبورد شما ، انگلیسی ه ، دلیل ش اینه که ، به در خواست مشتری قابل تغییره!
بیخودی ، خودتتون رو اذیت نکنید ، هیچ چیز خاصی نیست!
به جمع کاربرلن مکینتاش ، خوش آمدید ،
ممنون از محسن به خاطر یاداوری این موضوع ،
موفق باشید ،
امید
سلام
به نظرتون مک بوک ایر کی آپگرید میشه؟فکر میکنید گرافیک رو ممکنه تا حد 330M ارتقا بده یا مثلا رم رو 4 گیگ؟قیمتش چقدر امکان داره بالا بره؟
اگر مك بوك اير آپگريد بشه به احتمال %99 درصد از گرافيك GF320 استفاده مي كنه و احتمال استفاده از سي پي يو هاي core ix خيلي كمه
ولي به مطمئن هستم كه رم اضافه ميشه و به ظرفيت هاردش اضافه ميشه![]()
فکر میکنید تا 4-5 ماه دیگه ایر رو آپگرید میکنن؟ آخه یک سال میگذره از معرفی آخرین ایر.....
.
.
.
.
دوستان کسی اینجا هست که ایر داشته باشه یا باهاش کار کرده باشه؟
.
.
.
یه سوال دیگه هم اینکه میشه سری های پرو2010 رو که روش hdd داره SSD گذاشت(البته بعد از خرید نه به صورت سفارشی) آخه من تو یه ویدئو دیده بودم رو ایر قدیمی که ssd نبود این کار رو کردن و برعکس رو ایر جدید که ssd بود hdd گذاشتن و سرعت لود برنامه ها تو ایر قدیمی که cpu ضعیفی داشت خیلی بالاتر از ایر جدید شده بود(نزدیک به 5 برابر)
به نظرم مك بوك اير و آي مك كمتر از 30 روز ديگه آپگريد ميشن . ( البته حدس ميزنم . چون نميشه پيش بيني كرد)
من كار نكردم . ولي اميد جان فكر ميكنم كار كردندوستان کسی اینجا هست که ایر داشته باشه یا باهاش کار کرده باشه؟
براحتي ميشه اين كار رو انجام داد . ولي حتما بايد هارد جديد توسط اپل تاييد شده باشه يعني خود اپل عرضه كرده باشه . حتي فيلم آموزش تعويض كردن تو يوتوپ هستیه سوال دیگه هم اینکه میشه سری های پرو2010 رو که روش hdd داره SSD گذاشت(البته بعد از خرید نه به صورت سفارشی) آخه من تو یه ویدئو دیده بودم رو ایر قدیمی که ssd نبود این کار رو کردن و برعکس رو ایر جدید که ssd بود hdd گذاشتن و سرعت لود برنامه ها تو ایر قدیمی که cpu ضعیفی داشت خیلی بالاتر از ایر جدید شده بود(نزدیک به 5 برابر)![]()
3 ماه که macbook pro 17" l گرفتم نه با cd مشکل داره نه با dvd 5 ولی هیچ dvd 9 رو نمی خونه و هرچی dvd 9 با برندهای مختلف رایت میکنم تو ۹۴٪ hardware error میدهحسابی رو عصابه پیگیری کردم بعضی از دوستان هم مشکله منو داشتن
من یه ۵-۶ ساعتی کار کردم!چرا؟
استیو جابز به عنوان هدیه یک آیفون 4 رو موقعی که رئیس جمهور روسیه (دیمیتری مدودف ) از اپل استور کوپرتینو بازدید میکردد داده ... و مدودف اولین روسی هست که آیفون 4 رو از میون هزاران نفر از خریداران ایفون 4 گیرش اومده ..
و بر اساس اپراتور موبایل روسیه نزدیک های سپتامبر آیفون 4 در روسیه ظاهر میشه .
در طول سخنرانی مدودف در دانشگاه استندفورد که مثل اینکه متنش رو آی پد بوده گفته که واقعا میخواستم با چشم های خودم این موفقیت رو ببینم و واقعا عالیه که در silicon valley هستم ، و یه جورایی حسودیم میشه به شما که اینجایین ..
silicon valley
محلى در دره سانتاکلاراى کاليفرنيا با گسترده ترين تمرکز تجارت و کار تکنولوژى عالى در جهان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)