تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 370 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه s4t4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران - شهریار

پيش فرض

دوستان سلام.دیروز n61jq خریدم. هنوز زیاد باهاش ور نرفتم.فقط 2 تا سوال برام مطرح شده : 1 - الان 2تا پارتیشن c و d روش هست که جمع حجمشون 579 گیگا بایت میشه(c=149gb , d=430gb ) .
    61 گیگا بایت من کجاست؟!
    سوال 2 : اگه پارتیشنا رو delete کنم و مثلا 4 تاش کنم مشکلی پیش نمیاد؟ اصلا با این دی وی دی های ریکاوری که رایت کردم میتونم ویندوز اکتیو را دوباره نصب کنم؟
    سلام دوست عزیز ، شما می تونین با مراجعه به بخش Disk Management ویندوز ( روی Computer کلیک راست کنین و Manage رو انتخاب کنین و به بخش Disk Management برین ) ، اونجا هم می تونین تعداد هارد ها ، درایو ها ، فضاهای خالی و ... رو ببینین و هم این که می تونین هارد رو مدیریت کنین و مثلا" پارتیشن جدیدی از فضای اضافی موجودتون بسازین .

امیدوارم که جوابم راه گشا باشه !!!!

راستی دوستان از G73JH چه خبر ؟ کسی بازار نرفته قیمت بگیره ، راستش من آخرین باری که رفتم این مدل رو نمی شناختم و رفتم سراغ ان وی که پیدا نکردم ، بعد از اون هم وقت نکردم برم بازار ، اگر بازار رفتین لطفا" قیمت کنین ، همه منتظر قیمتش و مغازه هایی هستیم که می فروشن

2. این کاربر از s4t4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

g73

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قیمت N61Ja رو کسی داره ؟ با گارانتی دیجیتال یا سازگار ؟
    1420
    شاید 10 کمتر یا 10 بیشتر

---------- Post added at 06:02 AM ---------- Previous post was at 06:01 AM ----------

سلام دوست عزیز ، شما می تونین با مراجعه به بخش Disk Management ویندوز ( روی Computer کلیک راست کنین و Manage رو انتخاب کنین و به بخش Disk Management برین ) ، اونجا هم می تونین تعداد هارد ها ، درایو ها ، فضاهای خالی و ... رو ببینین و هم این که می تونین هارد رو مدیریت کنین و مثلا" پارتیشن جدیدی از فضای اضافی موجودتون بسازین .

امیدوارم که جوابم راه گشا باشه !!!!

راستی دوستان از G73JH چه خبر ؟ کسی بازار نرفته قیمت بگیره ، راستش من آخرین باری که رفتم این مدل رو نمی شناختم و رفتم سراغ ان وی که پیدا نکردم ، بعد از اون هم وقت نکردم برم بازار ، اگر بازار رفتین لطفا" قیمت کنین ، همه منتظر قیمتش و مغازه هایی هستیم که می فروشن
    قیمت نزدیکای 2 تومن
    با 4 گیگ رم cpu i7 620

4. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

1420
    شاید 10 کمتر یا 10 بیشتر

---------- Post added at 06:02 AM ---------- Previous post was at 06:01 AM ----------

قیمت نزدیکای 2 تومن
    با 4 گیگ رم cpu i7 620
    اخه اینی که شما میگید 3Dهست یا نه ؟
    بعد بعضیا میگن 620Mبرای بازیو کارایی که با تک هسته انجام میشن بهتره؟

داره خودمونی میشه arefooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها سلام من می حوام n61-jq بگیرم و کانفیگش کنم میشه حدودا بهم بگین با کانفیگ زیر قیمتش چقر میشه؟
    ram=8gb ddr3
    battry= 9cell
    hard= 500 7200rpm
    ممنون

7. این کاربر از arefooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

g73

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران - شهریار

1 ATI و سه بعدی

اخه اینی که شما میگید 3Dهست یا نه ؟
    بعد بعضیا میگن 620Mبرای بازیو کارایی که با تک هسته انجام میشن بهتره؟

دوست عزیز ati هنوز راهکار سه بعدی به طور مستقیم ارائه نداده ولی تو آخرین آپدیت کاتالیست ، از مانیتورهای 120 هرتز که مخصوص 3D هست پشتیبانی می کنه و در ضمن شما امکان این رو داری که با این لپ تاپ به صورت سه بعدی بازی کنی ! به این صورت که یا یه مانیتور LCD با پشتیبانی 120 هرتز تهیه می کنی که تو ایران پیدا نمیشه معمولا" و راه دوم این که یه مانیتور CRT انتخاب می کنی که معمولا" از 100 هرتز و یا 120 هرتز پشتیبانی می کنن ، در ضمن به یه عینک ACTIVE SHUTTER یا همون سه بعدی هم نیاز داری که خودت هم می تونی بسازیش و در قدم بعدی که مهمترین راه هست باید از نرم افزارهای 3RD PARTY کمک بگیری ، نرم افزارهایی مثل DDD و یا iz3D که می تونه تصاویر رو LR کنه ، و اینجوری با ATI هم می تونی سه بعدی بازی کنی (مانیتور 120 هرتز که به HDMI یا VGA متصل میشه + عینک سه بعدی + نرم افزار سه بعدی ساز)
    ===

راستی چرا این کانفیگ G73 تو ایران اینطوریه !!! اگه بخواهیم مدل Asus G73jh - A1 رو بگیریم باید چی کار کنیم ، سفارش بدیم بیارن ؟ به نظرتون این کار منطقیه یا این که میشه تو بازار پیدا کردش ؟

9. این کاربر از s4t4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

g73

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران - شهریار

پيش فرض

الان من داشتم می گشتم تو سایت ها ، یه سایتی پیدا کردم که G73JH - A1 رو داره ، من احتمالا" وقت نکنم تماس بگیرم برای قیمت و این که کلا" چه جوری میارن ، دوستان اگر تونستن تماس بگیرن که A1 رو چند میارن ، به ما هم اطلاع بدن لطفا"

هم A1 رو دارن هم این که می تونین بگین با چه سایز رم و چه نوع پردازشگری می خواهینش ، خودش گفته که یه جورایی سفارشی هست .

اینم لینکش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

من می خوام asus k52jk بگیرم!!!خوبه؟؟؟اول تصمیم داشتم dell 1564 بگیرم!!!
    دوستان لطفا راهنمایی کنید!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من ميخوام اگر بشه از سايت آمازون يه لب تاپ سفارش بدم و كسي برام بياره ايران ولي نميدونم اصولا صرف ميكنه يا نه ؟
    يه نمونه كه من خوشم اومده مشخصاتش اينه :
    Asus K52Jr-X2 Laptop Computer - Intel Core i3-350M 2.26GHz, 4GB DDR3, 640GB HDD, DVDRW, 15.6" Display, Windows 7 Home Premium 64-bit, Brown
    GPU/VPU: ATI Mobility Radeon HD 5470

Video Memory: 1GB DDR3

ميشه اساتيد لطف كنن ببينن حدود قيمت اين در ايران چنده ؟
    كلا قيمت يه لب تاپ خوب براي بازي جوري كه بشه modern warfare رو روش بازي كرد چنده و چه مشخصاتي بايد داشته باشه
    ضمنا توي اين سايتها ميشه لب تاپهاي refurbished خريد كه به لب تاپهائي ميگن كه به خاطر يه مشكل كوچك به توليد كننده مرجوع مي كنن و اونا بعد از درست كردن و تستهاي متعدد دوبار ميفروشن اما با قيمتي حدود 200-300 دلار كمتر
    ميخواستم نظرتون رو در اينباره بدونم
    ممنون
    Last edited by siavashb; 27-06-2010 at 14:05.

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من می خوام asus k52jk بگیرم!!!خوبه؟؟؟اول تصمیم داشتم dell 1564 بگیرم!!!
    دوستان لطفا راهنمایی کنید!!!!
    دوست عزیز مدل خوبیه.اما شما میشه کاربردت از لپ تاپ و همچنین بوجه اختصاصیت رو بگی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز ati هنوز راهکار سه بعدی به طور مستقیم ارائه نداده ولی تو آخرین آپدیت کاتالیست ، از مانیتورهای 120 هرتز که مخصوص 3D هست پشتیبانی می کنه و در ضمن شما امکان این رو داری که با این لپ تاپ به صورت سه بعدی بازی کنی ! به این صورت که یا یه مانیتور LCD با پشتیبانی 120 هرتز تهیه می کنی که تو ایران پیدا نمیشه معمولا" و راه دوم این که یه مانیتور CRT انتخاب می کنی که معمولا" از 100 هرتز و یا 120 هرتز پشتیبانی می کنن ، در ضمن به یه عینک ACTIVE SHUTTER یا همون سه بعدی هم نیاز داری که خودت هم می تونی بسازیش و در قدم بعدی که مهمترین راه هست باید از نرم افزارهای 3RD PARTY کمک بگیری ، نرم افزارهایی مثل DDD و یا iz3D که می تونه تصاویر رو LR کنه ، و اینجوری با ATI هم می تونی سه بعدی بازی کنی (مانیتور 120 هرتز که به HDMI یا VGA متصل میشه + عینک سه بعدی + نرم افزار سه بعدی ساز)
    ===

راستی چرا این کانفیگ G73 تو ایران اینطوریه !!! اگه بخواهیم مدل Asus G73jh - A1 رو بگیریم باید چی کار کنیم ، سفارش بدیم بیارن ؟ به نظرتون این کار منطقیه یا این که میشه تو بازار پیدا کردش ؟
    شما تو صفحه های قبلی چک کن یکی از بچه های شیراز یه G73فته که به نظرم خیلی عالیه راستی بچه ها مشکلایی را که شما دارید نکنه G73 داشته باشه . بعد میگن 620Mو بازیا و کارایی که به تک هسته نیازه بهتر کار میکنه درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •