میتونی بدی ایران هارد کلینیک : فریم ویر هاردت رو اپ دیت کنه . هزینش هم نباید زیاد باشه
میتونی بدی ایران هارد کلینیک : فریم ویر هاردت رو اپ دیت کنه . هزینش هم نباید زیاد باشه
سلام
اگه قرار به آپدیت کردن فریمور باشه که خودش هم میتونه به راحتی آپدیت کنه
ولی هارد ایشون در حال حاضر شناسایی نمیشه و تا وقتی هم که به وضع قبلی برنگرده امکان آپدیت فریمور نیست
خوب من می خوام این قطعه رو که آقا حامد زحمتش رو کشیده داشته باشم بعدا اگه دوباره نیاز شد خودم دست به کار شم![]()
درسته .. میدونم .. هارد من گارانتی هم داره .. ولی پره از اطلاعات خصوصی و عکسها .. خوب این روزا هم دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد و چنین ریسکی کرد .. حتی اگه نتونم خودم درستش کنم بهتره بزارم یه گوشه ای تو خونه بمونه![]()
ممنون MJHamed عزيز
من مدار رو با max232n و نقشه سايتساختمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشكل هارد من اين بود كه ظرفيت صفر نشون مي داد، طبق راهنمايي هاي شما پيش رفتم ، اما در آخر بجاي اون متن كامل اينو بهم داد:الانم اصلا هارد رو نميشناسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ميشم كمكم كنيد[]
Last edited by rameshk; 23-06-2010 at 00:02.
برات Pm گذاشتم
سلام
من امروز بعد از روزها تلاش موفق شدم مدار را بسازم
و در مرحله تست هم با موفقیت جواب بگیرم
ولی بعد از وصل کردن 3 سیم rx tx gnd و وصل کردن کابل برق هارد نوشته هایی که گفتید داخل هایپر ترمینال نمیاد
اگه میشه راهنماییم کنید
(راستی ترتیب سیم های rx tx gnd را اگه میشه توضیح بدید و اینکه گفتید اگه کار نکرد باید جای سیم rx و tx را عوض کنیم منظورتون چیه؟)
خوب به سلامتی
ترتیب سیم های rx tx , gnd همانطور که در عکس ها هست میباشد. ضمناً در صورتیکه جواب نگرفتید به هیچ وجه جای سیم ها رو عوض نکنید (این موضوع در ورژن های جدید آموزش تصحیح شده).
Ctrl+Z رو یادت نمیره که؟
ممکنه اتصالات rx , tx , gnd لق باشند با دم باریک سر اتصالات رو یه کم فشار بده که موقعی که سر جاش قرار میدی لق نزنه.
مدار رو مستقیم وصل میکنی یا رابط استفاده کردی؟حتماً مستقیم بزن.
اگه بازم کار نکرد ممکنه مدار روی سیستم شما مشکل داشته باشه، در صورت امکان روی یک سیستم دیگه تست کنید.
نتیجه رو هم حتماً بنویسید.
دمت گردم حاجی حالا میگی !
ما 20 بار جای این 2 تا سیما با هم عوض کردیم
در باره لق بودن اتصالاتم شکی ندارم که محکم
و درباره ی ctrl+z مگه نباید اول نوشته ی
Rst 0x20M
(P) SATA Reset
را ببینی بعد ctrl+z را بزنی ؟
مشکل من اینه که این نوشته نمیاد و در نتیجه کار دیگه ای هم نمیتونم بکنم
در شمن من روی 2 تا ویندوز xp تست کردم
Last edited by Chap-Dast; 28-06-2010 at 17:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)