تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 190 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

خودشون دارن میگن که در گیر ماموریت وفاداری هستن:
    ببخشين متوجه نبودم...قصد اسپم نداشتم...معذرت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببخشين متوجه نبودم...قصد اسپم نداشتم...معذرت
    نه. نگفتم که اسپمی در کار بوده! خواستم متوجه بشی! همین!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از انتخاب تک تک Music و Art و Travel باید گزینه های پایین دست چپ انتخاب بشه... اینطوری Morinth ما رو به آپارتمانش دعوت میکنه.
    البته من گفتم که یادم نبودش آقا هومان
    به نظرم مکالمات در بازی نسبتا راحت هستش و نسبتا به بازی های RPG دیگه تقریبا راحتر هستش. این ماموریت یادم هست همون بار اول ردش کردم چون واضح هست باید طرف رو راضی کنید و مطابق میل طرف پیش برید. در رومانس هم همین جوری هست باید صحبتهایی کرد که باعث بشه رابطه با طرف خوب بشه کرد و از صحبتهایی که نارحت کننده هست باید جلوگیری کرد. این چیزها دقیقا شبیه دنیای واقعی هستش! ولی به نظر من رومانس در بازی dragon age مکانیزمی بهتر داشت چون مثلا با هدیه دادن یا کارهایی که در حین بازی میکردیم رابطه با طرف خوب یا بد میشد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

البته من گفتم که یادم نبودش آقا هومان
    متوجه بودم وحید جان!... جواب پستت رو تکمیل کردم.

دوستان من توي اين ماموريتها موندم! نمي دونم كجاها بايد برم
    1- thane
    2- illium: liara system hanking
    3-citadel:krogan sushi
    4-citadel:found forget id
    5-illium: the justicar
    6-illium: conrad verner
    7- N7:msv
    پیدا کردن Thane یا ماموریت وفاداریش؟

Illium: Liara: Systems Hacking - سه تا ترمینال (باجه مانند) تو جنوب نقشه سیاره Illium بایستی هـک بشه. بعد از هـک کردن هر ترمینال شپرد 60 ثانیه فرصت دارکه که ترمینالی رو پیدا کنه که بتونه اطلاعات رو برای Liara آپلود کنه و عددی هم ظاهر میشه که فاصله از ترمینال مورد نظر رو نشون میده.

Citadel: Krogan Sushi - تو طبقه 27 از Citadel به صحبت های دو تا کروگان گوش میدین. بعدش به Dark Star Lounge تو طبقه 28 میرین و با یه تورین که سمت راست کلوپ وایستاده در مورد ماهی صحبت میکنین... بعدش به پیش اون دو کروگان برمیگردین. یا حقیقت رو میگین که ماهی وجود نداره یا قبلش از یکی از مغازه ها ماهی میخرین و بهشون میدین. (دروغ میگین)

Citadel: Found Forged ID - بعد از انجام ماموریتهای وفاداری Garrus و Thane دو تا اساری در کنار راه پله ایی که به طبقه 26 منتهی میشه روی نیمکتی نشستن و عنوان میکنن که مشکل خروج از Citadel رو دارن. یا مشکل اونا رو به مامور C-Sec خبر میدین و به اساری ها اجازه خروج داده میشه یا اون ID های جعلی که تو ماموریت وفاداری Garrus پیدا میشد رو به اساری ها میدین که بتونن خارج بشن.

Illium: The Justicar: Stolen Goods Found یا Illium: The Justicar: Smuggling Evidence ؟

Illium: Conrad Verner - تو سیاره Illium با طرفدارتون (که از بازی قبل حضور داره) در Eternity bar صحبت میکنین. بعدش با یک آساری که در Gateway Personal Defense هست (جنوب شرقی نقشه) صحبت میکنین. بعدشم به پیش Conrad برمیگردین.

N7: MSV Strontium Mule یا N7: MSV Estevanico ؟

5. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

متوجه بودم وحید جان!... جواب پستت رو تکمیل کردم.

پیدا کردن Thane یا ماموریت وفاداریش؟

Illium: Liara: Systems Hacking - سه تا ترمینال (باجه مانند) تو جنوب نقشه سیاره Illium بایستی هـک بشه. بعد از هـک کردن هر ترمینال شپرد 60 ثانیه فرصت دارکه که ترمینالی رو پیدا کنه که بتونه اطلاعات رو برای Liara آپلود کنه و عددی هم ظاهر میشه که فاصله از ترمینال مورد نظر رو نشون میده.

Citadel: Krogan Sushi - تو طبقه 27 از Citadel به صحبت های دو تا کروگان گوش میدین. بعدش به Dark Star Lounge تو طبقه 28 میرین و با یه تورین که سمت راست کلوپ وایستاده در مورد ماهی صحبت میکنین... بعدش به پیش اون دو کروگان برمیگردین. یا حقیقت رو میگین که ماهی وجود نداره یا قبلش از یکی از مغازه ها ماهی میخرین و بهشون میدین. (دروغ میگین)

Citadel: Found Forged ID - بعد از انجام ماموریتهای وفاداری Garrus و Thane دو تا اساری در کنار راه پله ایی که به طبقه 26 منتهی میشه روی نیمکتی نشستن و عنوان میکنن که مشکل خروج از Citadel رو دارن. یا مشکل اونا رو به مامور C-Sec خبر میدین و به اساری ها اجازه خروج داده میشه یا اون ID های جعلی که تو ماموریت وفاداری Garrus پیدا میشد رو به اساری ها میدین که بتونن خارج بشن.

Illium: The Justicar: Stolen Goods Found یا Illium: The Justicar: Smuggling Evidence ؟

Illium: Conrad Verner - تو سیاره Illium با طرفدارتون (که از بازی قبل حضور داره) در Eternity bar صحبت میکنین. بعدش با یک آساری که در Gateway Personal Defense هست (جنوب شرقی نقشه) صحبت میکنین. بعدشم به پیش Conrad برمیگردین.

N7: MSV Strontium Mule یا N7: MSV Estevanico ؟
    ماموريت وفاداري thane هستم...
    نميدونم چه كار كنم...اصلا كسي رو پيدا نكردم كه ازش سوال كنم...
    بقيه رو نگاه ميكنم ميگم...
    ممنون...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

ماموريت وفاداري thane هستم...
    نميدونم چه كار كنم...اصلا كسي رو پيدا نكردم كه ازش سوال كنم...
    بقيه رو نگاه ميكنم ميگم...
    ممنون...
    شما برو Citadelو thane هم پیشت باشه اونجاها به نفر هست که رو صندلی نشسته با pc کار میکنه از اون در باره ی پسرش بپرس

ویرایش:ممنون هومن جان.درستش کردم
    Last edited by sinak3; 10-03-2010 at 22:19.

8. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما برو ilium و thane هم پیشت باشه اونجاها به نفر هست که رو صندلی نشسته با pc کار میکنه از اون در باره ی پسرش بپرس
    تصحیح میکنم. باید رفت Citadel...
    اونجاست که باید با کاپیتان Bailey صحبت بشه.

10. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

تصحیح میکنم. باید رفت Citadel...
    اونجاست که باید با کاپیتان Bailey صحبت بشه.
    ممنون...
    ميگم هومان جان شما گفتي اون مرحله اخرش خود به خود شروع نميشه....من ميخواستم برم واسه thane كه ديدم حمله كردن به سفينه و همه رو بردن...
    حالا من چه كار كنم؟؟؟
    اخه هنوز thane & jack & legion رو وفادار نكردم....
    اينكه نشد

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون...
    ميگم هومان جان شما گفتي اون مرحله اخرش خود به خود شروع نميشه....من ميخواستم برم واسه thane كه ديدم حمله كردن به سفينه و همه رو بردن...
    حالا من چه كار كنم؟؟؟
    اخه هنوز thane & jack & legion رو وفادار نكردم....
    اينكه نشد
    فکر کنم ماموریتی که به نام Acquire Reaper IFF بود رو رفتی که اون جا Legion رو پیدا میکردی. اگه اینو نمی رفتی مجبور نبودی که الان ماموریت آخر در omega4 رو بری و میتونستی راحت همه کارهایی که میخواستی رو بکنی. میتونی سیو قبلی خودتو بیاری. چون اونایی که ماموریت وفاداری انجام نشده احتمال داره که ماموریت آخر بمیرن.
    Last edited by vahidgame; 10-03-2010 at 23:25.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

فکر کنم ماموریتی که به نام Acquire Reaper IFF بود رو رفتی که اون جا Legion رو پیدا میکردی. اگه اینو نمی رفتی مجبور نبودی که الان ماموریت آخر در omega4 رو بری و میتونستی راحت همه کارهایی که میخواستی رو بکنی. میتونی سیو قبلی خودتو بیاری. چون اونایی که ماموریت وفاداری انجام نشده احتمال داره که ماموریت آخر بمیرن.
    ممنون...فكر مي كردم...زدم به طبل بي عاري...
    باز خوبه كه گفتي...چون ميخوام يه دفعه ديگه برم حتما اين بار حواسم رو جمع مي كنم...

حالا يه چيز جالب...
    من وفاداري thane رو رفتم اما وفادار نشد...نميدونم چرا...ماموريتش complete شد اما؟؟؟؟!!!شما همچين چيزي ديده بودين؟؟؟؟

حالا چندتا سوال...
    1.اگه اپگريدهاي سفينه كامل نباشه چي ميشه؟؟؟
    2.از كجا ميشه element zero گير اورد؟؟؟اخه اپديت سفينه به اين لعنتي بسته هست...توي بعضي سيارات گير مياد ولي خيلي كم هست...توي كدوم سيارات اين بيشتر هست؟؟؟جايي چيزي در اين مورد نخوندين؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •