کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با خود گوشی هم میشه اگر وای-فای تو خونه داشته باشید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با خود گوشی هم میشه اگر وای-فای تو خونه داشته باشید![]()
سلام خسته نباشید.اول از همه آقای با نیک نیم آبان(اگه میشه اسمتو بگو راحت تر باشیم)من وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم و وقتی قطع میکنم کل آیکن ها جابه جا میشن شاید مشکل شما این باشه.این مشکل عادیه.ولی اگه جور دیگه باشه من نیدونم.
تغییر تم هم من چند دور با قطع ناگهانی کابل داشتم ولی دیگه همچین مشکلی ندارم.(نمیدونم چرا ولی خیلی خوب شده)
شما یه ویروس کش هم نصب کن من خودم NETQIN رو خیلی قبول دارم چون یک دور از عمد(اگه املاش غلطه ببخشید)تو 5700 ویروسی که رو یه 6600 بود رو ریختم درجا پیدا کرد و حذف کرد.البته الان رو 5700 هم کاسپراسکای هم NETQIN نصب هست.
اگه ویروس کش جواب نداد فقط از دفترچه تلفن و مسیج هات بک آپ بگیر بعدش ریست کن به هر چند روش که موجود هست.هارد گوشی رو هم فرمت کن اگه رم هم وصل هست از گوشی جدا کن یا اون رو هم فرمت کن.
یکی از دوستان هم پرسید آپدیت به ورژن 11 چه فرق هایی داره.باید بهت بگم که من احساس کردم دوربین تو روز بدتر شده ولی تو شب و فیلمبرداری بهتر شده.هنگ های کوچیک زیاد شده.باز پی بگم کلا چون گوشی من از اول ورژن 10 مشکل دار بود و FM TRANSMITER روش نبود رفتم آپدیت کردم تا اون هم بیاد.دوستان دیگه که آپدیت کردن اگه فرقی احساس کردین بگین.
دوستان اين عكس مشخصات عكس رو تو گوشي n86 و 8510 نشون ميده همونطور كه ميبينيد و دور گزينش را قرمز كردم مقدار رزوليشن عكس تو n86 برابر با 300 است ولي تو 8510 برابر 72 هست و رزوليشن 86 بيشتر از 4 برابر 8510 است پس حتما بايد كيفيت عكس 86 بهتر از 8510 باشد كه من خودم هم قبول دارم ولي بعضي ها ميگن 8510 بهتره اخه چطوري؟
![]()
دوستان میشه بگین سرعت کار باهاش با توجه به اینکه یه پردازنده ی جدید داره تا چه حد نسبت به موبایل ها ی قبلی نوکیا افزایش داشته ؟ lag نداره اصلا ؟ مثلا اگه چند تا برنامه رو با هم اجرا کنی کند نمیشه ؟ ممنون میشم اگه جواب بدین .
سلام من گوشی یک مشکل پیداکرده زمانی که یک فایل تصویری رو از طریق بلو توث دریافت می کنی وارد اینباکس می شه ولی وقتی می خوای سیوش کنی میگه در گالری سیو شده ولی اونجا نیست جای دیگه هم پیدا نمی شه باید چیکار کنم
من امتحان کردم GPS رو با موزیک پخش کردم و از fmtransmitor هم استفاده کردم و تماسم گرفتم همه خوب جواب داد بدون کوپکترین هنگ یا کندی
سلام به همگي.
راستي يه سوال دارم كه ممنون ميشم همه جواب بدن.
ميخوام بدونم كه آيا همه گوشي هاي Nokia N86 8MP با فريمور 10 قابليت FM Transmiter رو ندارن يا اينكه توي بعضي از گوشي ها با فريمور 10 اين مشكل پيدا ميشه؟
و آيا گوشي Nokia N86 8MP با فريمور 10 و با گارانتي اصلي از زبان فارسي پشتيباني ميكنه و همينطور كيپد فارسي داره؟
با سپاس.
تا اونجا که فهمیدم در فریمور 10 FM Transmiter نیست یعنی برنامه اشنیست وگرنه قابلیتش که هست و در 11 فعال شده و در ضمن در فریمور 11 هست که زبان فارسی اضافه شده و پشتیبانی شده
موفق باشین
خیلی ممنون از راهنماییتون.راستی گوشیتون رو حتما اپ کنید چون یکی از دوستام اپدیت کرد کیفیت دوربینش فوقلعاده شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)