تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 97 اولاول ... 4282888990919293949596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام بچه ها منم حدود چند سال این بیماری رو داشتم و خود به خود خوب شدم!
    چیزی که من از این بیماری متوجه شدم مواقعی که استرس داشتم یا در مکان خلوت و ساکت قرار میگرفتم شکمم شروع به سر و صدای شدید میکرد و این صدا ها مخصوصا در دوران دبیرستان که زمان کنکور بود استرس داشتم خیلی زیاد بود جوری که همکلاسیام بهم میخندیدن و شدیدا آبروم میرفت جوری روی روانم اثر گذاشته بود که فقط به این فکر میکردم که چطور صداشو کمتر کنم مثلا کیفمو بغلم میکردم که صداش کمتر بشه یا زنگ تفریح اینقدر میخوردم که صدا دادن شکمم عقب بیفته ولی بعد از تموم شدن درس و دانشگاه و کلا دوره تحصیلم خوب شدم و فهمیدم همه این مشکلات به خاطر استرس بوده راهکارهایی که بهتون توصیه میکنم ایناست:
    کارهایی که انجام میدادم:
    - خوردن عرق نعنا و نبات که نفخ رو خیلی کاهش میداد و عالی بود
    -بیخیال باشید و استرستون رو کم کنید
    - پرو باشید و از سر و صدای شکمتون خجالت نکشید و عادی رفتار کنید حتی بخندید بهش
    - عادات غذایی خودتون رو ارزیابی کنید و ببینید با چه غذاهایی حال بهتری دارید و برعکس
    - محیط اطرافتون رو تغییر بدید مثلا از محل کار ساکت به محل کار شلوغ برید(من خودم زمانی که امتحان ترم دانشگاه داشتم همیشه میرفتم کنار کولر آبی میشستم که اگه شکمم صدا داد به خاط صدای کولر شنیده نشه یا مثال هایی از این قبیل)
    -اگه دیدین شکمتون میخواد صدا بده محل رو ترک کنید و وقتی اروم شدید برگردید
    این امید رو بهتون میدم به روزی که خودتون متوجه نمیشید کی بوده این مشکلتون حل میشه مثل من

اگه نباشه جاش خالی می مونه angel7animation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

قرص دایمتیکون بخور بعد از غذا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام آقا وحید
    من حتما باید با شما صحبت کنم
    ولی راه ارتباطی ندارم و این مطلب مال خیلی وقت پیش هست
    تروخدا کمکم کنید منم مشکل چند وقت پیش شما رو دارم منم دانشجوام و این برام افسردگی آورده
    از زندگی سیر شدم خونه نشین و منزوی شدم
    میشه بگین چطور خوب شدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام
    منم مشکل شمارو دارم ولی قبلا اینطوری نبودم
    شاید به حرف راحت باشه ولی وقتی دل آدم جلوی کل پسرای کلاس صداهای بلند میده واقعا بده آدم میخاد بمیره
    من واقعا میخام مثل قبلم بشم روزایی که بدون استرس میرفتم سر کلاس.روزایی که به جای مواظب صدای شکمم بودن داشتم به درس گوش می دادم و شاگرد اول میشدم
    زندگی برای من تموم شدست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز...بهرحال خیلی از افرادی که ای بی اس دارند دارن توی جامعه زندگی می کنن و به زندگیشون میرسن و خیلیهام دانشجو هستند.بهترین اقدام قبول کردن بیماری و کنارآمدن با آن هست.ناراحتی و غصه نه تنها چیزی را درمان و خوب نمی کند بلکه روند بیماری بدتر هم میشه.این بیماری راه درمان زیادی داره و مهمترین گام شناخت مزاج و رعایت رژیم غذایی هست.انسان باید برای درمان یه خرده به خودش سختی رژیم بده تا بتونه نتیجشو بگیره...من خودم این دورانو گذروندم.اگه مایلی میتونی ایمیلتو بفرستی تا تجربیات شخصی فردی که دانشجو بوده و این مراحلو گذرونده و درمان شده و راه کار درمانی رو براتون ارسال کنم.

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

من یادمه تو رژیمم صبح ها حبوبات بود دهنم سرویس میشد تا شب از شکم درد و اونا با استاد رژیمم هماهنگ کردم و شب گذاشت بالکل حل شد مشکلم.
    بعضی مواقع تعویض زمان رژیم هم میتونه مشکلتون رو حل کنه

7. این کاربر از Pr0m3en بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام دوست عزیز...بهرحال خیلی از افرادی که ای بی اس دارند دارن توی جامعه زندگی می کنن و به زندگیشون میرسن و خیلیهام دانشجو هستند.بهترین اقدام قبول کردن بیماری و کنارآمدن با آن هست.ناراحتی و غصه نه تنها چیزی را درمان و خوب نمی کند بلکه روند بیماری بدتر هم میشه.این بیماری راه درمان زیادی داره و مهمترین گام شناخت مزاج و رعایت رژیم غذایی هست.انسان باید برای درمان یه خرده به خودش سختی رژیم بده تا بتونه نتیجشو بگیره...من خودم این دورانو گذروندم.اگه مایلی میتونی ایمیلتو بفرستی تا تجربیات شخصی فردی که دانشجو بوده و این مراحلو گذرونده و درمان شده و راه کار درمانی رو براتون ارسال کنم.
    ممنون بابت جوابتون، خودمم میدونم ناراحتی مشکلاتو بهتر نمیکنه اما بقیه متاسفانه با این قضیه طور دیگه برخورد میکنند مثلا میخندن یا درک نمیکنن، به علاوه من شخصیت بسیار خجالتی ای دارم و واقعا برام سخته که سر جلسه ی امتحان با وجود اون فضای ساکت شکمم صداهای بلند بده و من بتونم تمرکزمو سر امتحان بزارم
    در ضمن من از اول این طور نبودم، از حدود 8 ماه پیش بعد از خوردن دو بسته قرص مترونیدازول که برای یه مشکل دیگه بود این علايم شروع شد.
    اگر راهی دارید که من بتونم این مشکلو برطرف کنم یا کمش کنم لطفا دریغ نکنید، بزرگترین آرزوی منه
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

من یادمه تو رژیمم صبح ها حبوبات بود دهنم سرویس میشد تا شب از شکم درد و اونا با استاد رژیمم هماهنگ کردم و شب گذاشت بالکل حل شد مشکلم.
    بعضی مواقع تعویض زمان رژیم هم میتونه مشکلتون رو حل کنه
    ممنون مشکل من رژیم غذایی نیست چون کلا ازون موقع که اینطوری شدم نه حبوبات میخورم نه شیر نه هیچ چیزی که باعث نفخ بشه ولی انقد شکمم نفخ داره که شبها خوابم نمیبره!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

فکر میکنم مشکل من خوردن همون آنتی بیوتیک هاست
    پیشنهاد میکنم کسایی که میخان آنتی بیوتیک بخورن از تجربیات من استفاده کنن و در صورت لزوم مصرف کنن
    چه میدونم والا ایشالا خوب بشم و همینطور اونایی که این مشکلو دارن

11. این کاربر از saina-sepid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

فکر میکنم مشکل من خوردن همون آنتی بیوتیک هاست
    پیشنهاد میکنم کسایی که میخان آنتی بیوتیک بخورن از تجربیات من استفاده کنن و در صورت لزوم مصرف کنن
    چه میدونم والا ایشالا خوب بشم و همینطور اونایی که این مشکلو دارن
    سلام، من بعد از کلی ازمایش، خون، مدفوع، تنقیه باریم(عکس رنگی از روده)، عکس رنگی از معده، فقط یه ذره التهاب تو معدم پیدا شد، دکتر طب سنتیم عفونت هلیوباکتریم رو درمان کرد، نفخم تو این مدت کمتر شده بود اما مشکلم هنوز سر جاش بود و دکتر گفت مشکلت بیشتر عصبیه که البته خودم تا حدودی میدونستم پس منو به یه دکتر مغز و اعصاب (روانپزشک) با یه نامه رجوع داد و اون دکتر هم سریع گفت مشکلت روده تحریک پزیره به همراه وسواس فکری و افسردگی و اختلال تن روان (اگه اشتباه نکنم) و ازم تست گرفتم مشخص شد استرسم خیلی بالاست
    بعدش گفت کلی ادم با روده تحریک پزیر که همه ی دکترهای تهران رو هم رفتن خوب کرده حالا واسم چهار قرص نوشته که دارم مصرف میکنم و روده هام به نسبت قبل خیلی اروم شدن و گفت میتونی همه چی بخوری به غیر از ترشیجات و حبوبات، حالا دوباره باهاش وقت دارم ببینم چی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •