دوستان سلام
امروز که اومدم بازی کنم یدفه فهمیدم بازی تمام صفحه نیست 1 ساعت هم باهاش ور رفتم درست نشد مشکل از کجاست
ممنون........
دوستان سلام
امروز که اومدم بازی کنم یدفه فهمیدم بازی تمام صفحه نیست 1 ساعت هم باهاش ور رفتم درست نشد مشکل از کجاست
ممنون........
آقا پچی که دوستمون تو چند صفحه قبل گذاشته وقتی تو فولدر بازی کپی میکنی و نصب میکنی نصب نمیشه و پنجره نصب همینجوری میمونه . ولی وقتی تو فولدر بازی نباشه و نصبش کنی نصب میشه ولی لن و موس که باید به بازی اضافه بشه نمیشه . کسی نصبش کرده؟
سلام.چند تا سوال.من میخوام KEY CODE بازی رو تغیر بدم و یک معتبر رو جا گزین کنم چون ارور میده که این کد نامعتبر هست.پیدا نکردم از کجا.میشه کمک کنید؟
دوم این که این بازی رو میشه 2نفره رو یک سیستم بازی کرد.یعنی نصفه صفحه بالا ی مونیتور یک بازیکن و پایین مونیتور یک نفر دیگه
پس چرا اینقدر دیر عمل می کنه؟؟؟....من 2 ساعت پیش فرمون رو می چر خونم و بعد از ساعت تازه یادش می فته باید بچرخه و یه یاالله می گه و بعدش محکم میره تو دیوار......
چطور می تونم این مشکل رو رفع کنم... چطور میتونم سرعتش رو بالا ببرم تا سریع عمل کنه...
بنظر من یه نظر سنجی راه بندازیم ببینیم که چند نفر از این بازی خوششون اومده........
این چیه توروخدا.....حالم بهم خورد....
دكمه space
به نظر من بازي خيلي خوبي هست و ارزش بازي كردن را 100% داره
درسته این بازی دیگه سلیقه ای شده من که پاش میشینم دیگه یکی باید بیاد بلندم کنه
و تو ادامه ام باش تا صبح دولتت بدمد (نه تا جونت در بیاد)
![]()
Space مگه Hand brake نيست ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)