تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 145 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1449

نام تاپيک: ◄ ™ Acer اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

دوستان این بلوتوث g5742 اعصابمو بهم ریخته هرچی درایور تو سایت سازنده وتو سی دیش بود نصب کردم . فایده نداشت که نداشت تو دیوایس منیجریه علامت زرد رنگ میاد کنارش .لطفا کسی اگه راه حل این مشکل رو می دونه بگه که بقیه هم که مث من این مشکل رو دارن مشکلشون حل شه

داره خودمونی میشه pooladi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

دوستان این بلوتوث g5742 اعصابمو بهم ریخته هرچی درایور تو سایت سازنده وتو سی دیش بود نصب کردم . فایده نداشت که نداشت تو دیوایس منیجریه علامت زرد رنگ میاد کنارش .لطفا کسی اگه راه حل این مشکل رو می دونه بگه که بقیه هم که مث من این مشکل رو دارن مشکلشون حل شه
    سلام فکر میکنم شما اصلا بلوتوث رو روشن نکردی.میدونی وقتی fn رو با کلید وای فای میگیری اگه 1 بار بزنی فقط وایرلس روشن میشه وقتی دو بار مثلا وایرلس و بلوتوث روشن میشه وقتی سه بار....(کلا چهار حالت داره)اول مطمئن شو ک روشنه بعد درایور بریز

آقایان اساتید
    عرض شود من از نرم افزاری استفاده می کنم به اسم ایتبز که نرم افزار تخصصی عمرانه و یه لپ تاپ نیاز دارم مناسب کار با اون
    متاسفانه دقیقا معلوم نیست چه جور سخت افزاری به درد کار ما میخوره و بیشتر با آزمون و خطا پیش میریم
    به هر حال به نظر میاد مهمترین پارامتر کلاک سی پی یو باشه و تعداد هسته ها چندان مهم نیست، از تاثیر بقیه پارامترهای سی پی یو هم اطلاع ندارم فقط این که اینتل به تر از ای ام دی جوابگو بوده.رم و هارد و خصوصا گرافیک هم تقریبا تاثیری در کار ندارند.در بین لپ تاپ ها هم تا حال ایسر خیلی جالب جواب داده یعنی یه سیستم نسبتا ارزون قیمت ایسر خیلی بهتر از انتظار ظاهر شده لذا بیشتر به این برند علاقه مندم.طبیعیه که قیمت هم خیلی مهمه
    حالا چی پیش نهاد می کنید؟
    امیدوارم بین دوستان کسی پیدا بشه که سوال من در تخصصش باشه
    سلام خوبی.استاد اینجا متوجه میشی ک با توجه ب کارت چ لپ تاپی برای شما مناسبه.متاسفانه ادمین ها فقط مطالب خودشون رو بر روی صفحات اول قرار میدن(پونز زدن) و مطالب کاربران ک گاهی بهتر هم هست کم کم ب صفحات آخر میرود...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    تو این قسمت لانچ منیجر رو دانلود کن انشا... مشکلت حل میشه
    برای نصب داریور ها نیز گزینه اتوماتیک رو انتخاب کن تا خود ویندوز بهترین و مناسبترین رو برات دانلود کنه
    کد:
    البته این نرم افزار تو دی وی دی هم هست
    Last edited by a.zaker; 13-04-2011 at 16:24.

4. این کاربر از a.zaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم که جای دیگه هم پرسیدم ولی بهم جواب ندادن لطفا بهم پاسخ بدید
    سلام به همه دوستان من امروز 5742 g رو گرفتم برای اینکه بشه از کارت گرافیک انویدیا استفاده کرد باید چه کار کنم
    درایور ها شو نصب کردم ولی برای رزولیشن و ... فقط کارت گرافیک اینتل رو میشناسه آیا این به خاطر کمتر مصرف کردن باتری هست و خودش به صورت اتوماتیک سوییچ میکنه یا باید خودم سویچ کنم ؟
    برای اینکه بخوام کارت گرافیک 540 اینویدیا همیشه فعال باشه باید چه کار کنم ؟
    ممنون از دوستانی که جواب میدن
    core i 5
    vga : 540 geforce
    hdd : 640G
    ram :4G

داره خودمونی میشه arira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    from Hell

پيش فرض

بچه ها اگه کارت گرافیک رو در نطر نگیریم به نظر شما 5742 از نوع سی پی یو i5 بهتره یا lenovo g560 از نوع i5؟؟
    موندم بین اینا آخه گرابیک زیاد برام مهم نیست

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

سلام به همه دوستان من امروز 5742 g رو گرفتم برای اینکه بشه از کارت گرافیک انویدیا استفاده کرد باید چه کار کنم
    درایور ها شو نصب کردم ولی برای رزولیشن و ... فقط کارت گرافیک اینتل رو میشناسه آیا این به خاطر کمتر مصرف کردن باتری هست و خودش به صورت اتوماتیک سوییچ میکنه یا باید خودم سویچ کنم ؟
    core i 5
    زیاد مطمئن نیستم ولی توی اینترنت خونده بودم که خودش در مواقعی که نیاز به پردازش گرافیکی سنگین نیست از کارت گرافیک Intel استفاده میکنه تا شارژ باطری حفظ بشه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

core i 5
    سلام
    من در این پست بطور کامل توضیح دادم که چطوری میتوان گرافیک انویدیا رو بصورت دستی فعال نمود!!!
    کد:
    ضمنا فعال بودن دائمی گرافیک انویدیا کار صحیحی نیست .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آيا كسي در مورد معايب و ضعف هاي Acer Aspire 5742G-484G64Mncc اطلاعي دارد چون بنده تا چند روز ديگر قصد خريد اين لپ تاپ را دارم آيا اين لپ تاپ كيفيت تصويري و صدايي خوب و بالايي دارد ؟

آيا مدل فوق شبكه بي سيم wifi هم دارد؟

در حال حاضر شما 5742 را ترجيح مي دهيد يا 5745 ...
    Last edited by Javad0111; 17-04-2011 at 13:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    میشه لطفا یه مقایسه بین سه مدل 4736Z ، 2930، 3935 ایسر بکنید- هم از نظر قیمت هم از نظر کارایی( امتحان پس دادن) و ویندوزشون
    اصلا این مدلا تو بازار هست یا نه؟
    مرسی

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آيا كسي در مورد معايب و ضعف هاي Acer Aspire 5742G-484G64Mncc اطلاعي دارد چون بنده تا چند روز ديگر قصد خريد اين لپ تاپ را دارم آيا اين لپ تاپ كيفيت تصويري و صدايي خوب و بالايي دارد ؟

آيا مدل فوق شبكه بي سيم wifi هم دارد؟

در حال حاضر شما 5742 را ترجيح مي دهيد يا 5745 ...
    کیفیت صفحه نمایشش کاملا معمولیه و اسپیکرش هم مونو هست یعنی فقط یدونه اسپیکر داره که طبیعتا صدای خوبی نخواهید داشت. این تنها ضعفه این لپ تاپ هست وگرنه نسبت به هزینه ای که پرداخت میکنید کانفیگ بالایی داره.
    اگر منظورتون از شبکه بی سیم WiFi همون کارت شبکه وایرلس هست ، که باید عرض کنم همه لپ تاپ ها این کارت رو دارن که جدیدا همه سری N هستن ، که برد بیشتر و سرعت انتقال اطلاعات بیشتری در شبکه فراهم میکنه.البته باید همه دیوایس ها سری N باشن تا به حداکثر سرعت و برد دست پیدا کنید.

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان..
    آخرین قیمت5742G CORE I3 چند هست..؟
    5742G CORE I3بهتره یا5742 [Aspire 5742ZG 2.1Ghz-3DD3-500Gb.
    چون خیلی‌ اختلاف قیمت ندارند..
    بهتره رو ۵۷۴۲ ,XPنصب کرد یا 7...?
    سرعت و کارایی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •