تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 120 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1197

نام تاپيک: آموزش نصب Battlefield 2 برای بازی آنلاین + معرفی سرور ایرانی با پینگ پایین

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

بهترین گزینه از نظر من اینه که یه سرور رو با پچ 1.5 و یه سرور دیگه رو با مد AIX2 اپ کنیم- اونایی که الان دارن bf2bc & bf3 بازی میکنن اگه برن مد AIX رو انلاین بتونن بازی کنن دیگه بقیه ی بازی ها رو یادشون میره.
    البته ممکنه واسه ادمین اپ کردن دوتا سرور مقدور نباشه چون هزینه ی بیشتری رو روی دوشش مسلما میزاره.
    اگر یکم همت کنیم و کمی واسه این بازی تبلیغ کنیم(مثلا بریم توی انجمن های دیگه پست بزنیم واسه اش) اونوقت کلاینت ها زیادتر میشه و دیگه میشه دوتا سرور مختلف از این بازی آپ کرد.
    من پارسال بین تمامی مود ها نظر سنجی های مختلف رو که دیدم مود reallity project پر طرفدار ترین شده بود حرکات سربازها بسیار طبیعی تر و صداگذاری سلاح ها فوق العاده واقعی تر شده بود در یک کلام بازی از همه لحاظ زمین تا آسمان فرق کرده به طوری که سرور های کرک شده زیادی هم اون زمان براش ساخته شد... ولی حجمش حدود 4 گیگه که فکر نمیکنم کسی حوصله دانلود داشته باشه این مود AIX بزرگترین مشکل بازی اولیه رو هنوز دنبال خودش میکشه و اونم حرکت آدم آهنی وارانه ی سربازها و غیر طبیعی بودن سلاح هاست ... مثلاسلاح تک تیراندازی در حالت نمایش اول شخص طولی به اندازه طول یک مسلسل سبک داره...

در آغاز فعالیت MS13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من پارسال بین تمامی مود ها نظر سنجی های مختلف رو که دیدم مود reallity project پر طرفدار ترین شده بود حرکات سربازها بسیار طبیعی تر و صداگذاری سلاح ها فوق العاده واقعی تر شده بود در یک کلام بازی از همه لحاظ زمین تا آسمان فرق کرده به طوری که سرور های کرک شده زیادی هم اون زمان براش ساخته شد... ولی حجمش حدود 4 گیگه که فکر نمیکنم کسی حوصله دانلود داشته باشه این مود AIX بزرگترین مشکل بازی اولیه رو هنوز دنبال خودش میکشه و اونم حرکت آدم آهنی وارانه ی سربازها و غیر طبیعی بودن سلاح هاست ... مثلاسلاح تک تیراندازی در حالت نمایش اول شخص طولی به اندازه طول یک مسلسل سبک داره...
    من چند تا از فيلم از محيط بازيش ديدم خيلی باحال بود!!
    ميشه يکم بيشتر در موردش تو يه تاپيک ديگه توضيح بدی که بحث اينجا هم به حاشيه کشيده نشه

اين reality project يه مد هست که رو bf2 نصب ميشه يا به صورت جداست؟
    در مورد کرک خود بازی و سرور هم اگه چيزی ميدونی بگو شايد تونستيم راش بندازيم
    و اينکه کدوم پکيج رو بايد دانلودکرد؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت

پيش فرض

ميشه يکم بيشتر در موردش تو يه تاپيک ديگه توضيح بدی که بحث اينجا هم به حاشيه کشيده نشه

این یک مود هست که بروی بازی نصب و اون رو کاملا ویرایش و اصلاح میکنه ... در صفحه دانلود باید full client رو دانلود کنید که سه بخش داره و سر جمع حدود 4 گیگ حجمشه ... الان من نه بازی رو نصب دارم نه این مود رو بنابراین دانلودش رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم چون ممکنه بعدا براش هیچ سروری پیدا نکنید ... فقط خواستم شما رو از بهترین مودی که میشه دانلود کرد آگاه کنم ... اگر گیم نت دارید احتمالا این مود توجه خیلی ها رو به خودش جلب میکنه
    مهمترین ویژگی این مود اصلاح صداگذاری و طبیعی تر شدن حرکات سربازان است ولی ویژگی جالب دیگری که داره اینه که تنوع سرباز ها فوق العاده زیاد تر شده و هر سرباز تخصص انجام یک کار به خصوص رو داره مثلا فقط خلبان ها میتونند هواپیما و هلیکوپتر راه اندازی کنند یا یک تک تیر انداز قادر به حرکت دادن یک تانک نیست و در یک کلام بازی به واقعیت نزدیک تر شده

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاپیک منتقل و پیوست شد

5. این کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

project reality کاملا ی بازی دیگه هست! منظورم این نیست که جداگانه هست hm741 درست میگه که ی مود هست که روی بازی نصب اصلی نصب میشه اما بازی با بتلفیلدی که ما میشناسیم خیلی فرق داره.
    از اسمش هم پیداست که کاملا واقعگرایانه ساخته شده. من پارسال بازی میکردم و دو سه تا سرور free وجود داشت با سرعت خوب. اینو اضافه کنم که به شدت اعتیاد آور هست. احساس میکنید واقعا توی میدون جنگ هستید!
    مود کاملا بر اساس کار گروهی هست. یعنی اگر وارد یک squad نشید غیر ممکنه زنده بمونید یا بتونید کاری از پیش ببرید!! این خیلی خیلی لذت بخشه. کارها به شدت تخصصیه. یعنی هرکسی نمیتونه پشت هلیوپتر یا apc بشینه. یا اینکه همزمان هم رانندگی کنه با apc و هم اینکه شلیک نه! بلکه یک راننده میخواد و یم gunman که شلیک کنه.
    محیط بازی هم واقعا بزرگه. یعنی اگر وسط بیابون موندی و وسیله نقلیه ات رو از دست دادی پیاده به جایی نمیرسی! یکی باید بیاد ببردت. حتی فکر خودکشی و spawn دوباره هم بیفایدست. چون در صورت خودکشی هم امتیاز از کل تیمت کم میشه هم حدود دو سه دقیقه طول میکشه تا spawn بشی!!
    از نکات جذاب دیگه اینه وقتی ماشین داره حرتک میکنه اگر بپری پایین در جا مردی! اگر سرعت ماشین کم باشه زخمی میشی اما بازم اگر زخم رو مداوا نکنی هی بدتر میشی و میمیری! در صورتی که تیر هم بخوری همینطوره! توی squad اگر medic نباشه واویلاست چون جوخه ها خیلی از هم دور میشن.
    کلا قوانین زیادی داره این بازی که اگر رعایت نکنی همه تیم رو از بین میبری. یک PDF کامل آموزشی داره که باید بخونی حتما. خلاصه خیلی واقعیه بازی. اینجوری نیست یکی رو از دور ببینی که اسمش بالا سرش قرمزه و تیرباز رو ببندی بهش! تا وقتی کاملا بهش نزدیک نشی متوجه نمیشی خودیه یا دشمن! رادار و اینا هم نداری بالا سرت! حتی اگر بکشی یا کشته بشی اون بالا نمینویسه کی کیو کشته!
    یکی از بهترین squad ها که من همیشه سعی میکردم عضوش بشم INFO بود. این اسکواد شش نفری مامور شناسایی مهمات دشمن بودن. چون سبکهای مختلفی داره بازی و یکیش اینه که مهماتهای دشمن رو نابود کنی. خلاصه یک جیپ برمیداشتیم و راه میفتادیم. اینقدر یواش میرفتن که من حوصلم سر رفت! بعد فهمیدم که ممکن بوده صدای ماشین رو دشمن بشنوه!! پیاده میشدیم و توی یه خط پشت سر هم میرفتیم. بعد دو نفر می ایستادن و با دورین نگاه میکردن. خدود 5 دقیقه اونجا بودیم و کسی کاری نمیکرد! بار اولی بود بازی میکردم. توی میکروفن هم یا روسی حرف میزدن یا انگلیسی. من به زحمت میفهمیدم چی میگن. خلاصه دوباره سوار جیپ و بگرد! وقتی تیر اندازی هم میشد اصلا نمیشد فهمید تیر از کجا میاد. دقیقا مثل میدون جنگ من که تازه کار بودم فقط خوابیده بودم بین علفها و سرم رو گرفته بودم! میدونستم کافیه دوتا تیر بخورم تا بمیرم! مثل بتلفیلد خودمون نیست که طرف یک خشاب روت خالی کنی تازه زخمی بشی! بعد اگر تیر بخوری خیلی طول میکشه تا دوباره برگردی و تازه بر میگردی پایگاه و کلی راه باید بری تا به هم جوخه ها برسی!! مگه اینکه قبلش فرمانده یک کمپ اونجا ساخته باشه که تازه دستورشو میده و بقیه باید ی دقیقه بیل بزنن زمینو! صدای اسلحه ها و تیر اندازی هم اینقدر طبیعیه که اگر با هدفون و صدای بلند بازی کنید توش غرق میشید!
    وسایل نقلیه هم به وفور نیست! کافیه یک هواپیما رو سرنگون کنید. یه ربع طول میشه تا respown بشه! اسلحه هم کافی نیست. اگر sniper و اینا رو زودتر بردارن به شما اسلحه های معمولی میرسه..

خلاصه اگر حوصله دارید و مخصوصا با بازی تیمی که هماری و درجه نظامی حرف اول رو بزنه حال میکنید شدید توصیه میکنم این مود رو..
    (غلطای تایپی رو ببخشید کیبوردم خرابه)
    Last edited by sherlock_Holmes; 25-10-2012 at 11:08.

7. 4 کاربر از sherlock_Holmes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

project reality کاملا ی بازی دیگه هست! منظورم این نیست که جداگانه هست hm741 درست میگه که ی مود هست که روی بازی نصب اصلی نصب میشه اما بازی با بتلفیلدی که ما میشناسیم خیلی فرق داره.
    از اسمش هم پیداست که کاملا واقعگرایانه ساخته شده. من پارسال بازی میکردم و دو سه تا سرور free وجود داشت با سرعت خوب. اینو اضافه کنم که به شدت اعتیاد آور هست. احساس میکنید واقعا توی میدون جنگ هستید!
    مود کاملا بر اساس کار گروهی هست. یعنی اگر وارد یک squad نشید غیر ممکنه زنده بمونید یا بتونید کاری از پیش ببرید!! این خیلی خیلی لذت بخشه. کارها به شدت تخصصیه. یعنی هرکسی نمیتونه پشت هلیوپتر یا apc بشینه. یا اینکه همزمان هم رانندگی کنه با apc و هم اینکه شلیک نه! بلکه یک راننده میخواد و یم gunman که شلیک کنه.
    محیط بازی هم واقعا بزرگه. یعنی اگر وسط بیابون موندی و وسیله نقلیه ات رو از دست دادی پیاده به جایی نمیرسی! یکی باید بیاد ببردت. حتی فکر خودکشی و spawn دوباره هم بیفایدست. چون در صورت خودکشی هم امتیاز از کل تیمت کم میشه هم حدود دو سه دقیقه طول میکشه تا spawn بشی!!
    از نکات جذاب دیگه اینه وقتی ماشین داره حرتک میکنه اگر بپری پایین در جا مردی! اگر سرعت ماشین کم باشه زخمی میشی اما بازم اگر زخم رو مداوا نکنی هی بدتر میشی و میمیری! در صورتی که تیر هم بخوری همینطوره! توی squad اگر medic نباشه واویلاست چون جوخه ها خیلی از هم دور میشن.
    کلا قوانین زیادی داره این بازی که اگر رعایت نکنی همه تیم رو از بین میبری. یک PDF کامل آموزشی داره که باید بخونی حتما. خلاصه خیلی واقعیه بازی. اینجوری نیست یکی رو از دور ببینی که اسمش بالا سرش قرمزه و تیرباز رو ببندی بهش! تا وقتی کاملا بهش نزدیک نشی متوجه نمیشی خودیه یا دشمن! رادار و اینا هم نداری بالا سرت! حتی اگر بکشی یا کشته بشی اون بالا نمینویسه کی کیو کشته!
    یکی از بهترین squad ها که من همیشه سعی میکردم عضوش بشم INFO بود. این اسکواد شش نفری مامور شناسایی مهمات دشمن بودن. چون سبکهای مختلفی داره بازی و یکیش اینه که مهماتهای دشمن رو نابود کنی. خلاصه یک جیپ برمیداشتیم و راه میفتادیم. اینقدر یواش میرفتن که من حوصلم سر رفت! بعد فهمیدم که ممکن بوده صدای ماشین رو دشمن بشنوه!! پیاده میشدیم و توی یه خط پشت سر هم میرفتیم. بعد دو نفر می ایستادن و با دورین نگاه میکردن. خدود 5 دقیقه اونجا بودیم و کسی کاری نمیکرد! بار اولی بود بازی میکردم. توی میکروفن هم یا روسی حرف میزدن یا انگلیسی. من به زحمت میفهمیدم چی میگن. خلاصه دوباره سوار جیپ و بگرد! وقتی تیر اندازی هم میشد اصلا نمیشد فهمید تیر از کجا میاد. دقیقا مثل میدون جنگ من که تازه کار بودم فقط خوابیده بودم بین علفها و سرم رو گرفته بودم! میدونستم کافیه دوتا تیر بخورم تا بمیرم! مثل بتلفیلد خودمون نیست که طرف یک خشاب روت خالی کنی تازه زخمی بشی! بعد اگر تیر بخوری خیلی طول میکشه تا دوباره برگردی و تازه بر میگردی پایگاه و کلی راه باید بری تا به هم جوخه ها برسی!! مگه اینکه قبلش فرمانده یک کمپ اونجا ساخته باشه که تازه دستورشو میده و بقیه باید ی دقیقه بیل بزنن زمینو! صدای اسلحه ها و تیر اندازی هم اینقدر طبیعیه که اگر با هدفون و صدای بلند بازی کنید توش غرق میشید!
    وسایل نقلیه هم به وفور نیست! کافیه یک هواپیما رو سرنگون کنید. یه ربع طول میشه تا respown بشه! اسلحه هم کافی نیست. اگر sniper و اینا رو زودتر بردارن به شما اسلحه های معمولی میرسه..

خلاصه اگر حوصله دارید و مخصوصا با بازی تیمی که هماری و درجه نظامی حرف اول رو بزنه حال میکنید شدید توصیه میکنم این مود رو..
    (غلطای تایپی رو ببخشید کیبوردم خرابه)
    سپاس فراوان

عالی بود

ولی تجربه نشون می ده سرور ایرانی دوامی نداره. شرلوک (!) یه آزمایش می کنی ببینی با والت پینگت چنده؟ شاید درست شده باشه.

دیگر دوستان هم آزمایش کنند ببینند با سرور vault 1.5 پینگشون چقدر هست. اگر تا 300 باشه می تونیم به خوبی و گروهی بازی کنیم. یک زمانی بود که 6 تَن بودیم و یک گروه Persia راه می نداختیم واقعا یه جورایی قوی ترین گروه هم بودیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مرسی از آموزش

داره خودمونی میشه 7488's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

silaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان بازی battlefield 1942 تازه گی ها توی گیم رنجر اومده زیاد با نسخه دومش تفاوتی نداره کسی پایه هست بازی کنیم؟

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان بازی battlefield 1942 تازه گی ها توی گیم رنجر اومده زیاد با نسخه دومش تفاوتی نداره کسی پایه هست بازی کنیم؟
    یادش بخیر من این به صورت لن بازی میکردم. یه مود هم داشت اسمشو یادم نیست (سلاح های مخفی جنگ جهانی! یه همچین چیزی بود) خیلی باحال بود.
    ولی گیم پلی بازی برای سال 2012 خیلی ضعیفه فکر نمیکنم بتونه بازیکن جذب کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •