سال 88 به ما همچین پیشنهادی شد و گفتن اگه واسه ماشین دار شدن عجله دارین، بیاین و پراید تحویل بگیرین ولی ما صبر کردیم تا خود تیبا بیاد و حالا هم که اومده خوشحالیمدوست عزيز جديدا گفتن جاي تيبا پرايد بگيريد؟؟؟![]()
سال 88 به ما همچین پیشنهادی شد و گفتن اگه واسه ماشین دار شدن عجله دارین، بیاین و پراید تحویل بگیرین ولی ما صبر کردیم تا خود تیبا بیاد و حالا هم که اومده خوشحالیمدوست عزيز جديدا گفتن جاي تيبا پرايد بگيريد؟؟؟![]()
با ریو abs دار عوض میکنن 6.800 میلیون تفاوت باید داد!!!!!!!!!!!!
12 تومن در میاد ریو با abs بدون ایربگ
به نظر دوستان میصرفه؟؟؟
نمایندگی میگه شاید تیبا اصلا دیگه با ایربگ تولید و تحویل نشه
دیوونمون کردن ،خدا لعنتشون کنه
Last edited by rgh2; 10-04-2011 at 17:18.
مصرف كمتر؟؟؟؟؟
خودتون قضاوت كنيد/9 ليتر براي 100 كيلومتر البته در جاده.تو شهر رو ديگه خودتون تخمين بزنيد.
بچه ها من دقیق کیلومتر گرفتم و تیبا توی شهر 8.5 مصرف می کنه
ولی توی خارج شهر رو اندازه نگرفتم شاید بشه 7 درست نمی دونم ولی تقریبا می شه تحملش کرد
ولی در مورد 8.5 توی شهر 100 درصد مطمعنم / رامین سایت اختصاصی خودم / سری بزنید --- > shamsaie.ir
Last edited by raminshamsaie; 10-04-2011 at 17:39.
برا ماشيني كه مثلا يورو 3 داره افتضاحه
تمامي پستهاي من پاك شود...................
Last edited by filiran; 12-05-2011 at 06:42.
اتفاقا فقط طراحیش ایرانی نیست (فکر کنم ایتالیایی باشه)
و کلیه قطعاتش ایرانیه که باید حداقل 6 ماه بگذره تا موجودیت خودش رو نشون بده
سلام بچه ها :
عرض کنم خدمتتون خصوصا آقای bryan1 ( نیک .... )
تیبا حدود 40 درصد قطعاتش مال کشور هند هستش اگه کاپوت جولوش رو باز کنید روی اکثر قطعاتش نوشته
made in india
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
آقای bryan1 چه خبرا خوبید شما ؟؟؟؟؟
سلام...جدا مال کشور هند هست ؟عجببببببببببب! عاقبت نفهمیدیم خودروی ملی یعنی چی !! شاید فقط 20درصدش ساخت داخل باشه یعنی خودروی ملی !
خبرها پیش شماست جناب رامین خان . بعد این مدت از تیبا راضی هستید ؟
سلام خوبید ؟
ماشین نسبتا خوبیه همون طور که قبلا گفتم فرمون و دنده نرم هستند و استحکامش توی سرعت و سر پیچ ها بسیار بالاست و اصلا نمیشه با پراید مقایسه کرد در جمع خوبه راضی هستم
و اون صدایی که توی تلفن هم در موردش صحبت کردیم خودمون رفعش کردیم و مشکل فقط توی شل بودن پیچ کمک فنر بود و خلاصه تا این لحظه که برایتان می نویسم راضی هستم
در عوض به بقیه دوستان بگم که بقول معروف زیبایی بدنه ماشین با عرض معذرت ( فقط یه اصطلاحه )
سگش به تندر 90 می ارزه و اونایی که در مورد بدنش بد می گن حتما بدنه رو با ماشین هایی مثل bmv یا هایوندای و غیره مقایسه می کنن
ما که راضی هستیم / رامین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)