قیمت اینها رو می خواستم
msi gt640
msi gt628
msi gt 627
msi gx 720
خیلی ممنونم![]()
قیمت اینها رو می خواستم
msi gt640
msi gt628
msi gt 627
msi gx 720
خیلی ممنونم![]()
سلام
SONY VAIO: VGN-Z46GD/B
با تشکر
![]()
لیست قیمت شماره 11 رو مطالعه کنید ،
قیمت با گارانتی ایران رهجو: 2695 میلیون تومان.
سلام
قیمت اینارو میدید؟
با گارانتی و بی گارانتی؟
acer 5940g
acer 8940g
چرا کسی قیمت 8940 رو نمیده؟
5940 هم من پرسیدم
سوال چند نفر بوده تاحالا
شمام میگید تبم تخصصی انجمن در خدمت شما
چه خدمتی؟
دوست عزیز ما که دیگه همه مدلهای جهان رو نمیتونیم قیمت داشته باشید . شما دیگه چه انتظاری دارید .
ما در حد توان داریم به بقیه کمک میکنیم و دوستان از وقتشون میگذرند و میان تو انجمن به کاربران کمک میکنند مخصوصا pami-wega که این همه وقت گذاشته و لیست کلی مدلها رو دراورده و به این زیبایی در اختیارتون گذاشته که در هیچ انجمن دیگه ای همچین چیزی نخواهید دید .
حالا این مدل رو نشده قیمت بدست بیاره . این دلیل نمیشه اگه کسی نتونه جواب خوبی دریافت کنه بیاد همه رو ببره زیر سوال .
واقعا آدم خستگی تو تنش میمونه و کل انگیزش از بین میره وقتی این بی انصافی هارو میبینه .
خوب بگید قیمت نداریم
به جون خودم مشکلی پیش نمیاد
100تا تشکرم بابت اون لیست
قصد ناراحت کردنتونم نداشتم
از بی حواب موندن خوشم نمیاد فقط
این کار باعث زیاد شدن پستهای بیخودی میشه (اسپم) مثل همین یکی دوتا پستی که الان من و شما دادیم .
حالا اگه کسی جواب نده هم همین معنی رو میده دیگه .
ميخواهيد من و كاربران فعال انجمن رو ول كنيم بريم ببينيد چه اتفاقي ميفته ؟شمام میگید تبم تخصصی انجمن در خدمت شما
چه خدمتی؟
خداييش بي انصافي هم حدي داره ، من براي امثال شماها ليست قيمت درست ميكنم و آپلود ميكنم ، حالا يكي دو مدل داخلش نباشه دليل بر بي كفايتي نيست ، شما هم هر وقت هزينه پرداخت كرديد بياييد ادعاي كم كاري كنيد ، مگه به من چيزي ميدن كه شما اينطوري حرف ميزني ؟
شما اولين پست درخواستتون تو ساعت امروز, 04:24 PM و پست بعدي تو ساعت امروز, 04:33 PM بوده ، يعني شما انتظار داري تو 10 دقيقه بهت جواب دلخواهت رو بدن ؟ فكر كردي من بيكارم كه صبح تا شب بشينم پاي اينترنت ؟؟
وقتي كسي جوابي نميده يعني قيمتي نداره كه به شما بده ، حتما نبايد براي شما تابلو اعلانات بزنن يا با SMS بهتون خبر بدنخوب بگید قیمت نداریم
به جون خودم مشکلی پیش نمیاد
بله ميگم انجمن تخصصي چون بهترين تيم رو بين فروم ها ما داريم و نيازي به اثبات كردنش هم نيست ، چه خدمتي ؟ ميخواي برات چيكار كنم من ؟ لپ تاپ رايگان نكنه ميخواهيد ؟شمام میگید تبم تخصصی انجمن در خدمت شما
چه خدمتی؟
واقعا متاسف هستم از اين برخورد بچه گانه
شما هم لطف كنيد يه پرس و جو كنيد ببينيد چقدر از انجمن لپ تاپ راضي هستند و چقدر ناراضي
شما هم اگر اعتراضي داشتيد و ميخواستيد عنوان كنيد نبايد اينجا ميگفتيد
از بقيه دوستان هم اگر تندي كردم معذرت خواهي ميكنم ، نتونستم تحمل كنم
من نيش و كنايه رو به دوستانم كه بدون دريافت چيزي دارن به بقيه كمك ميكنن رو نميتونم تحمل كنم
با تشكر
سلام خدمت دوستان و اساتید بزرگوار
من قیمت آخرین کانفیگ dell vostro 1520 رو میخواستم
ممنون میشم ضمن اعلام قیمت ، در مورد انتخابم راهنمایی ام کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)