سلام و درود به همه
دوستان ببخشيد يه سوال خيلي مبتدي دارم
اين مودم هاي Adsl كه به صورت وايرلس هستن براي وصل شدن به pc قطعه خاصي لازم دارند كه اون مودم رو شناسايي كنه ؟
سلام و درود به همه
دوستان ببخشيد يه سوال خيلي مبتدي دارم
اين مودم هاي Adsl كه به صورت وايرلس هستن براي وصل شدن به pc قطعه خاصي لازم دارند كه اون مودم رو شناسايي كنه ؟
این مودم ها که با کابل لن وصل میشن به pc
اون وایرلس برای اتصال لپ تاب و گوشی و دیوایس هایی است که گیرنده ی وایرلس داشته باشند
اما من شنيدم يه قطعه هست كه به pc وصل مي كنن بعد مي شه مودم وايرلس رو باهاش شناسايي كرد
بله اونا گیرنده های وایرلس است که به یو اس بی وصل میشه و با pc میتونید وایرلس مودم رو بگیرین
ولی وقتی مودم با لن به pc وصل شده دیگه نیازی به اون نیست مگر اینکه یک pc دیگه که در جای دیگری است میخواین به مودم وصل بشه
فرق این دوتا مودم ایسوس چیه؟
Asus Wireless RT-N16
Asus Wireless RT-N56U
در کنار مودم Linksys WAG320 کدوم یکی از این سه تا بهتره ؟ با چه مزیتهایی ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یک سوالی داشتم
من تا دیروز یک مودم adsl معمولی داشتم مارک دی لینک
بعد دیروز یک مودم وایرلس تی پی لینک هم خریدم واسه لپ تاپ
مودم وایرلس و کانفیگ کردم و زدم به خط تلفنی که تو یک اتاق دیگه که همین خط اینترنت خودمه و کار هم کرد
ولی وقتی اون مودم به پریز تلفن تو اون اتاق وصله
من نمیتونم با مودم معمولی خودم که تو اتاق خودمه به اینترنت وصل بشم و حتما باید اون مودم وایرلس و که توی اون اتاق دیگست و از برق بکشم که این مودم معمولی خودم کار کنه
موم خودم رو به اسپیلیتر وصل کردم ولی بازم وصلنشد
نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه
میخوام که از همین 1 خط اینترنتم 2 تا مودم معمولی و وایرلس با هم به اینترت وصل باشن
باید چی کار کنم؟
کجای کارممشکل داره؟
ممنونتون میشم راهنماییم کنین.....
اون مودم adsl تون چند پورته است ؟
همون جدیده ؟
پورت چی؟
فک کنم 4 تا لن میخوره
اصلا نیازی نیست که شما دوتا مودم داشته باشین
شما مودم جدید رو با لن سیستم خودتون وصل کنید و تو اون اتاق دیگه از وایرلسش استفاده کنید و مشکلی هم پیش نمیاد
اون مودم قدیمیتون رو هم یا نگه دارین یا بفروشینش
سلام - من به تازگی یک مودم 2730u Dlink خریدم - روی مودم چراغی هست که در کاتالوگ WPS گفته می شود . در برخی موارد شروع می کند به چشمک زدن مداوم - علت آن را می خواهم بدانم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)