سلام.
یکی از مهندسان لطف کنه و بگه چه باید کرد! یعنی هم آپدیت می خواد و هم ال تی+ ؟!!
کامل توضیح بدبد ممنون.
سلام.
یکی از مهندسان لطف کنه و بگه چه باید کرد! یعنی هم آپدیت می خواد و هم ال تی+ ؟!!
کامل توضیح بدبد ممنون.
دوستان من Xbox رو آپدیت کردم ولی Brotherhood اجرا نمیشه میگه آپدیت نکردی !
دوستان چرا همه تب آپدیت گرفتین.
خونسرد باشید
این آپدیت کاره آدمای حرفه ای هست مثل داشبورد نیست که یه دکمه بزنید آپدیت شه
باید ببرید بیرون واستون آپ کنن
پس بیخودی دانلود نکنید
آقا ترو خدا آموزشLT+رو بزارید لازمه ترو خداهر کی بلده بزاره
این پست رو همه بخونن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشید
من یازی brotherhood رو گداشتم تو دستگاه بعد پیعام داد که update بشه منم زدن ok البته فروشنده بازی گفت اگه پیغام آپدیت زد من no بزنم البته زدم ولی بازی اچرا نشد بعدش yes زدم ولی بازم هیچ اتفاقی نیفتاد یعنی آپدیت هم نشد پیش فروشنده هم رفتم گفتش احتمالا موقعی که دستگاه خریدیش خودش آپدیت شده بوده یعنی آخرین اپدیت . میخواستم بدونم موقعی که آخرین آپدیت -- شده اومد میشه رو سیستمم راحت نصب کرد یا اینکه من زدم yes دیگه خراب شد .البته من که ندیدم آپدیت بشه
با با ینی یکی نیست بگه چیکار کنیم؟ من اپدیتارو ریختم رو فلش بدش جایی نیست که فایلارو اجرا کنی چیکار کنم؟؟
یعنی کسی نیست که بدونه چطوری میشه LT+ استفاده کرد
خوب من قصد دارم که آموزش +LT را بزارم ولی چون یه کم دردسر داره خودم انجام نمیدمسعید هم خیلی دوست داره این آموزش رو بزاره ولی مادربورد سیستمش مال اهل آقا یونسه و SATA نداره !!
اگه خدا بطلبهقصد دارم یکی از آموزش های انگلیسی زبان رو از یکی از سایت ها گلابی کنم و ترجمه کنم و بزارم ولی تا الان مثل اینکه این +LT یه مقدار مشکل داره و باید کمی صبر کرد تا C4eva یه ورژن بدون مشکل و بی دردسر این فرمور رو منتشر کنه !!
به محض اینکه اون ورژن به درد بخور منتشر شد انشاالله به حول و قوه الهی آموزش رو میزاریم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)