تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 170 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

داره خودمونی میشه saieed_ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

بابا هر وقت این cao cao می آد فروم یه جون دیگه ایی می گیره . عجب بابا ای ول

2. این کاربر از saieed_ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

چقدرباید روش بذارم؟واینکه چه امکاناتی داره؟راستی اذیت که نمیکنن؟
    با حدود 30-40 میتونی یه چرخ خوب بگیری
    بابیا مگهم اشینه که اپشن داشته بشه
    ایربگ
    کمربند ایمنی
    اینه برقی

نه اکه باهاش مدارا کنی و باهاش رفیق باشی همیشه واسیت میمونه
    کسی اطلاعی از دوچرخه های تولید ب ام و نداره؟
    خود ب ام و این دوچرخه ها رو میزنه یا شرکت با اسم مشابه هست؟؟؟
    والا بی ام دبلیو یه سری چرخ تولید میکنه که با اینکه خیلی چرخای خوبی هستن ولی تو رنج حرفه ای نیستن
    و بین برندای معروف مثل اوربا
    بیانچی
    اسکات
    جی تی
    کانندال
    حرفی نداره واسه گفتن

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با 200 تومن چه دوچرخه ای میشه خرید؟
    viva travel من خودم دارمش دو چرخه خوبیه تو غلمستان این قیمت بود

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا وضع جاده تا جایی که ما دیدیم خوب بوده در ضمن یکی دیگر از دلایل انتخاب دوچرخه های کوهستان ضاهر اون هاست.
    راستی اگه کسی دو چرخه ی 230-240 تومنی می خواد بگیره viva access دوچرخه ی خوبیه وتو سایت ویوا هم هستش.
    در ضمن منظورم از کرپی نحوه ی تنظیم اون بود.
    دیروز فهمیدم لاستیکای من اصلا به درد هوای بارونی نمی خوره خوردم زمین با یه پیچ ساده ولی تو زمین خشک خیلی سخت تعادلش رو از دست میده.(حالا سخت از نظر ما آماتورها) لاستیکی که بدرد هم هوای خشک هم بارونی بخوره سراغ دارید؟؟؟
    نظرتون در مورد لاستیک های انرژی چیه؟؟
    در ضمن فکرکنم گمرک تا سه راه جمهوری 2 کیلو متر هم نشه.
    با دنده ها چه جوری باید کار کرد با ید وقتی یک دنده پر شد عوضش کرد یا چه جوری؟
    راستی تو سایت viva-bicycle.com دوچرخه هایی به اسم fulliesیا شبیه این وجود دارهکه فنر وسط دارند و فکر نکنم دانهیل باشند.آخه من یه دانهیل دیدم دوشاخش خیلی خفن بود.
    درضمن من بعپه رشته ی کراس کانتری علاقه دارم تو تهران جایی هست تابستون برم آموزش؟؟؟
    قدرت بدنیم فوق العاده کم یعنی حداکثر 2یا2.5 کیلومتر مسافت راه حلی براش سراغ دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به شما دوست عزیز
    ببینید شما باید ببینید که کجا میخواین سوار چرخ بشین اگه همش تو خیابونین خوب منتقا بهتره لاستیک جاده باشه اگه نه عث=قل حکم میکنه که اج دار باشه البته این رو هم بگم که لاستیکهایی هستند که به صورت دو منظور استفاده میشن
    هم برای خیابون هم برای کوهستان

می بخشید اگه میشه عکس لاستیکای نوع هم خیابون و هم کوهستان را بذارید اخه لاستیکای جاده یکی از بچه هارا دیدم خیلی صاف بودن و عاجشون خیلی کمتربود

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

رفقا اين دوچرخه دو نفره ماه عسل چطوره ؟
    يادمه اين دوست تكنسينمون گفتن كراس خوبه
    همچنين كلا اين نوع دوچرخه ها نظرتون چيه درموردشون؟
    اينكه مثلا من ميخوام بخرم نظرتون چيه و چطور ارزيابيش ميكنيد؟ مثلا بخرم بعد پشيمون نميشم ؟و ..

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

دوستان من این سوال رو توی یه فروم دیگه پرسیدم ، گفتم نظر بچه های اینجا رو هم در این باره بدونم .

گشت و گذار در شهر فقط به منظور تفریح و تفرج نیست و برای انجام یه سری کارها لازمه که دوچرخه رو ترک کنیم
    خب دوچرخه وسیله ای هست که هر کسی خیلی راحت میتونه اون رو جابجا کنه ، قطعه ای رو جدا کنه یا آسیب بزنه
    دوستانی که از دوچرخه زیاد استفاده میکنن ، برای رها کردن دوچرخه در شهر چیکار میکنن ؟
    اگه قفل کردن دوچرخه کار موثری هست اون رو با چه نوع قفلی و چگونه و در چه مکان هایی قفل میکنید که هم قفل کردن بهش آسیب نزنه و هم از خطر سرقت در امان باشه !؟
    ممنون.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

رفقا اين دوچرخه دو نفره ماه عسل چطوره ؟
    يادمه اين دوست تكنسينمون گفتن كراس خوبه
    همچنين كلا اين نوع دوچرخه ها نظرتون چيه درموردشون؟
    اينكه مثلا من ميخوام بخرم نظرتون چيه و چطور ارزيابيش ميكنيد؟ مثلا بخرم بعد پشيمون نميشم ؟و ..
    سلام به همه
    من خودم دارم میخرم تو برسیهایی که انجام دادم ویوا تو چرخهای دونفرش استاندارد نیست و طراحی مطلوبی نداره نفر پشتی خیلی عقبه و این مناسب نیست
    خودم الان دنبال اساک هستم فک کنم با تغییر یه سری از لوازم چرخ خیلی خوبی بشه با توجه به اینکه تنش اهنه اونم از نوع خیلی خفنش را حت میتونه وزن دو نفر رو حفظ کنه حدود قیمتش هم 270-80 هست
    سلام

دوستان من این سوال رو توی یه فروم دیگه پرسیدم ، گفتم نظر بچه های اینجا رو هم در این باره بدونم .

ممنون.
    والا به نظر من شما دوتا قفل زنجیر سیمی بگیر چرخ عقب و تنه رو به یه جایی و چرخ جلو رو هم قفل کن واسه لوله زینتم اگه زیاد بالا پایینش نمیکنی پیچ معمولی ببند اگه استفده میکنی ازش باید ور اری ببریش
    البته من تاحالا ندیدم لوله زین رو ببرن
    می بخشید اگه میشه عکس لاستیکای نوع هم خیابون و هم کوهستان را بذارید اخه لاستیکای جاده یکی از بچه هارا دیدم خیلی صاف بودن و عاجشون خیلی کمتربود
    والا الان که شرکتم برم خونه واسط میزارم فقط اینو بگم که تو لاستیکهای دومنظوره اج وسط اونا پیوسته هستش و اج کناریشون باز
    آقا وضع جاده تا جایی که ما دیدیم خوب بوده در ضمن یکی دیگر از دلایل انتخاب دوچرخه های کوهستان ضاهر اون هاست.
    راستی اگه کسی دو چرخه ی 230-240 تومنی می خواد بگیره viva access دوچرخه ی خوبیه وتو سایت ویوا هم هستش.
    در ضمن منظورم از کرپی نحوه ی تنظیم اون بود.
    دیروز فهمیدم لاستیکای من اصلا به درد هوای بارونی نمی خوره خوردم زمین با یه پیچ ساده ولی تو زمین خشک خیلی سخت تعادلش رو از دست میده.(حالا سخت از نظر ما آماتورها) لاستیکی که بدرد هم هوای خشک هم بارونی بخوره سراغ دارید؟؟؟
    نظرتون در مورد لاستیک های انرژی چیه؟؟
    در ضمن فکرکنم گمرک تا سه راه جمهوری 2 کیلو متر هم نشه.
    با دنده ها چه جوری باید کار کرد با ید وقتی یک دنده پر شد عوضش کرد یا چه جوری؟
    راستی تو سایت viva-bicycle.com دوچرخه هایی به اسم fulliesیا شبیه این وجود دارهکه فنر وسط دارند و فکر نکنم دانهیل باشند.آخه من یه دانهیل دیدم دوشاخش خیلی خفن بود.
    درضمن من بعپه رشته ی کراس کانتری علاقه دارم تو تهران جایی هست تابستون برم آموزش؟؟؟
    قدرت بدنیم فوق العاده کم یعنی حداکثر 2یا2.5 کیلومتر مسافت راه حلی براش سراغ دارید؟
    خونتون کجای تهران هست؟
    لاستیکهای میشلن و هاجیتسون تو بارون کمتر لیز میخورن ولی خوب قیمتشون بالاست
    viva travel من خودم دارمش دو چرخه خوبیه تو غلمستان این قیمت بود
    یه عکس میشه ازش بذارین با لوازمش

11. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

سلام به همه
    من خودم دارم میخرم تو برسیهایی که انجام دادم ویوا تو چرخهای دونفرش استاندارد نیست و طراحی مطلوبی نداره نفر پشتی خیلی عقبه و این مناسب نیست
    خودم الان دنبال اساک هستم فک کنم با تغییر یه سری از لوازم چرخ خیلی خوبی بشه با توجه به اینکه تنش اهنه اونم از نوع خیلی خفنش را حت میتونه وزن دو نفر رو حفظ کنه حدود قیمتش هم 270-80 هست
    ممنون
    جدا؟
    خب شما فرمودي كراس 500 تمنه و الان كه ميگين آساك خوبه
    حالا فرق اينا در چيه كه قيمتشون انقدر تفاوت داره؟
    البته من اينم بگم كه اين دوچرخه دونفري كه ميخوام بخرم فرض كنين كه دو نفر چاق ميخوان ازش استفاده كنن
    و ممنون ميشم از اين دو دوچرخه عكس بذارين

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    لاستیکا مثلا چنده؟؟؟لاستیک انرژی خوب بود یانه؟
    خونمون هم طرفای شاهپوره.
    مشخصاتش رو که قبلا هم گفتم حتی طراحی تنش رو هم گذاشتم لاستیک های خودم marvick duro هستش که روی خیلی از دوچرخه ها دیدم چون پورت های usb من از کار افتاده عکس نمی تونم بذارم.
    Last edited by crash00; 22-05-2010 at 14:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •