بابا هر وقت این cao cao می آد فروم یه جون دیگه ایی می گیره . عجب بابا ای ول![]()
بابا هر وقت این cao cao می آد فروم یه جون دیگه ایی می گیره . عجب بابا ای ول![]()
با حدود 30-40 میتونی یه چرخ خوب بگیری
بابیا مگهم اشینه که اپشن داشته بشه
ایربگ
کمربند ایمنی
اینه برقی
نه اکه باهاش مدارا کنی و باهاش رفیق باشی همیشه واسیت میمونه
والا بی ام دبلیو یه سری چرخ تولید میکنه که با اینکه خیلی چرخای خوبی هستن ولی تو رنج حرفه ای نیستن
و بین برندای معروف مثل اوربا
بیانچی
اسکات
جی تی
کانندال
حرفی نداره واسه گفتن
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
viva travel من خودم دارمش دو چرخه خوبیه تو غلمستان این قیمت بود
آقا وضع جاده تا جایی که ما دیدیم خوب بوده در ضمن یکی دیگر از دلایل انتخاب دوچرخه های کوهستان ضاهر اون هاست.
راستی اگه کسی دو چرخه ی 230-240 تومنی می خواد بگیره viva access دوچرخه ی خوبیه وتو سایت ویوا هم هستش.
در ضمن منظورم از کرپی نحوه ی تنظیم اون بود.
دیروز فهمیدم لاستیکای من اصلا به درد هوای بارونی نمی خوره خوردم زمین با یه پیچ ساده ولی تو زمین خشک خیلی سخت تعادلش رو از دست میده.(حالا سخت از نظر ما آماتورها) لاستیکی که بدرد هم هوای خشک هم بارونی بخوره سراغ دارید؟؟؟
نظرتون در مورد لاستیک های انرژی چیه؟؟
در ضمن فکرکنم گمرک تا سه راه جمهوری 2 کیلو متر هم نشه.
با دنده ها چه جوری باید کار کرد با ید وقتی یک دنده پر شد عوضش کرد یا چه جوری؟
راستی تو سایت viva-bicycle.com دوچرخه هایی به اسم fulliesیا شبیه این وجود دارهکه فنر وسط دارند و فکر نکنم دانهیل باشند.آخه من یه دانهیل دیدم دوشاخش خیلی خفن بود.
درضمن من بعپه رشته ی کراس کانتری علاقه دارم تو تهران جایی هست تابستون برم آموزش؟؟؟
قدرت بدنیم فوق العاده کم یعنی حداکثر 2یا2.5 کیلومتر مسافت راه حلی براش سراغ دارید؟
می بخشید اگه میشه عکس لاستیکای نوع هم خیابون و هم کوهستان را بذارید اخه لاستیکای جاده یکی از بچه هارا دیدم خیلی صاف بودن و عاجشون خیلی کمتربود
رفقا اين دوچرخه دو نفره ماه عسل چطوره ؟
يادمه اين دوست تكنسينمون گفتن كراس خوبه
همچنين كلا اين نوع دوچرخه ها نظرتون چيه درموردشون؟
اينكه مثلا من ميخوام بخرم نظرتون چيه و چطور ارزيابيش ميكنيد؟ مثلا بخرم بعد پشيمون نميشم ؟و ..
سلام
دوستان من این سوال رو توی یه فروم دیگه پرسیدم ، گفتم نظر بچه های اینجا رو هم در این باره بدونم .
ممنون.گشت و گذار در شهر فقط به منظور تفریح و تفرج نیست و برای انجام یه سری کارها لازمه که دوچرخه رو ترک کنیم
خب دوچرخه وسیله ای هست که هر کسی خیلی راحت میتونه اون رو جابجا کنه ، قطعه ای رو جدا کنه یا آسیب بزنه
دوستانی که از دوچرخه زیاد استفاده میکنن ، برای رها کردن دوچرخه در شهر چیکار میکنن ؟
اگه قفل کردن دوچرخه کار موثری هست اون رو با چه نوع قفلی و چگونه و در چه مکان هایی قفل میکنید که هم قفل کردن بهش آسیب نزنه و هم از خطر سرقت در امان باشه !؟
سلام به همه
من خودم دارم میخرم تو برسیهایی که انجام دادم ویوا تو چرخهای دونفرش استاندارد نیست و طراحی مطلوبی نداره نفر پشتی خیلی عقبه و این مناسب نیست
خودم الان دنبال اساک هستم فک کنم با تغییر یه سری از لوازم چرخ خیلی خوبی بشه با توجه به اینکه تنش اهنه اونم از نوع خیلی خفنش را حت میتونه وزن دو نفر رو حفظ کنه حدود قیمتش هم 270-80 هست
والا به نظر من شما دوتا قفل زنجیر سیمی بگیر چرخ عقب و تنه رو به یه جایی و چرخ جلو رو هم قفل کن واسه لوله زینتم اگه زیاد بالا پایینش نمیکنی پیچ معمولی ببند اگه استفده میکنی ازش باید ور اری ببریش
البته من تاحالا ندیدم لوله زین رو ببرن
والا الان که شرکتم برم خونه واسط میزارم فقط اینو بگم که تو لاستیکهای دومنظوره اج وسط اونا پیوسته هستش و اج کناریشون باز
خونتون کجای تهران هست؟
لاستیکهای میشلن و هاجیتسون تو بارون کمتر لیز میخورن ولی خوب قیمتشون بالاست
یه عکس میشه ازش بذارین با لوازمش
ممنونسلام به همه
من خودم دارم میخرم تو برسیهایی که انجام دادم ویوا تو چرخهای دونفرش استاندارد نیست و طراحی مطلوبی نداره نفر پشتی خیلی عقبه و این مناسب نیست
خودم الان دنبال اساک هستم فک کنم با تغییر یه سری از لوازم چرخ خیلی خوبی بشه با توجه به اینکه تنش اهنه اونم از نوع خیلی خفنش را حت میتونه وزن دو نفر رو حفظ کنه حدود قیمتش هم 270-80 هست
جدا؟
خب شما فرمودي كراس 500 تمنه و الان كه ميگين آساك خوبه
حالا فرق اينا در چيه كه قيمتشون انقدر تفاوت داره؟
البته من اينم بگم كه اين دوچرخه دونفري كه ميخوام بخرم فرض كنين كه دو نفر چاق ميخوان ازش استفاده كنن
و ممنون ميشم از اين دو دوچرخه عكس بذارين
سلام
لاستیکا مثلا چنده؟؟؟لاستیک انرژی خوب بود یانه؟
خونمون هم طرفای شاهپوره.
مشخصاتش رو که قبلا هم گفتم حتی طراحی تنش رو هم گذاشتم لاستیک های خودم marvick duro هستش که روی خیلی از دوچرخه ها دیدم چون پورت های usb من از کار افتاده عکس نمی تونم بذارم.
Last edited by crash00; 22-05-2010 at 14:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)