اگه همون امین نت ساپورتش کنه 753 را..!
به دلیل اینکه توی اون مرکز زیاد مشترک نیست این شرکت ها نمیاد هزینه کنن چون هم نمیصرفه براشون! در واقع ضرر هست!
شما هر چند مدت با شرکت ها تماس بگیر ببین میخواند اونجا راه اندازی کنن یا نه!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
اگه همون امین نت ساپورتش کنه 753 را..!
به دلیل اینکه توی اون مرکز زیاد مشترک نیست این شرکت ها نمیاد هزینه کنن چون هم نمیصرفه براشون! در واقع ضرر هست!
شما هر چند مدت با شرکت ها تماس بگیر ببین میخواند اونجا راه اندازی کنن یا نه!
دوست عزیز به نظر شما من چیکار کنم . میتونم برم مخابرات با اونها صحبت کنم ؟ یا اصلا میتونم از مخابرات یه منطقه دیگه خط بگیرم ؟
به خدا این دایالاپ پدرمو درآورده . امین نت هم که نبودنش بهتر از بودنش
خواهش میکنم یه راه حلی پیش پای من بزارید
نمی تونید از یک مرکز دیگه خط بگیرید که !
به تمام شرکت ها زنگ بزنید بالاخره یکیش راضی میشه دیگه... می تونید به عنوان آدم های مختلف زنگ بزنید که فکر کنن کاربرای مرکز وصال خیلی زیاده![]()
شما باید با همون دایل اپ بسازید و صبر کنید چندین ماه دیگه یا شاید هم به سال بکشه..
یا از اون منطقه برید یک جای دیگه خونه بگیرید!
امین نت
حالا شما از سایت شرکتها شماره تلفنشون را بردار زنگ بزن ببین قصد دارن اون مرکز را ساپورت کنن یا نه!
فکر خوبی هست ولی باید تعداد زیادی ادم را به کار بگیرن که شبانه روز به شرکت زنگ بزنن و مراجعه کنن...![]()
آقا کسی از اوضاع شرکت دیتانت خبر داره ؟
آقا شیرازی بازی درنیارین دیگه... یکی زنگ بزنه این دیتانت ببینه قیمت هاشون چجوریه
![]()
دوست عزیز لیست قیمتهاش را دارم ( فوق العاده ارزان ) میخاستم ببینم کیفیتش چه جوریه ؟
میشه لیست قیمت هاش را بگی ...
یا اگه سایت دارن سایتشون را بدی
ممنون
سلام.کسی از صبا نت استفاده می کنه؟من adsl ام تموم شده.زنگ زدم شاتل گفت مرکز مخابراتی شما(ایمان) پر شده معلوم هم نیست کی خالی بشه!!!صبا نت چی؟خوبه؟فکر کنم اینم پر شده!!!
منم زنگ زدم گفت ایمان پر شده.من الان از همیار نت گرفتم سرعتش خوبها اما خیلی گرونه.چی کار کنم؟من شاتل می خوام
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)