بله، همین کار رو بکنید بعد از چند لحظه (یا دقیقه) بهتون نمایش میده.
بله، همین کار رو بکنید بعد از چند لحظه (یا دقیقه) بهتون نمایش میده.
بابا تو ديكه كي هستي...
ايول حالي دادي اسيدي
خيلي خفنه از خوشحالي الان دارم با امنيا بست مي دم.
اين اولين بستم با امنياست![]()
آقا در باره ماکروتل میخواستم توضیح بدم قبلن کلن گوشی که هنگام آبدیت خاموش یا dead میشد کاری نمیکرد اما الان وقتی این اتفاق مییوفته با گارانتی مجانی و بی گارانتی با هزینه 25 تومن درست میکنه البته در 2 صورت وقتی که به صورت کامل dead نشده باشن که معمولا نمیشن
آقا درباره ماکروتل میخواستم توضیح بدم گوشی که dead میشه قبلا کاری نمیکرد ولی الان با گارانتی مجانی و بدون گارانتیو با هزینه 25 تومان تعمیر میکنه البته در هر 2 صورت گوشی نباید به صورت کامل dead شده باشه![]()
خوب، اطلاعاتم کامل شد! گوشی اگر کارت طلائی داشته باشه، مجانی درست میکنن و گوشی با گارانتی های متفرقه رو با 25.000 تومان تعمیر میکنن. البته به شرطی که کامل dead نشده باشه.
درضمن دیشب قیمت کردم گوشی رو تو علاءالدین، با گارانتی متفرقه 655 تا 665 بود.
دوستانی که اومنیا دارن حتما صدخش برای صفحه گوشیشون بگیرن. حیف صفحشه که خراب بشه. برای خود گوشی چیزی نیست فعلا تو بازار ولی اگر مال Iphone رو بگیرید، یه ذره فقط روی اسپیکرها رو میپوشونه که میتونید اون قسمت رو ببرید.
عزیز گوشی رو خود مایرو تل میده 620 شما چطور متفرقه 655 قیمت کردید؟!!!
متفرقه 570 قیمت دارم! 550 هم هست اگه بگردی...
یه 100 تا اشتباه زدم! 555 تا 565 منظورم بود.
من امروز میرم علاءالدین اگه گوشی N81 رو ازم مناسب بردارن i900 رو میخرم
اینم چند تا screen از گوشی من... به نظر شما این قشنگ تره یا Manila 2D !!!! رام گوشی منم اورجیناله.....
خودم که خیلی این Interface رو دوست دارم.........
[
راستی کی گفته مصرف باطری توی K1 از J9 بیشتره!!!!
من با I1 فقط 1 روز شارژ داشتم. ولی حالا با K1 حدود 3 روز شارژ دارم!!!
Last edited by amir_rafie; 04-01-2009 at 11:23.
در ابتدا از Masih600 بابت اینکه قابل دانسته وپاسخ مرا راجع به نصب برنامه ها دادند تشکر میکنم.
ولی الان سوالی دیگر برایم مطرح شد وآن اینکه تمام برنامه هایی که از سایتها گرفته ام بجز Garminفایل نصب یاcabندارند. آیا برنامه ها ناقص هستند؟پوشه ای محتویMeta-infوپوشه ای محتوی تعدادی فایل با پسوندهایی چون class ,... است ولی از cabو setup خبری نیست.
اگر ممکن است مرا راهنمایی فرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)