تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 92 از 95 اولاول ... 42828889909192939495 آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فینال رم؛ جنگ حس و شعر

واقع بين ها و رمانتيک ها به آرزوي خود رسيدند؛ نبرد مسي و رونالدو و بالاتر از آن جنگ يک حس برتر با گروهي شاعر.خوان لاپورتا که قبل از جدال جنجالي چهارشنبه از فينال رويايي تيمش مقابل شياطين سرخ گفته بود، مي تواند پس از شاهکار هنينگ اين داور عاشق موتورسواري و قايقراني، آرزوي خود را فرياد زند. البته آرزوي او چندان آسان رنگ واقعيت نگرفت. در بين اين همه هياهو يک سوال بي جواب مي ماند؛ به چه دليلي رقابت نهايي فصل جاري ليگ قهرمانان را بازي رويايي تمام مردم جهان مي دانيد؟ نفرت آن سوي عشق قرار دارد و در اين نما هستند هواداران تيم هايي که باخت محبوب شما را مي خواهند. مسلماً دوستداران رئال مادريد و ليورپول در پايان فينال ليگ قهرمانان کمي ناراحت شده و پس از تسلط بر اعصاب به زندگي عادي ادامه مي دهند؛ انگار نه انگار که اتفاقي رخ داده است. خب، مي بينيد مصادره کردن تمامي نظريات به سبک دلخواه خودمان و تعميم دادن علايق شخصي به خواست همگاني کار عاقلانه يي نيست. تفاوت حس ناشي از صعود چلسي به فينال با خوشحالي پس از ثبت گل صعود بارسلونا به اندازه تفاوت تلقي هاي موجود درباره سبک بازي قهرمانان دو دوره اخير يورو است. وقتي يونان فاتح يورو 2004 نام گرفت، عده يي از مرگ فوتبال گفتند. چهار سال بعد گروهي ديگر زيبايي يورو 2008 را ناشي از تفوق نهايي اسپانياي زيبا دانستند. اينجا هم اگر چلسي به فينال مي رسيد، عصر برتري ضد بازي (و نه ضد فوتبال که اين دو مولفه با يکديگر تفاوت دارند) بر زيبايي شروع مي شد و حالا که بارسا به منچستريونايتد رسيده، فوتبال هنوز هنر است. هر چه باشد خروجي سبک تهاجمي فيناليست هاي فصل جاري ليگ قهرمانان مي تواند ترسيم گر نماي تاکتيکي ساليان آتي دنياي فوتبال باشد. البته نمي توان با قاطعيت از يک جدال رويايي گفت اما به خرده گيران مي گويم چشمانتان را ببنديد و صحنه هاي زيباي فينال فصل گذشته را به ياد بياوريد.

اصلاً چنين تصوري امکان پذير است؟ فکر نمي کنم. منچستريونايتد شوت هاي زيبايي نواخت يا چلسي جلوه هاي تماشاگرپسندي رو کرد؟ خب، پنالتي تري و ضربه سر رونالدو اندک جذابيت فينال مسکو را رقم زد. هر درامي زيبا نيست و با استناد به اين موضوع حتي شکل گيري زيباترين صحنه هاي تاريخ ورزشگاه لوژينکي، دليل جالب بودن رقابت منچستريونايتد و چلسي به حساب نمي آيد؛ همان طور که حضور جمعي از بهترين بازيکنان شامل رونالدو، مسي (اولين و دومين بازيکن برتر سال 2008) و البته ژاوي و اينيستا به تنهايي دليل جذاب دانستن فينال امسال است. جدا از تمام عوامل و دلايل شخصي، برتري سبک بازي منچستريونايتد و بارسلونا دلايل کافي را براي دوست داشتن بازي نهايي فراهم مي آورد. حتي احتمال قهرماني رئال مادريد هم يک جوک بود. حرف اتلتيکومادريد و مورينيوي اينتر را هم نزنيد. بايرن مقابل بارسا خرد شد و آرسنال چاره يي غير از تعظيم به منچستريونايتد نداشت. ميلان را از ياد بردم؟ نه، آنها اصلاً افتخار تجربه ناکامي مقابل برترين هاي معتبرترين ليگ هاي دنيا را به دست نياوردند. منچستريونايتد فصل گذشته قهرمان انگليس، اروپا و جهان شد و شايد وسط هفته در عنوان پرافتخارترين تيم جزيره با ليورپول شريک شود. در سوي مقابل بارسلونا براي واژه «کمال» هم استانداردهاي بهتري به وجود آورده است. هر چند افسارگسيخته منطق در اين تيم باشگاه هاي زشت (به لحاظ سبک بازي) را به توفيق مقابل جوخه زيباي کاتالان ها رهنمون مي سازد. فرگوسن گروه فعلي را بهترين تيم دوران مربيگري خود مي داند و کارشناسان از بارساي گوارديولا به عنوان باشکوه ترين باشگاه تمام ادوار نام مي برند. بارسا و منچستريونايتد هشت فينال را تجربه کرده اند اما هرگز در بازي نهايي ليگ قهرمانان به مصاف هم نرفته اند. ما در کميت هم به دنبال يک اتفاق بي تکرار مي گرديم. اگر تمام هنر چلسي و بارسلونا در ساختن درام ضربات پنالتي خلاصه مي شود، بارسا و منچستريونايتد قادرند با اتکا بر خاطرات برجاي مانده از جادوي يورک، کول و ريوالدو پيروزي 4 بر صفر و تساوي 2 - 2 يا 3 -3 را رقم بزنند. منچستريونايتد فعلي، عملگرايي خاص فرگي را به بازي رويايي امثال برباتوف، تبس و رونالدو پيوند زده و ثبت 94 گل از 108 گل فصل جاري توسط 3 بازيکن بارسا، زيباترين واژه هاي رمانتيک را بي رنگ جلوه داده است. عدم حضور آبيدال، آلوس و مارکز مصدوم در فينال شايد به کلمات ياراي توصيف بارسا را بدهند اما در اصل موضوع تفاوتي ايجاد نمي شود؛ امکان لذت بردن از جنگ يک حس برتر با شعر سپيد فوتبال.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

احتمال غيبت هانري در فينال رم

تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا بهاحتمال زياد تيه ري هانري مهاجم فرانسوي خود را به دليل آسيب ديدگي زانو در فينال جام قهرمانان اروپا (چمپيونزليگ ) مقابل منچستريونايتد در اختيار نخواهد داشت. به گزارش سايت فيفا، وب سايت باشگاه بارسلونا با اعلام اين خبر، افزود:
    حضور هانري در فينال رم در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.
    اين باشگاه اعلام كرد، رباط زانوي راست هانري در جريان پيروزي ‪ ۶‬بر ‪۲‬ بارسلونا مقابل رئال مادريد آسيب ديد و به همين دليل نتوانست تيم را در بازي مقابل چلسي هم همراهي كند.
    باشگاه بارسلونا تاييد كرده است، وي كه سه سال پيش نيز به عنوان بازيكن آرسنال فينال قهرماني اروپا مقابل بارسلونا را از دست داده، نمي‌تواند چهارشنبه شب مقابل اتلتيك بيلبائو بازي كند.
    بنابراين گزارش، هانري ظاهرا سه مسابقه آخر بارسلونا در مسير قهرماني لاليگا را از دست خواهد داد.
    وي درحال حاضر تحت درمان تخصصي است تا براي بازي برابر منچستريونايتد در روز ‪ ۶‬خرداد در رم آماده شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

/ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا/

‌٢٠ هزار بليت سهم بارسلونا

باشگاه بارسلونا اعلام کرد که حدود 20 هزار بليت براي فينال ليگ قهرمانان اروپا برابر منچستر يونايتد به هواداران خود ارائه خواهد داد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، باشگاه بارسلونا در سايت رسمي خود اعلام کرد که اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) تعداد 19544 بليت در اختيار اين باشگاه قرار داده است تا مسئولان بارسا بتوانند بليت ها را به هواداران خود بدهند.
    به گفته مسئولان باشگاه بارسلونا، قيمت اين بليت ها از 70 تا 200 يورو است. مسئولان بارسا همچنين اعلام کردند که 80 درصد اين بليت ها به اعضاي رسمي باشگاه و باشگاه هاي هواداري فروخته مي شود و 20 درصد باقيمانده در اختيار افرادي قرار مي گيرد که باشگاه نسبت به آنها تعهد داشته و يا با آنها روابط ورزشي و تعهد سازماني دارد.
    ديدار نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا روز 27 ماه مه (6 خرداد) در ورزشگاه المپيک شهر رم پايتخت ايتاليا برگزار مي شود. ظرفيت اين ورزشگاه بيش از 72 هزار نفر است.همچنين مقرر شده است که تيم بارسلونا در ديدار نهايي برابر منچستر يونايتد پيراهن نخست خود را به تن کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرجام خواهی بارسا برای بازیکنان محرومش در فینال

باشگاه بارسلونا اعلام کرد برای محرومیت " اریک آبیدال " و " دنیل آلوز " در فینال لیگ قهرمانان اروپا فرجام خواهی خواهند کرد.

در جریان تساوی 1-1 بارسلونا مقابل چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، " اریک آبیدال " بخاطر خطایی حرفه‏ای که روی " نیکلاس آنلکا " انجام داد کارت قرمز گرفت، قبل از آن نیز " آلوز " مدافع چپ بارسا بخاطر خطای سد مقابل " اشلی کول " دومین کارت زرد خود در این رقابت‏ها را دریافت کرد و دیدار فینال را از دست داد.

بطور طبیعی، یوفا اجازه فرجام خواهی برای دیدار فینال را نمی‏دهد اما باشگاه منچستر یونایتد پیش از این برای پاک کردن کارت قرمز " دارن فلتچر " درخواست کرده است.

" گواردیولا " سرمربی بارسلونا به وبسایت رسمی این باشگاه گفت: « البته برای بخشش آبیدال و آلوز درخواست خواهیم کرد. »

" گواردیولا " همچنین معتقد است " فلتچر " هم باید اجازه بازی در دیدار فینال را پیدا کند، زیرا " روبرتو روزتی " هنگام خطای او بر روی " سسک فابرگاس " کمی سختگیری کرده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اتوئو حرکت کاپیتان چلسی را تحسین کرد

" ساموئل اتوئو " ضمن تمجید از حرکت جوانمردانه " جان تری " کاپیتان چلسی بعد از دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی از " دروگبا " هم دفاع کرد.

" اتوئو " گفت: « می‏خواهم به نکته مهمی اشاره کنم: کاپیتان چلسی(تری) به رختکن ما آمد و به همه بازیکنان دست داد و تبریک گفت. این چیزی است که همیشه می‏خواهیم ببینیم. »

مهاجم کامرونی بارسلونا در ادامه از " دیدیر دروگبا " مهاجم ساحل عاجی چلسی دفاع کرد و گفت: « تاسف‏آور است زیرا فوتبال فقط یک سرگرمی است. مردم برای لذت بردن پول بلیت می‏دهند و به همین ترتیب هم باید باقی بماند. »
    « اگر ما هم شکست می‏خوردیم می‏توانستیم در مورد پنالتی‏هایی که در دیدار رفت گرفته نشد، صحبت کنیم. داور کار خود را انجام داد و فکر نمی‏کنم قصد آزار کسی را داشت. اما زمانی که تصمیمی گرفته می‏شود و حتی مطابق میل شما نیست، باید آن را بپذیرید. البته بازیکنان چلسی هم نا امید شده بودند و عکس العمل طبیعی نشان دادند، مخصوصاً بعد از چنین شکست‏هایی زیرا تحمل چنین باخت‏هایی آسان نیست. آن‏ها فرصت‏های زیادی داشتند اما روز دروگبا نبود. من او را درک می‏کنم زیرا چنین اتفاق‏هایی ممکن است هر زمان بیفتد. او به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی تیمش فقط می‏خواست صدایش شنیده شود. من نا امیدی او را درک می‏کنم و احساس او چیزی بیشتر از این نبوده است. »

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مارادونا: از گل اینیستا به چلسی خوشحال شدم

" دیگو مارادونا " سرمربی تیم ملی آرژانتین اعلام کرد بعد از گل " اینیستا " به چلسی بسیار خوشحال شده است.

این اسطوره آرژانتینی که در دهه 1980 در بارسلونا بازی کرده، هنوز بازی‏های این تیم را تعقیب می‏کند.

" مارادونا " به TYC Sport گفت: « من در بارسلونا بازی کرده‏ام و بعد از گل اینیستا به چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال شدم و به شادی پرداختم. »

" مارادونا " بخاطر گل معروفی که در جام‏جهانی 1986 با دست به تیم ملی انگلیس زد همیشه آدم منفوری در این کشور بوده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

مارادونا: از گل اینیستا به چلسی خوشحال شدم

یکی نیست بهش بگه تو برو تیم خودتو بپا که جلوی بولیوی 6 تایی شد
    نمی خواد خوشحال بشی.بگو تو خودت نماینده ی فوتبال کثیفی.
    آقا یادش رفته با دست به انگلیس گل زد

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فرجام خواهی بارسا برای بازیکنان محرومش در فینال

باشگاه بارسلونا اعلام کرد برای محرومیت " اریک آبیدال " و " دنیل آلوز " در فینال لیگ قهرمانان اروپا فرجام خواهی خواهند کرد.

در جریان تساوی 1-1 بارسلونا مقابل چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، " اریک آبیدال " بخاطر خطایی حرفه‏ای که روی " نیکلاس آنلکا " انجام داد کارت قرمز گرفت، قبل از آن نیز " آلوز " مدافع چپ بارسا بخاطر خطای سد مقابل " اشلی کول " دومین کارت زرد خود در این رقابت‏ها را دریافت کرد و دیدار فینال را از دست داد.

بطور طبیعی، یوفا اجازه فرجام خواهی برای دیدار فینال را نمی‏دهد اما باشگاه منچستر یونایتد پیش از این برای پاک کردن کارت قرمز " دارن فلتچر " درخواست کرده است.

" گواردیولا " سرمربی بارسلونا به وبسایت رسمی این باشگاه گفت: « البته برای بخشش آبیدال و آلوز درخواست خواهیم کرد. »

" گواردیولا " همچنین معتقد است " فلتچر " هم باید اجازه بازی در دیدار فینال را پیدا کند، زیرا " روبرتو روزتی " هنگام خطای او بر روی " سسک فابرگاس " کمی سختگیری کرده است.
    کلا 2 تا تصمیم درست داور گرفت تو بازی همینم می خوان حذف کنن!

اتوئو حرکت کاپیتان چلسی را تحسین کرد

" ساموئل اتوئو " ضمن تمجید از حرکت جوانمردانه " جان تری " کاپیتان چلسی بعد از دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی از " دروگبا " هم دفاع کرد.

" اتوئو " گفت: « می‏خواهم به نکته مهمی اشاره کنم: کاپیتان چلسی(تری) به رختکن ما آمد و به همه بازیکنان دست داد و تبریک گفت. این چیزی است که همیشه می‏خواهیم ببینیم. »

مهاجم کامرونی بارسلونا در ادامه از " دیدیر دروگبا " مهاجم ساحل عاجی چلسی دفاع کرد و گفت: « تاسف‏آور است زیرا فوتبال فقط یک سرگرمی است. مردم برای لذت بردن پول بلیت می‏دهند و به همین ترتیب هم باید باقی بماند. »
    « اگر ما هم شکست می‏خوردیم می‏توانستیم در مورد پنالتی‏هایی که در دیدار رفت گرفته نشد، صحبت کنیم. داور کار خود را انجام داد و فکر نمی‏کنم قصد آزار کسی را داشت. اما زمانی که تصمیمی گرفته می‏شود و حتی مطابق میل شما نیست، باید آن را بپذیرید. البته بازیکنان چلسی هم نا امید شده بودند و عکس العمل طبیعی نشان دادند، مخصوصاً بعد از چنین شکست‏هایی زیرا تحمل چنین باخت‏هایی آسان نیست. آن‏ها فرصت‏های زیادی داشتند اما روز دروگبا نبود. من او را درک می‏کنم زیرا چنین اتفاق‏هایی ممکن است هر زمان بیفتد. او به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی تیمش فقط می‏خواست صدایش شنیده شود. من نا امیدی او را درک می‏کنم و احساس او چیزی بیشتر از این نبوده است. »
    جالبه اتوئو جنجالی منطقی شده!.ولی چه اعصابی داشت تری...واقعا چقدر اونجا با اینجا فرق داره.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینیستا به فینال لیگ قهرمانان اروپا می‏رسد

گروه پزشکی باشگاه بارسلونا " اندرس اینیستا " را برای فینال لیگ قهرمانان اروپا آماده خواهد کرد.

این باشگاه اسپانیایی اعلام کرد، این هافبک که در دیدار شب گذشته بارسا مقابل ویارئال در نیوکمپ دچار مصدومیت شد، می‏تواند در دیدار فینال برابر منچستر یونایتد بازی کند.
    " اینیستا " که یکی از کلیدی‏ترین بازیکنان بارسا طی چند فصل اخیر محسوب می‏شود، ظهر امروز در بیمارستانی در شهر بارسلون تحت معاینه قرار گرفت و مشخص شد مصدومیتش آنطور که ابتدا گفته می‏شد، جدی نیست.

در بیانیه باشگاه بارسلونا آمده است: « باشگاه بارسلونا از امروز تلاش می‏کند تا این بازیکن را برای فینال لیگ قهرمانان اروپا در اختیار جوزپ گواردیولا قرار دهد و او در رم مقابل منچستر یونایتد بازی خواهد کرد. »

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مارکز: حاضرم برای بازی در فینال رم، پول بدهم!

" رافائل مارکز " ستاره بارسلونا از اینکه نمی‏تواند در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر منچستر یونایتد بازی کند، بسیار ناراحت است.

این مدافع مکزیکی در جریان دیدار رفت مرحله نیمه‏نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر چلسی از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد و 4 ماه خانه‏نشین خواهد بود.

" مارکز " گفت: « مثل یک کودک که می‏خواهد در فینال جام مدرسه‏اش بازی کند شور و هیجان دارم و حاضرم هر چه پول در دنیا هست پرداخت کنم تا در فینال حضور داشته باشم. »

مدافع مکزیکی بارسا افزود: « دوری از میدان درد بزرگی است. مصدوم بودن خیلی دشوار است اما می‏خواهم از روی سکو تیم را حمایت کنم و برای کسب جام‏های ممکن، آن‏ها را تشویق کنم. »

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •