دوستان چه جوری میشه ورژن 3.2.2 رو آفلاین بازی کرد جواب بدید ممنون میشم.
دوستان چه جوری میشه ورژن 3.2.2 رو آفلاین بازی کرد جواب بدید ممنون میشم.
سلام.خوب ۲ تا احتمال وجود داره! ۱. اینکه شما حرف منو گوش نکردی! و یک جای دیگه بردی repack ! گفتم که توی درایو C و مستقیم هم drive c یعنی باشه C:\Athena\...
اول اولیو امتحان کن بد برو سراغ دومی! ۲.نرم افزاری هست به اسم .Net FrameWork ۳.۵ که میتونی DL کنی یا بخری که ممکن اون لازم باشه واسه فعال کردن Repack اما همون اولی رو انجام بده کارت راه میفته احتمالا
اولی رو امتحان کردم...باز همون error رو داد...حالا یه سوال من Net framework 2 رو داشتم و نصبیدم...با این واسه شما کار میکنه؟؟؟ اگه آره که واسه من کار نکرد پس مشکل یه چیز دیگست...اگه نه پس باید 3.5 رو dl کنم؟؟؟؟
ho0rezam mano add kon hal nadaram farsi benevisam!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه اولیش یه چیزی حدوده 2 3 میلیون و ماه 400 500 هزار تومان هستش !
میدی این هزینه رو ؟
اگر خواستی بگو 30 40 نفر هستن معرفیت کنم بهشون !!
Last edited by hvlmm; 25-11-2009 at 20:47.
بابا انقدا که ایشنم میگه نیست یک چیزی پرند
هزینش اگر سیستم هاست رو داشته باشین به بالای ۳۰۰ تومن در ماه نمیره تازه اگر هاست (isp) آشنای رفیقی داشته باشین کمتر از این حرفا
باشه وحید جان شما قلندر ، شما دقیق ، شما تک اگر به تیره قبات بر نیمی خوره به حرف من نطر نده ؛ می خوای جوابشو بدی ، رو حرف من جواب نده ممنون !
من اینجوری قیمت دارم شما جور دیگه ، سیستمی که شما جم می کنی با سیستمی که من جم می کنم فرق داره اینترنتی که شما میگیری با اینتر نتی که من میگیرم فرق می کنه ! پس بهتره رو حرف من نظر ندی !
من آخرش نفهمیدم تم هیچ قسمتی رو حرف من نظر ندادن جز اینجا چرا همه اینقد فکر می کنن قلندرن ؟ زشته بچه نیستن دیگه
یکم فکر کنین بعد بیاین تند تند رو پست آدم نظر بدین ، والا همه همه چی میگن ناقص هم که میگن رو پستشون نمیگیم کاملشو بعد شما ها مسخره ترین تاپیک بازی آنلاین این شده ؛ آدم ترین کسیم که اینجل دیدمbilizzard wow بود که ملوم نیست کجاست !
ترو خدا یه خورده بزرگونه رفتار کنید !
حالا چرا ناراحت میشی؟
اوکی از ما معذرت اما خوب منم نظر و حرفمو زدم!آخه سرورهای ایرانی بیشتر با همین قیمتا کار میکنن
به خدا هیچ کسی نمی آد این کارو کنه !
اون امده سوال کرده منم جواب دادم هر چقدر هم حرفم درست نباشه شما نباید رو حرف من نظر بدین چون اون سوال کرده و شما می تونی به سوالش پاسخ درست بدی نه به جواب من نظر بدی !
شاید من چیزی دارم که قیمتش اینقدره ! فکر نکنم ربطی به خارجی یا ایرانی بودن سرور داشته باشه !!
Last edited by hvlmm; 25-11-2009 at 22:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)