بله دیگه u5 تولید نمیشه چه برسه به اینکه بیاد ایران
منم خودم چند صفحه قبل گفته بودم
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله دیگه u5 تولید نمیشه چه برسه به اینکه بیاد ایران
منم خودم چند صفحه قبل گفته بودم
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من متوجه نمیشم. یعنی کووان کلا دیگه این مدل رو تولید نمیکنه؟ خب این که جایگزین نداره اصلا!
درست میگی.. و البته با عقل هم جور در میاد ... u5 مدل موفقی نبود و الان هم که تسلط cowon در بازار مدلهای mid range و بالاتر هستش (متوسط به بالا) ... تا موقعی که بتونه یه چیزی بخوبی u2 و u3 درست کنه ، نمی تونه با سانسا و کریتیو توی دامنه پایین (در آسیا) و آیپاد (غرب) رقابت کنه ...
رقابت در هر سه جبهه سخته و اکثر کمپانی رقابت در یک یا دو جبهه رو ترجیح میدن ... به نظر میاد صرفاً آیپاد و کریتیو هستن که تونستن در بلند مدت در هر سه جبهه بجنگن (هرچند کریتیو در سالهای اخیر در بازار high end کمی عقب نشسته)
براي چي u5 موفق حساب نميشه؟؟؟ مگه چه مشكلي داره؟؟
من ميخواستم u5 پيدا كنم بخرم ولي الآن 2 دل شدم ، با حول حوش 120 تومن ، 8 گيگ چيزه ديگهاي پيدا نكردم
البته U5 به نظر منم همچین بد نیست. حداقل منوهاش از U3 بهتر شد و طراحیشم مثل اون زیادی ساده نیست. این U3 با فایل های flac مشکلی نداشت؟
راستی آیپاد هم همچین تو رده های پایین موفق نیستا. کدوم مدلش مثلا؟
چیز دیگه ای یعنی چی؟ خب کریتیو هست.
سلام
یه خبر خوب دارم
چند روز پیش بار امرتات از طرف کمپانی اومد و توی این بار i7 هم هست البته این اخرین باری هست که وارد ایران میشه البته u5 هم از قبل یه مقدار تو انبار شرکت هست.
توجه کنید موفق بودن/نبودن یه مدل با بد بودن/ نبودن مدل فرق داره ... موفقیت یه مدل شدیداً به بازار، رقابت، قیمت، مانور کمپانی برمی گرده که نهایتاً باعث میشه مثلاً ipod موفق باشه در حالیکه لزوما بهترین نیست ..
اگه حرفای من باعث شده که دودل بشید ، من معذرت می خوام؛ من اگه نظرم روی یه محصول خاص نباشه صراحتاً میگم ... در این مورد مطمئن باشید منظورم این نبوده که "نخرید- چون مزخرفه" .. فقط بحث عدم تولید این مدل شد و من نظر دادم.
u3 مشکلی با flac نداشت و پخشش می کرد ...
//
یادت باشه قبلاً هم در این مورد صحبت کردم که u5 یه قدم به جلو برای سری u نبود .. همین u5 رو در مقابل u3 در نظر بگیر : u3 می تونه ویدئو و عکس پخش کنه - از txt حمایت می کنه - پشتیبانی فرمتش شامل ogg و flac هم میشد (نه مثل u5 و اون مشکلاتش برای حمایت از flac که این دفعه پلی لیست رو اوت می کرد!).. line in داشت ... mic in داشت (یعنی می تونستی بهش میکروفون وصل کنی!) .. (از حافظه دارم مقایسه می کنم - شاید چیزی رو جا انداخته باشم) طبیعی بود که u3 کلی هم محبوب شد و مورد توجه قرار گرفت....
بحث menu رو دوستمون مطرح کرد (که جدا از اینکه کاملاً نسبیه) به نظرتون کافیه واسه اینکه بتونه با این توانایی های u3 رقابت کنه؟... حتی طراحی این مدل هم برای من یکی جالب نیست ، مثلاً اینکه هدفون u5 از زیر وصل میشه!! ...
من باز امیدوارم حرفام باعث نشه که دوستمون دودل بشه ، توجه کنه که این مقایسه خیلی عادلانه نیست چون u3 مدلی بود که کمپانی روش خیلی مانور داد و موفق شد ، اما u5 رو یه جورایی خود کمپانی هم مقصر بود...
(یادمه خوندم که مثلاً چندتا از سایت های معتبر ریویو روش ننوشتند چون کمپانی حاضر نشده این مدل رو در اختیارشون بذاره - دوستانی که اهل سینما هستند احتمالاً با مفهوم "اکران فیلم بدون پیش نمایش برای منتقدین" و دلالت های ضمنی اش آشنا هستند)
//
شافل محبوب و موفقه... درسته که هی ایراد می گیریم ازش، ولی بعنوان محصول در رده خودش بسیار پرفروشه ... دقیقا همون بحثی که پاراگراف بالایی داشتم رو ثابت می کنه : اینکه موفقیت و بهترین بودن در بازار پلیرها معمولآً با هم بدست نمیاد ..
Last edited by seymour; 18-10-2009 at 18:44.
خیلی ممنون از توضیحاتت که مثل همیشه کامل و جامع بود. من خودمم اون اولا که تازه با کووان آشنا شده بودم قابلیت های U3 رو دیده بودم ولی به مرور زمان و با اومدن U5 یادم رفته بود. الان که گفتی تازه یادم افتاد اون چی بود. برداشت من از کل این ماجرا اینه که U5 اتفاقا مدل بسیار خوبیه ولی چون خیلی قابلیت های U3 رو نداره گفته میشه عقبگرد محسوب میشه و موفق نبوده. یعنی در مقام مقایسه (اونم با مدل قبلیش). نه به خودی خود.
راستی این که هدفون U5 از زیر وصل میشه اتفاقا به نظر من یه مزیته. مثلا من میخوام بذارمش تو جیبم برعکس میذارمش و و وقتی درش میارم مجبور نیستم بچرخونمش. علاوه بر این اگه بخوام بدون این که از جیبم درش بیارم باهاش کار کنم راحت ترم.
8 گيگ با حدود 110 -120 تومن ، كريتيو يا ماركاي ديگه چه مدلايي هست مگه؟؟
ویدئو مدنظرت هست یا نه؟ ...
موزائیک از کریتیو جالبه ... (نسل جدیدش ez300 هم در تهران دیده میشه - قبلاً بحث کردیم که کارای موفق رو سریع آپدیت می کنن – این هم بر همون منوال ... نسل جدید ums هستش که یعنی مثل کول دیسک سهولت اتصال به PC داره و ضمناً طراحی متفاوت تر و شاید خوشگلتر)
ضمن اینکه اگه می خوای از بحث cowon ها خارج بشی ، باید بریم توی تاپیک های عمومی دیگه .. اینجا مخصوص cowon ه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)