تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 156 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

شبکه های صدا و سیما رو هم شاید بگیره، شاید نگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بابا گوشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا می خوام بهم بگین اگه این قابلیت رو از گوشی برداریم فرق این گوشی با N95 (معمولی) توجه کنید N95 معمولی که من دارم چیه؟! البته به جزء اندازه صفحه و البته شکل مزخرفش نسبت به N95 معمولی؟ آدم یاده N81 و N85 و N86 و .... میفته.
    بابا تنوع!!!!
    اصلاً توش چه چیزه خاصی داره که من پاشم گوشی عزیز دل خودم رو بدم N96 بگیرم؟!!!
    در ضمن این قدر توی اینجا نگید N95 از دور خارج شده و قدیمی شده و هی N95 8gig رو ناز ندین. من الان گوشی N95 خودم آپدیت ورژن 31 کردمش و دارم با 16 گیگ رم با این گوشی صفا می کنم با چه سرعتی میشکه. دلتون بسوزه..!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

شبکه های صدا و سیما رو هم شاید بگیره، شاید نگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بابا گوشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا می خوام بهم بگین اگه این قابلیت رو از گوشی برداریم فرق این گوشی با N95 (معمولی) توجه کنید N95 معمولی که من دارم چیه؟! البته به جزء اندازه صفحه و البته شکل مزخرفش نسبت به N95 معمولی؟ آدم یاده N81 و N85 و N86 و .... میفته.
    بابا تنوع!!!!
    اصلاً توش چه چیزه خاصی داره که من پاشم گوشی عزیز دل خودم رو بدم N96 بگیرم؟!!!
    در ضمن این قدر توی اینجا نگید N95 از دور خارج شده و قدیمی شده و هی N95 8gig رو ناز ندین. من الان گوشی N95 خودم آپدیت ورژن 31 کردمش و دارم با 16 گیگ رم با این گوشی صفا می کنم با چه سرعتی میشکه. دلتون بسوزه..!!!!!!!!!!!
    هيچي كم نداره...فقط رام كم مياره كه اونم زياد مهم نيست...در عوض خيلي چيزا داره كه 96 نداره...

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

حالا چرا قیمت N96 گرونه؟ امروز توی GSM دیدم زده بود 570 هزار تومان. بابا چه خبره؟ آخه نمی دونم غیر از --- (که توی ایران به کار نمیاد) و حافظه داخلی بالای گوشی (هرجور حساب کردم یه رم 32 گیگ هم برای N95 بخرم بازم بصرفه تره) دیگه فکر نکنم چیز خاصی داشته باشه (حالا ورژن سیستم عامل و اندازه گوشی رو بیخیال شین). پس با این اوصاف قیمت بالای این گوشی به خاطر --- هستش (البته حق هم دارن فکر کنین توی کشورهای خارجی می تونین مثل آب خوردن با بهترین کیفیت TV تماشا کنین و تازه ضبطش هم کنین. تازه اونجا یکی دوتا کانال که نداره. دیگه کمه کمش 30 تایی کانال داره).
    حالا من اینا رو میگم شما ناراحت نشین. چون اونایی که این گوشی رو دارن در هر صورت از N95 خیلی بهتره. بحث من اینه که در حال حاضر امکانات این گوشی در مقایسه با N95 و قیمتش اصلاً خوب نیست. خودتون مشخصات این دو رو با هم مقایسه کنین و بعدش قیمت این دو تا گوشی رو مقایسه کنین. خودتون میفهمین. و الا که N96 یکی از پیشرفته ترین گوشی های حال حاضر دنیا هستش و بحثی در مورد کیفیت این گوشی نیست. بازم ببخشین.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

حالا چرا قیمت N96 گرونه؟ امروز توی GSM دیدم زده بود 570 هزار تومان. بابا چه خبره؟ آخه نمی دونم غیر از --- (که توی ایران به کار نمیاد) و حافظه داخلی بالای گوشی (هرجور حساب کردم یه رم 32 گیگ هم برای N95 بخرم بازم بصرفه تره) دیگه فکر نکنم چیز خاصی داشته باشه (حالا ورژن سیستم عامل و اندازه گوشی رو بیخیال شین). پس با این اوصاف قیمت بالای این گوشی به خاطر --- هستش (البته حق هم دارن فکر کنین توی کشورهای خارجی می تونین مثل آب خوردن با بهترین کیفیت TV تماشا کنین و تازه ضبطش هم کنین. تازه اونجا یکی دوتا کانال که نداره. دیگه کمه کمش 30 تایی کانال داره).
    حالا من اینا رو میگم شما ناراحت نشین. چون اونایی که این گوشی رو دارن در هر صورت از N95 خیلی بهتره. بحث من اینه که در حال حاضر امکانات این گوشی در مقایسه با N95 و قیمتش اصلاً خوب نیست. خودتون مشخصات این دو رو با هم مقایسه کنین و بعدش قیمت این دو تا گوشی رو مقایسه کنین. خودتون میفهمین. و الا که N96 یکی از پیشرفته ترین گوشی های حال حاضر دنیا هستش و بحثی در مورد کیفیت این گوشی نیست. بازم ببخشین.
    ميدونم جاش نيست با عرض معذرت
    شما اگه ميخاي n95 رو عوض كني ميتوني i8510 بگيري.

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

هرجور حساب کردم یه رم 32 گیگ هم برای N95 بخرم بازم بصرفه تره
    چطوری به صرفه تره؟ رم 32 گیگ تازه قراره بیاد...قیمته اولیش هم حدود 350 دلاره...!!
    شاد باشی

6. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

مصطفی جان گوشیت درست شد؟

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مصطفی جان گوشیت درست شد؟
    نه والا فعلا.
    این دم خونمون بردم گفت برنامه های فلش نمیشناسنش.
    گفت باید بدم گوشی رو پاکسازی کنن و از اول برنامه بریزن.(سریالش هم گفت عوض میشه)

حالا وقت کنم اول باید برم علاءالدین یک بار دیگه تست کنم.

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

آره بابا ببر علاءالدین بهتره این مغازه ها زیاد سر در نمیارن
    ایشالا که مشکل خاصی نباشه

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

نه والا فعلا.
    این دم خونمون بردم گفت برنامه های فلش نمیشناسنش.
    گفت باید بدم گوشی رو پاکسازی کنن و از اول برنامه بریزن.(سریالش هم گفت عوض میشه)

حالا وقت کنم اول باید برم علاءالدین یک بار دیگه تست کنم.
    مصطفی جان برای پیش اومد که مجبور شدم بردم گوشی رو فلش کردن ..
    .
    بردم علاالدین یه مغازه ای که طرف خیلی وارد بود ... باور نمیکنی همه جا بردم گفتن فلش نمیشه و نمیشناسه ..
    دیگه دیوانه شدم بودم تا اینکه رفتم پیش این بنده خدا برای در عرض 5 دقیقه قلش کرد و 10 تومن گرفت ....
    .
    به نظر منم ببر همون علاالدین ... البته من بردم طبقه پائین ...
    اگه آدرس دقیق میخوای بگو بهت بگم ..

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

حالا ما همینجوری گفتیم 32!
    در ضمن رم 16 گیگ که قیمت گرفتم قیمتش بود 50 هزار تومان. اونم مارک توشیبا.
    حالا 32 اومده یا نه اونو نمی دونم. ولی فکر نکنم دیگه اینقدرهایی که شما میگین قیمتش بالا باشه.
    دیگه رم بالای 16 گیگ روی گوشی که به کار نمی یاد. چطوری میشه پرش کرد؟
    فکر کن 32 گیگ حافظه روی گوشی! من کل MP3 های روی هاردم فکر نکنم 32 گیگ بشه.
    ولی در این که N95 با آپدیت ورژن 31 رم 16 گیگ رو خیلی راحت ساپورت میکنه اصلاً شک نکن
    بعدش من اینو بفروشم برم i8510 بگیرم. با تمام احترامی که برای سامسونگ قائل هستم. ولی من اصلاً اینو جزء گوشی به حساب نمیارم! حاضرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •