اگه بیاد عالیییییییییییییییییییی میشه
-----
-----
اگه بیاد عالیییییییییییییییییییی میشه
من مصاحبه رو دیدم چیزی نگفته بود که بخوان بهش گیر بدن
البته در ایران هیچ چیز ممکن نیست
عمق فاجعه برای یک ملت یعنی نداشتن همین غرور ملی...
که دیروز با دیدن رفتار بازیکن و تماشاگرمون در آزادی(و البته خوندن بعضی پستهایه این تاپیک) کاملا به اعماق آن پی بردیم!!!!!!
تیم ایران دل شیر داره ما میتوانیم
کاشکی مهران مدیری سرمربی بشه
ولی اگه بخواستن بیارنش همون موثه قبلی که دایی بیاد میوردنش که پرسپولیسو قهرمان کرده بود نه حالا که فرار کرده
امپراطور باید برگرده
زنده باد افشین امپراطور
جالبه که قلعه نویی هیچ رای نیاورده![]()
این هم دوتا لینک از خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع اصلی خبر: ایلناکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قلعهنويي؛ قطبي و مايليكهن برنامه ميدهند انتخاب جانشين «دايي» به كميتهي تيمهاي ملي سپرده شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
هيات رييسهي فدراسيون فوتبال بررسي و انتخاب جانشين علي دايي را به كميتهي تيمهاي ملي واگذار كرد.
به گزارش ايسنا؛ در جلسهي عصر امروز هيات رييسهي فدراسيون فوتبال بحث براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي همچنان ادامه يافت و در نهايت مقرر شد كميتهي تيمهاي ملي با بررسي برنامههاي گزينههاي موجود يك نفر را انتخاب و معرفي كند.
همچنين در اين نشست از امير قلعهنويي؛ افشين قطبي و محمد مايليكهن به عنوان سه گزينه جدي جانشيني علي دايي نام برده شد.
روته مولر نيز تا انتخاب سرمربي جديد جانشين علي دايي خواهد بود.
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه به اينجور حرفا باشه : پدر جان تمام مربي خارجي ها رو که به ايران اومدن تا حالا بايد اعدام ميکردنبه خاطر مصاحبه با bbc بهش گیر نمیدن؟ (من خودم مصاحبه رو ندیدم نمیدونم توش چی گفته.)
توي ايران محدوو ميشن : تو خارج شامپاين و باقيه چيزاشون روبراست ولي اينجا نه
قاعدتا حرفي خلاف واقع نميگه
احتمال زیاد علی اکبر استاداسدی انتخاب میشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)