با پچی که گذاشتم باید حل بشه ولی وایسا بقیه جواب بگیرن بعد
با پچی که گذاشتم باید حل بشه ولی وایسا بقیه جواب بگیرن بعد
دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم توی انگلیسی برای نوشتن حرف "خ" از حروف "KH" استفاده میشه.
درضمن درسته که موقع تلفظ دقیق "خ" ادا نمیشه ولی دیگه اصلا "آرکهام" تلفظ نمیشه!!!
فیزیکس رو هم خواموش کردم بازم همون ارور رو داد
اصلا ربطی به این مسائل فکر نمیکنم داشته باشه
من فکر میکنم نصب پچ روش خاصی داره که ما اون روش رو بلد نیستیم
کسی تا حالا پچ رو نصب کرده؟
سلام
متن انگلیسیش رو پیدا کردم
طریقه نصب پچ 1.1
فقط چون خودم انگلیسیم خوب نیست زیاد نفهمیدم چی گفته
بی زحمت یکی لطف کنه این رو ترجمه کنه
به درد بقیه هم میخوره
ممنون
This is patch 1.1 for Batman Arkham Asylum it adds the physics maps to the game, comes with physx software and a benchmark also.
How To Install
Unpack the "batman arkham asylum patch 1,1.zip" file
Run setup
Now run the physx software installation (nvidia gpu only)
How To Setup Physics
You need to load the game via the launcher this will bring up a window that has a few options one of them being settings.
Click settings and your physics options are at the bottom
To do this vista/windows 7 users can go into games from start and right click on the batman arkham asylum exe and select launcher.
Im not sure if this works with xp but if u have difficulty starting with launcher like this then launcher can be found here
C:program filesEidosBatman Arkham AsylumBinariesBmlauncher for 32 bit or
C:program files (x86)EidosBatman Arkham AsylumBinariesBmlauncher for 64 bit
Create a shortcut to it and use that, also i would suggest using the update 2 version of the crack for the moment, as the reloaded crack seems to
make the game lag with physics enabled. Im sure reloaded are working on a fix but for the moment the update 2 crack whilst it has issues aswell runs
alot faster with physics than the reloaded crack does.
برو تو فولدر بازی بعد فولدر Binaries رفتی توش از Bmlauncher یه شرتکات بساز بنداز تو دسکتاپ امتحان کن
بگو کرک رو هم همون که من لینک دادم رو بریز
95% الان باید مشکلت حل بشه طبق این راهنما
من تا آخر رفتم ، الان حدود 89% کردم بازیو ، همه آپگریدها رو هم خریدم . با کدومشون اختلال میندازه ؟فعلا نمی تونی...بعدا که اون وسیله که با امواج تو این قفلهای الکترونیک اختلال ایجاد می کنه رو گرفتی.. میشه.
اگه همون کامپیوتر جیبی که یه چیزی شبیه رادار روش کم و زیاد میشه و بعد هم میترکونه رو میگی ، جعبه برق این در پشتش هست . یه بار دیگه برو تو حیاط همونجائی که ماشینش بود ، نزدیک در خروج و ورود آرخام ، نزدیک اون ساختمون خرابه .
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم اصلا انگلیسی زبانها حرف خ ندارن.شما هم تو بازی یا هرجایه دیگه یکم دقت کنی میبینی که آرکهام هست.
دوستان یک سوال داشتم نسخه ی 3 دی وی دی نسخه ی اصلی یا ناقص؟
========
فقیه این کرک ها چی اگه سخه ی ناقص باشه با کرک حل می شه یا نه ؟
نیازی نیست به جعبه کنترلر چسبیده باشی...با فاصله هم عمل می کنه
تو بعضی سیستمها از شانسشون ارور نداده ...اگه هم به باگ بخوری همه کرک های موجود اینجا جواب میدن..دوستان یک سوال داشتم نسخه ی 3 دی وی دی نسخه ی اصلی یا ناقص؟
========
فقیه این کرک ها چی اگه سخه ی ناقص باشه با کرک حل می شه یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)