یعنی میشه یه گوشی لمسی فول تاچ باشه با 12 مگا و فیلمبرداری خوب
یعنی میشه یه گوشی لمسی فول تاچ باشه با 12 مگا و فیلمبرداری خوب
نگاهی گذرا به حرفه ای ترین گوشی سونی اریكسون W1:
- قابلیت پشتیبانی 8 باند مختلف در شبکه موبایل بطور همزمان.
2 - صفحه نمایش با وضوح 1024 * 2048 پیکسل و با قابلیت لمسی.
3 - قابلیت نصب ویندوز موبایل و استفاده از واکمن سری 5 شرکت سونی اریکسون.
4 - دوربین جلو (برای مکالمه تصویری) با کیفیت 3.2 مگا پیکسل.
5 - دوربین اصلی ( در پشت گوشی) با کیفیت 20 مگا پیکسل .( باز هم تاکید میکنم ، درست خواندید بیست مگاپیکسل ).
6 - نوع لنز هر دو دوربین از نوع Carl Ceiss ( بهترین نوع لنز - نمونه استفاده در N73 نوکیا ).
7 - مموری داخلی گوشی 120 گیگا بایت ( فوق العاده به اندازه یک هارد دیسک ).
8 - CPU داخلی گوشی با فرکانس پردازشی 2ghz ( عملکرد و سرعت باور نکردنی برای یک گوشی موبایل)
9 - صدای مخصوص این گوشی با قابلیت خروجی 18W ( یعنی 3 الی 4 برابر N73 نوکیا ).
10 - دکمه های لمسی بدون نیاز به فشار دادن آن ها ( مانند چیزی شبیه به Chocolet ال جی).
11 - با قابلیت افزایش مموری یا همان Ram به دو صورت MiniSD و MicroSD (قابلیت استفاده همزمان).
12 - دارا بودن سیستم WiFi ( این سیستم تا به حال روی هیچ گوشی نبوده است ).
13 - قابلیت استفاده از GPS در کنار امکانات باور نکردنی دیگر این گوشی ).
اينم گوشی:
![]()
Last edited by S_RAD; 07-02-2009 at 11:01.
اولا که عکسم میاد
دوما که ان خبر رو تمام منابع خبری تایید کردن
سومن شما برو یه آپدیت کن اطلاعاتت رو منظور ارز wi fi تو هیچ گوشی یعنی تو هیچ گوشی سونی اریکسونی بود داداچ
Last edited by S_RAD; 07-02-2009 at 10:55.
اولا که عکست نمی یاد دومن این خبری که شما گفتی باسه چند سال پیشه سومن کی گفته WiFi تو هیچ گوشی ای استفاده نشوده الان که همشون دارن چهارمن هنوز واکمن 4 نیومده می خواد 5 بده تازه اون موقع که این خبر اومد 3 شم نیومده بود پنجمن اون عکسی که شما گزاشتی اگه یکم تو نت بگردی میبینی باسه یه گوشی یه دیگست فقط با فوتوشاپ یه آرم واکمن روش مونتاژ کردن ششمن این خبر کاملا خالی بندیه
مثل اینکه کم کم داره ادم میشه اینse فقط امیدوارم نوش دارو بعد از مرگ سهراب نباشه
حمید ین چیه تو نت پیدا کردم نوشته بود یه گوشی یه جاواست که یه پروتکل دیگه هم داره تا بتونه بازی های 3بعدی یه PSP رو اجرا کنه و SE قبل از اینکه سونی با استفاده از اسم پلی استیشن تو دنیای موبایل مخالفت کنه داشته روش کار می کرده که الان کنسل شده
چیزی در موردش نشنیدی
![]()
نه نمیشه.دی...یعنی میشه یه گوشی لمسی فول تاچ باشه با 12 مگا و فیلمبرداری خوب
عمرا.احتمالا واسه Q4 سال 2012.لول.
من هنوز توی کف فیلم برداری HD این سامسونگ هستم.به شدت این گوشی جدیده کامل هست.دیگه نوکیا هم به پاش نمیرسه.
ببینید:
به امید روزی که SE یکی مثل این بزنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 07-02-2009 at 12:10.
عالی بود حامد جاندیدمش اما من نمیدونم چرا به گوشی های سامسونگ اعتماد ندارم از لحاظ کیفیت بدنه و ساختشون
![]()
چندتا سوال .....
اول اینکه این داستان w1 ( که به نظرم یه خواب خوشگل برای همه برندهای گوشی هست ) چیه.......؟!؟!؟
دوم ، این داستانه psp phone چیه.....؟!؟!؟ سامسونگ که داره روی یه همچین گوشی کار مکینه ...... خود سونی که میشه گفت پایه گذار کنسولهای همراه بازی بود ...... برنامه یی نداره........؟!؟!؟!
این w1 فیک مال 2 سال پیشه
دوربین های دیجیتال بالای 5 میلیون تومنی تازه 24 مگاپیکسلی شدن
رزولیشنش منو کشته
بیخیال
اما کلا منم میگم تو کنگره امسال سونی اریکسون یه گوشی شاخ که خیلی مواظب بوده لو نره معرفی میکنه
بالاخره سونی یه پای این سونی اریکسونه و نمیذاره به پیسی بخوره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)