تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 115 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1146

نام تاپيک: [آموزش] The KMPlayer / پلیــری بــرای تمــامی فصــول

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

رندر کننده تصویر را عوض کرده بودید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    یک سوال ؟
    چرا توی ورژن آخری تنظیم کننده نور و رنگ و ...کار نمیکنه
    هر چی کم و زیاد میکنم فایده نداره !!!!!
    همون تصویر اصلی را نشون میده !!!!!

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

آقا من یه دردسر یا مشکل همیشگی که با این برنامه دارم اینه هر دفعه که ویندوز میریزم
    کلا زیرنویس هارو عجق وجق میخونه و درگیریم باهم !!!
    حالا بماند که هر دفعه بار اولی باید کلی سر کله بزنم که سایز پخش و سایز باز شدن برنامه چقدر باشه و بمونه همون !!! :(

میشه یه راهکاری چیزی پیشنهاد بدید همیشگی ؟؟
    که دیگه درگیری زیرنویسی رو نداشته باشم ؟ از اینکه زیر نویس اووکی و ماله خود فیلمه مطمئنم چون تو ویندوز قبلم درست میومد ولی اینجا نه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا من یه دردسر یا مشکل همیشگی که با این برنامه دارم اینه هر دفعه که ویندوز میریزم
    کلا زیرنویس هارو عجق وجق میخونه و درگیریم باهم !!!
    حالا بماند که هر دفعه بار اولی باید کلی سر کله بزنم که سایز پخش و سایز باز شدن برنامه چقدر باشه و بمونه همون !!! :(

میشه یه راهکاری چیزی پیشنهاد بدید همیشگی ؟؟
    که دیگه درگیری زیرنویسی رو نداشته باشم ؟ از اینکه زیر نویس اووکی و ماله خود فیلمه مطمئنم چون تو ویندوز قبلم درست میومد ولی اینجا نه

-برای زیرنویس فارسی میرید به Region and Language تب Administrative گزینه Change system locate و اونرو روی Persian قرار میدید و ری استارت سیستم...

-برای سایز پخش رایت کلیک روی صفحه KMP رفتن به منوی کنترل صفحه گزینه حفظ نکردن نسبت تصویر...
    (در حالت انگلیسی بودن زبان برنامه بترتیب Screen controls و Do Not Keep Aspect Ratio) (اگر منظورتون حالت دیگری استT دیگر موارد در همین منو گویا هستند)

-برای سایز برنامه زدن F2 بخش عمومی(General) گزینه صفحه(Screen) تیک زدن تنظیم نسبت تصویر با توجه به اندازه پنجره(Adjust aspect ratio to window size)

+از ورژن آخر استفاده کنید (3.6.0.87)

5. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

-برای زیرنویس فارسی میرید به Region and Language تب Administrative گزینه Change system locate و اونرو روی Persian قرار میدید و ری استارت سیستم...

-برای سایز پخش رایت کلیک روی صفحه KMP رفتن به منوی کنترل صفحه گزینه حفظ نکردن نسبت تصویر...
    (در حالت انگلیسی بودن زبان برنامه بترتیب Screen controls و Do Not Keep Aspect Ratio) (اگر منظورتون حالت دیگری استT دیگر موارد در همین منو گویا هستند)

-برای سایز برنامه زدن F2 بخش عمومی(General) گزینه صفحه(Screen) تیک زدن تنظیم نسبت تصویر با توجه به اندازه پنجره(Adjust aspect ratio to window size)

انصافا دستمریزاد
    مشکل زیرنویسم طبق همونیکه گفتین حل شد !!!

یه کم وره بیجا رفتم خودم چندتا اسکین دانلود کردم دیفالت خودش پرید
    ماله خودش از همه قابل تحمل تره انگار الان پاک کردم دوباره نصب کنم که سایز و هم همونطور که گفتین اوکی کنم
    و بله از آخرین ورژنش استفاده میکنم ...
    ممنون از سرعت پاسخگویی مثبتـ ـت

7. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. تو این تعیین سایزها گزینه مخصوص باز کردن آهنگها نداره؟ من آهنگها رو هم با km باز میکنم بعد همیشه پنجره ش رو دراز باز میکنه من کوچیکش میکنم باز دفعه بعد که میام دراز!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان.

من به جز Laptop یه PC نسبتا قدیمی هم دارم که فقط میتونه فیلم هایی با کیفیت 480p رو روون پخش کنه و با 720p عدم هماهنگی تصویر و صدا و تصویر آهسته میشه.

راهی هست با KM کیفیت فیلم رو پایین اورد یا کار دیگه ای کرد که مثل یه فایل 480p روون اجرا بشه؟

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه D E M O N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    میخواستم به جای این که اسکرول موس صدا رو کم زیاد کنه ( km player ) ویدئو رو عقب جلو کنه میشه ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    میخواستم به جای این که اسکرول موس صدا رو کم زیاد کنه ( km player ) ویدئو رو عقب جلو کنه میشه ؟
    کلیک راست روی صفحه،
    option بعد preferences بعد general و بعد Keys در آنجا تنظیمات مختلف را میتوانی تغییر دهی.

---------------

امروز هنگام اجرای برنامه متوجه نامه ای شدم که تولیدکنندگان Kmplayer روی صفحه نمایش فرستادند که در آن نوشته بود افرادی که از تاریخ 26 جولای تا 8 آگوست نسخه kmplayer گرفتند، احتمالا سیستمشان ویروسی شده است و باید حتما سیستمشان را چک کنند و نسخه های جدید این برنامه را بگیرند.

12. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کلیک راست روی صفحه،
    option بعد preferences بعد general و بعد Keys در آنجا تنظیمات مختلف را میتوانی تغییر دهی.

---------------

امروز هنگام اجرای برنامه متوجه نامه ای شدم که تولیدکنندگان Kmplayer روی صفحه نمایش فرستادند که در آن نوشته بود افرادی که از تاریخ 26 جولای تا 8 آگوست نسخه kmplayer گرفتند، احتمالا سیستمشان ویروسی شده است و باید حتما سیستمشان را چک کنند و نسخه های جدید این برنامه را بگیرند.

ممنون از امیر عزیز بابت اطلاع رسانی...
    فایل آلوده KMService.exeدر فولدر ویندوز باید باشه...
    توسط MBAM به نام Riskware.Tool.CK شناسایی و پاک میشه(دو آیتم)

14. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •