سلام دوستان
ممنون میشم یه مرطوب کننده و یه ضد آفتاب آکنه لاین خوب و البته مقرون به صرفه به من پیشنهاد کنید
چون من پوست تقریبا چرب و مستعدی برای جوش زدن دارم درواقع نوع پوستم یه جورایی مختلطه![]()
سلام دوستان
ممنون میشم یه مرطوب کننده و یه ضد آفتاب آکنه لاین خوب و البته مقرون به صرفه به من پیشنهاد کنید
چون من پوست تقریبا چرب و مستعدی برای جوش زدن دارم درواقع نوع پوستم یه جورایی مختلطه![]()
کسی نیست
تو را خدا جواب منو بدید
توی برندهای ایرانی سینره بهتره یا هیدرودرم؟
نظرتون در مورد محلول اریترومایسین چیه؟ البته برای جوشهای خفیف
آیا محلولش بهتره یا ژل؟ کدومش سریعتر اثر میکنه؟
تو را خدا یکی جواب منو بده![]()
هردوتاش رو مای بگیر هستش ارزونه.کلیندا مایسین قوی تر وبهتر از اریتروست برا اکنه
ممنون از جوابت
ولی من شنیدم محصولات مای بخوص ضد آفتابش بعد از مدتی باعث تیرگی و کدر شدن پوست میشه
و در مورد اریترومایسین توی صفحات قبل اکثر دوستان باهاش موافق بودند البته محلول 4 درصد اریترومایسین
دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
دیگه قاطی کردم گیچ شدم
نمیدونم چی خوبه؟
تو را خدا هر کی میتونه به من کمک کنه!
من مشکل اصلیم جوشه جووووووووووش![]()
اگه اکنه شدید باشه کلیندا تجویز میشه ولی اگه خفیف باشه ویا منظور از درمان درمان پوست چرب باشه اریترو.در مورد ما ی هم تا الان به چنین موردی بر نخوردم اصلا لغت اکنه لاین رو من فقط رو این سه محصول مای دیدم نه مارک دیگه. اریترو و کلیندابه صورت ترکیب با بنزویل پروکساید هم تجویز میشه
ممنون از راهنماییتون
من با توجه به این صفحه و این توضیحات گفتم شاید اریترومایسین4% بهتر باشه
چون بیشتر از کلیندا اسمش برده شده و تجویز میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه من چند سال پیش از کلیندامایسین 1% استفاده میکردم ولی تاثیر چندانی نداشت
میشه بگید کلیندامایسین چند درصدش بهتره؟
و یه سوال مهمتر اینکه کدام نوع این آنتی بیوتکهای موضعی موثرتره و در واقع طول درمان را کمتر میکنه؟ (محلول یا ژل)
و یه سوال دیگه اینکه من از پماد آداپالن 1% استفاده میکنم (فقط شبها) آیا برای درمان کارآمدتر، بهتره که بنزوئیل پراکساید را با یکی از این آنتی بیوتیکها مصرف کنم؟ (جوشهای صورت من هم سر قرمز هستند و هم سر سفید و چرکی)
من صورت تسبتا خوبی داشتم ولی نمیدونم چرا چند وقته اینقدر جوش میزنم![]()
Last edited by setayesh_mj; 03-09-2011 at 14:48.
شنیدن کی بود مانند دیدن ؟من الان 5 ساله از کرم ضد افتاب مای استفاده میکنم رنگ پوستمون اگه روشن تر نشده باشه تیره تر نشده
![]()
در مورد جوش هم زیاد فکرشو نکن . من خودم زیاد اهمیت میدادم و دارو و ... زیاد مصرف کردم خوب نشد چیزی که هست فقط دستکاریشون نکن که جاش بمونه و هر شب هم از صابون ضداکنه ترجیجا صابون فولیکا برای پوست چرب استفاده کن
لطفا یه نفر جواب این پست من را بده در راه رضای خداااا
چه مدت طول میکشه تا این محلول اریترومایسین یا کلیندامایسین یه ذره اثر بذاره؟
Last edited by setayesh_mj; 08-09-2011 at 12:28.
آیا کرم دور چشم مای برای از بین بردن سیاهییه دور چشم مفیده دیروز 5هزار تومان خریدمش.
سلام
بهتره از مخلوط الکل صفید و جوش شیرین استفاده کنی
هفته ای سه بار با پنبه بمال به صورتت،و حالت دورانی ماساژبده
روزی یه دونه هم قرص ویتامین آ بخور
---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------
سلام
بهتره از مخلوط جوش شیرین و الکل سفید ایتفاده کنی ،هفته ای 3 بار با پنبه روی صورتت به صورت دورانی ماساژ بده،
روزی 1 دونه هم قرص ویتامین آ استفاده کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)