تا 150تومن...
این صفحه تک رنگ باشه رو متوجه نشدم از چه نظر گفتی. اگه چند رنگ باشه بده؟
تا 150 تومن میتونی Cowon iAudio 7 بگیری.
هم ضبطش خوبه هم باتریش 60 ساعت می مونه. هم کیفیت ساختش خوبه.
منم مثل دوستمون i7 رو پیشنهاد میکنم البته باید برای شارژ بدون کامپیوتر یه شارژر بخری که خوده کاوون شارژرشو میفروشه
درضمن با گارانتی امرتات هم هست
لطف داری رفیق ...
شما که دیگه خودت مشقت رو نوشتی (شوخی - منظورم اینه که تحقیقاتت کامل و درسته)
به نظر من یا باید بودجه رو ببری بالا یا باید مصالحه کنی ؛ یعنی مثلا بگی خب من iriver می خرم حالا کیفیت صداش قدری پایین تر (انقدرها هم پایین تر نیست و به نظر من باز هم خیلی خوبه) ... یا مثلا بگی کریتیو رو برمیدارم حالا با باتری ضعیف تر (به نظر من کیفیت ضبط کریتیو در این رده خیلی خوبه - اختلاف نظر اما شدیده) ...
ترانسند رو من مثلا ظرف این 6 ماهه تست نکردم ، ولی از نظر من در حد بقیه پلیرهای هم رده اش بوده یعنی از نظر کیفیت و اینترفیس و استیل پایین تر از مارک های معتبرتر مثل کریتیو و iriver ... اما از نظر کیفیت ضبط به نظر من فرق چندانی نداره ...
* سانسا رو شاید پایتخت داشته باشه ها .. گشتی ؟ .. کلاً من اگه می دونستم انقدر زود جمع می کنه ، یه 3-4 تا می خریدم ازش میذاشتم واسه یه موقعی مثل الان با سود می فروختم !! (شوخی) ... ولی واقعا یه همچین سناریویی ارزشش رو داشت !
واقعا! کاشکی این کارو می کردی، منم می شدم نماینده فروشت!! ولی حالا این Clip plus ها خیلی وسوسه کننده اس. کی از اینا میارن یعنی؟
یه چیزی، اون موقعی که Clip توی بازار بود کجا گارانتی می کردش؟ اصلا اینجا خدمات داره؟
اون موقع (صفحه 33 و 34 بحثش شد) ، وقتی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت که گارانتی پارسه ... بله - یه تئوری می تونه این باشه که معکوس پی اش رو بگیریم ، یعنی پرس و جو کنیم که اون مدل سابق چه سرنوشتی پیدا کرد و برنامه بعدی شون چیه و ...
خوب ما فعلا یه مقدار عقل اومد تو کله مون بریم زیر 100 تومن دنبال دستگاه بگردیم.
یه چیزی که :
1- کیفیت صدای خیلی خوب داشته باشه
2- حتما Flac بخونه،
3-باطریش عملا 15 ساعت شارژ نگه داره
،4- امکان UMS داشته باشه
گزینه های فعلی:
1-Cowon I7 :ایشالاه بره زیر صد تومن!! این کنترلهاشم رو مخه ظاهرا (گربه ->گوشت)
2-Cowon U3 :این مثل اینکه دیگه تولید نمی شه، ولی دقیقا همون چیزیه که من می خوام. قیمت ندارم
3-Cowon U5 :ظاهرا در دسترس ترین گزینه؛ با اینکه ابعادشو خیلی نمی پسندم و یه ذره fragile بنظر میاد
4-Iriver E50/E150 : اینم که اونقدر جدیده هیچ اطلاعاتی در موردش نیست. کسی اینجا نخریده؟
5-Meizu M6sl : کاملا بی ربط ولی از کیفیت صداش و خودش خیلی تعریف شده(چیپ Wolfson ) قیمتش نباید گرون باشه
نظرات دوستان را با تمام وجود می شنویم![]()
صفحه تک رنگ واسه اینکه خیلی جابه جا میشه اگه ضربه ای بش خورد زود خراب نشه هزینه ی بی خود ندم.cowonجنسش خوبه؟ضد ضربست؟رفیق من داشت از دستش افتاد دیگه تصویرش نمیومد.
appleچیزی که من میخوام نداره؟امکاناتی که من میخوام تو شافل هست؟
این چیزا رو ملاک قرار نده رفیق من ... ضربه یه اتفاقه ، ما شاید 10 تا مدل خوب داشته باشیم که مثلا به ضربه حساسه ، آیا شما حاضری قید اون 10 تا رو بزنی و بری سراغ گزینه 11 ام صرفاً چون ضدضربه اس ؟ ...
cowon جنسش خوبه ... مقاومتش در مقابل ضربه هم مثل مارک های دیگه اس گیرم یه ضربه بالاتر یا پاینی تر ... ولی برای حدود 100-200 گزینه خیلی خوبیه با تنوع بالا ..
apple تا 150 تومن نانو داره (البته بحث تغییر نسل هم که مطرح شد) ، اما اگه فرض نکنیم نسل جدید زیر 180-190 نباشه ، می تونی نانو نسل فعلی رو بگیری که ظریف و کار کردن باهاش لذت بخشه ...
u3 رو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تاپیک مخصوص cowon دادم که یه "دونه" بود توی بازار رضا ... شاید هنوز باشه !! ... از نظر من می ارزه ..
iriver رو و همچنین meizu رو از نظر کیفیت صدا به نظر من در حد کریتیو و cowon قرار نده ...
u5 هم که قبلا بحث شد که گزینه خوبیه (در مورد پشتیبانی flac اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو بخون)
همون طور که دوستمون گفت این چیزا ملاک نیست. البته این هم بگم که من خودم Cowon D2 داشتم دو سه بار از دستم افتاد رو موزاییک حتی خش هم برنداشت چه برسه صفحه ش دیگه تصویر نده.
به نظر من آیپاد ظریف تر از کووانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)