تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 394 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تا 150تومن...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان راهنمایی کنن:
    من یه mp3 میخوام که ضبط صداش خوب باشه واسه سر کلاس.صفحه نمایشگرشم تک رنگ باشه(مثل سونیux)حافظش 4 تا 8 گیگ باشه شارژ باطریش زیاد باشه سفت و سخت و ضد ضربه باشه.کار کردن باش راحت باشه و بشه راحت مدیریتش کرد.ترجیحا بدون نیاز به کامپیوتر شارژ شه(اگه این امکان وجود داره)
    جنسشم فوق العاده باشه
    این صفحه تک رنگ باشه رو متوجه نشدم از چه نظر گفتی. اگه چند رنگ باشه بده؟
    تا 150 تومن میتونی Cowon iAudio 7 بگیری.
    هم ضبطش خوبه هم باتریش 60 ساعت می مونه. هم کیفیت ساختش خوبه.

3. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AOM

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوستان راهنمایی کنن:
    من یه mp3 میخوام که ضبط صداش خوب باشه واسه سر کلاس.صفحه نمایشگرشم تک رنگ باشه(مثل سونیux)حافظش 4 تا 8 گیگ باشه شارژ باطریش زیاد باشه سفت و سخت و ضد ضربه باشه.کار کردن باش راحت باشه و بشه راحت مدیریتش کرد.ترجیحا بدون نیاز به کامپیوتر شارژ شه(اگه این امکان وجود داره)
    جنسشم فوق العاده باشه
    منم مثل دوستمون i7 رو پیشنهاد میکنم البته باید برای شارژ بدون کامپیوتر یه شارژر بخری که خوده کاوون شارژرشو میفروشه
    درضمن با گارانتی امرتات هم هست

5. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AOM

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود خدمت همه دوستان بویژه سیمور عزیز (که از PT خدمتشون ارادت دارم)

من قصد داشتم یه mp3 player ارزون حدود 50 تومن بگیرم که 1- حتما صدای خوبی داشته باشه.( توقعات زیادی!!) 2- ترجیحا usb key سر خود باشه (انتهای تنبلی) 3- ترجیحا عمر باطری خوبی داشته باشه یا مثل muvo ها نیم قلم بخوره.4- اگر کیفیت ضبط خوبی هم داشت فبها (برای ضبط صدای استاد سر کلاس)

یه سری تحقیق کردم و رسیدم به 1-creative t200/ stone plus و 2- iriver t5/t7 و 3- sony b135
    با توجه به خواسته من نقطه ضعف عمده creative عمر باطری افتضاح (یاد TX FM و نیم قلم بخیر)، نقطه ضعف iriver کاربری ضعیف و کندی عمل و صدای نه چندان جالب (اصولا توی این رده قیمت دستگاههای خوبی نمی تونه تولید کنه) و نقطه ضعف سونی، قیمت بالا نسبت به ظزفیت و طراحیش بود.

البته sansa clip هم توجهمو خیلی جلب کرد که گویا در ایران پیدا نمی شه.
    و البته stone plus با اون تجهیزات جانبیش (مثل مچ بند ساعتی و جا سوئیچی) جذابیت داره که گویا اون تجهیزات جانبی هم در ایران پیدا نمی شه

یک سری قیمت هم گرفتم که اینجا می گم شاید بدرد کسی خورد
    20/6/88 ایران - پایتخت
    creative T200/stone plus 2gb 53t
    iriver t7 1gb 39t
    iriver t7 2gb 55t
    creative zen V plus 1gb 49t
    sony b135 2gb 75t

در ضمن هدفون های روی خود این دستگاهها برام مهم نیست. رفتم یه هدفون cresyn lmx-630 خریدم که مطلقا در بازار ایران از نطر کیفیت صدا توی رده زیر 50 تومن فکر نمی کنم رقیبی داشته باشه. کیفیتش دیوانه کننده اس، بعبارتی sennheiser فقراست! (اگر خواستین توی پایتخت پیدا می شه حدود 15 تومن)

حالا چند تا سوال برام مطرحه که اگر دوستان جوابی براش داشته باشن خوشحال می شم:
    1- کسی جایی سراغ نداره sansa clip بفروشه؟
    2- کیفیت صدای محصولات transcend را کسی امتحان کرده تا حالا؟ مدلهای mp630 و mp840 بخصوص چشم منو خیلی گرفته. مزایای mp630 بنظر من 1- عمر باطری خیلی خوب نسبت به رقبا (15 ساعت) 2- کیفیت ضبط صدای خیلی خوب نسبت به رقبا (حتی line-in هم داره!) 3- ظاهر نسبتا زیبا و نمایشگر بزرگ نسبت به رقبا (البته سلیقه ایه) 4- قیمت ارزان . مزایای mp840 بنظر من 1-عمر باطری خوب (22 ساعت) 2- وجود صفحه نمایش رنگی tft و 3- بدنه فلزی و کیفیت قابل قبول طراحی. 4- قیمت خیلی ارزان نسبت به رقبا
    البته اینا مطالبیه که از review های خارجی دستگیرم شد ولی کسی چیز موثقی در مورد کیفیت پخش صدا یا حتی کیفیت ضبط صدا نگفته بود. (البته اونطور که من فهمیدم کیفیت ضبطشون نسبت به مدلهای همرده شون عالیه و اصلا یه پا voice recorder هستن). کسی تجربه دست اولی با این ترنسند ها نداره؟
    لطف داری رفیق ...

شما که دیگه خودت مشقت رو نوشتی (شوخی - منظورم اینه که تحقیقاتت کامل و درسته)

به نظر من یا باید بودجه رو ببری بالا یا باید مصالحه کنی ؛ یعنی مثلا بگی خب من iriver می خرم حالا کیفیت صداش قدری پایین تر (انقدرها هم پایین تر نیست و به نظر من باز هم خیلی خوبه) ... یا مثلا بگی کریتیو رو برمیدارم حالا با باتری ضعیف تر (به نظر من کیفیت ضبط کریتیو در این رده خیلی خوبه - اختلاف نظر اما شدیده) ...

ترانسند رو من مثلا ظرف این 6 ماهه تست نکردم ، ولی از نظر من در حد بقیه پلیرهای هم رده اش بوده یعنی از نظر کیفیت و اینترفیس و استیل پایین تر از مارک های معتبرتر مثل کریتیو و iriver ... اما از نظر کیفیت ضبط به نظر من فرق چندانی نداره ...

* سانسا رو شاید پایتخت داشته باشه ها .. گشتی ؟ .. کلاً من اگه می دونستم انقدر زود جمع می کنه ، یه 3-4 تا می خریدم ازش میذاشتم واسه یه موقعی مثل الان با سود می فروختم !! (شوخی) ... ولی واقعا یه همچین سناریویی ارزشش رو داشت !

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

* سانسا رو شاید پایتخت داشته باشه ها .. گشتی ؟ .. کلاً من اگه می دونستم انقدر زود جمع می کنه ، یه 3-4 تا می خریدم ازش میذاشتم واسه یه موقعی مثل الان با سود می فروختم !! (شوخی) ... ولی واقعا یه همچین سناریویی ارزشش رو داشت !
    واقعا! کاشکی این کارو می کردی، منم می شدم نماینده فروشت!! ولی حالا این Clip plus ها خیلی وسوسه کننده اس. کی از اینا میارن یعنی؟

یه چیزی، اون موقعی که Clip توی بازار بود کجا گارانتی می کردش؟ اصلا اینجا خدمات داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا! کاشکی این کارو می کردی، منم می شدم نماینده فروشت!! ولی حالا این Clip plus ها خیلی وسوسه کننده اس. کی از اینا میارن یعنی؟

یه چیزی، اون موقعی که Clip توی بازار بود کجا گارانتی می کردش؟ اصلا اینجا خدمات داره؟
    اون موقع (صفحه 33 و 34 بحثش شد) ، وقتی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت که گارانتی پارسه ... بله - یه تئوری می تونه این باشه که معکوس پی اش رو بگیریم ، یعنی پرس و جو کنیم که اون مدل سابق چه سرنوشتی پیدا کرد و برنامه بعدی شون چیه و ...

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خوب ما فعلا یه مقدار عقل اومد تو کله مون بریم زیر 100 تومن دنبال دستگاه بگردیم.
    یه چیزی که :
    1- کیفیت صدای خیلی خوب داشته باشه
    2- حتما Flac بخونه،
    3-باطریش عملا 15 ساعت شارژ نگه داره
    ،4- امکان UMS داشته باشه

گزینه های فعلی:
    1-Cowon I7 :ایشالاه بره زیر صد تومن!! این کنترلهاشم رو مخه ظاهرا (گربه ->گوشت)
    2-Cowon U3 :این مثل اینکه دیگه تولید نمی شه، ولی دقیقا همون چیزیه که من می خوام. قیمت ندارم
    3-Cowon U5 :ظاهرا در دسترس ترین گزینه؛ با اینکه ابعادشو خیلی نمی پسندم و یه ذره fragile بنظر میاد
    4-Iriver E50/E150 : اینم که اونقدر جدیده هیچ اطلاعاتی در موردش نیست. کسی اینجا نخریده؟
    5-Meizu M6sl : کاملا بی ربط ولی از کیفیت صداش و خودش خیلی تعریف شده(چیپ Wolfson ) قیمتش نباید گرون باشه

نظرات دوستان را با تمام وجود می شنویم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این صفحه تک رنگ باشه رو متوجه نشدم از چه نظر گفتی. اگه چند رنگ باشه بده؟
    تا 150 تومن میتونی Cowon iAudio 7 بگیری.
    هم ضبطش خوبه هم باتریش 60 ساعت می مونه. هم کیفیت ساختش خوبه.
    صفحه تک رنگ واسه اینکه خیلی جابه جا میشه اگه ضربه ای بش خورد زود خراب نشه هزینه ی بی خود ندم.cowonجنسش خوبه؟ضد ضربست؟رفیق من داشت از دستش افتاد دیگه تصویرش نمیومد.

appleچیزی که من میخوام نداره؟امکاناتی که من میخوام تو شافل هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صفحه تک رنگ واسه اینکه خیلی جابه جا میشه اگه ضربه ای بش خورد زود خراب نشه هزینه ی بی خود ندم.cowonجنسش خوبه؟ضد ضربست؟رفیق من داشت از دستش افتاد دیگه تصویرش نمیومد.

این چیزا رو ملاک قرار نده رفیق من ... ضربه یه اتفاقه ، ما شاید 10 تا مدل خوب داشته باشیم که مثلا به ضربه حساسه ، آیا شما حاضری قید اون 10 تا رو بزنی و بری سراغ گزینه 11 ام صرفاً چون ضدضربه اس ؟ ...

cowon جنسش خوبه ... مقاومتش در مقابل ضربه هم مثل مارک های دیگه اس گیرم یه ضربه بالاتر یا پاینی تر ... ولی برای حدود 100-200 گزینه خیلی خوبیه با تنوع بالا ..

apple تا 150 تومن نانو داره (البته بحث تغییر نسل هم که مطرح شد) ، اما اگه فرض نکنیم نسل جدید زیر 180-190 نباشه ، می تونی نانو نسل فعلی رو بگیری که ظریف و کار کردن باهاش لذت بخشه ...
    خوب ما فعلا یه مقدار عقل اومد تو کله مون بریم زیر 100 تومن دنبال دستگاه بگردیم.
    یه چیزی که :
    1- کیفیت صدای خیلی خوب داشته باشه
    2- حتما Flac بخونه،
    3-باطریش عملا 15 ساعت شارژ نگه داره
    ،4- امکان UMS داشته باشه

گزینه های فعلی:
    1-Cowon I7 :ایشالاه بره زیر صد تومن!! این کنترلهاشم رو مخه ظاهرا (گربه ->گوشت)
    2-Cowon U3 :این مثل اینکه دیگه تولید نمی شه، ولی دقیقا همون چیزیه که من می خوام. قیمت ندارم
    3-Cowon U5 :ظاهرا در دسترس ترین گزینه؛ با اینکه ابعادشو خیلی نمی پسندم و یه ذره fragile بنظر میاد
    4-Iriver E50/E150 : اینم که اونقدر جدیده هیچ اطلاعاتی در موردش نیست. کسی اینجا نخریده؟
    5-Meizu M6sl : کاملا بی ربط ولی از کیفیت صداش و خودش خیلی تعریف شده(چیپ Wolfson ) قیمتش نباید گرون باشه

نظرات دوستان را با تمام وجود می شنویم
    u3 رو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تاپیک مخصوص cowon دادم که یه "دونه" بود توی بازار رضا ... شاید هنوز باشه !! ... از نظر من می ارزه ..

iriver رو و همچنین meizu رو از نظر کیفیت صدا به نظر من در حد کریتیو و cowon قرار نده ...

u5 هم که قبلا بحث شد که گزینه خوبیه (در مورد پشتیبانی flac اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو بخون)

14. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

همون طور که دوستمون گفت این چیزا ملاک نیست. البته این هم بگم که من خودم Cowon D2 داشتم دو سه بار از دستم افتاد رو موزاییک حتی خش هم برنداشت چه برسه صفحه ش دیگه تصویر نده.
    به نظر من آیپاد ظریف تر از کووانه.

16. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AOM

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •