تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 198 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

داره خودمونی میشه Ahadtv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

میگم از بچه ها کسی میدونه بازی چند ساعت دیالوگ داره؟ فکر کنم از TES4 : Oblivion هم بیشتر باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان بالاخره رد کردم ! هورا

یه سئوال اون صندوق هایی که قفله رو چطوری باید بازش کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

باید به rouge داشته باشی مثل leilana

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم از بچه ها کسی میدونه بازی چند ساعت دیالوگ داره؟ فکر کنم از TES4 : Oblivion هم بیشتر باشه.
    چند ساعت که دقیق نمیدونم ولی خیلی زیاد هستش و از اون بازی که گفتی بیشتره.

دوستان بالاخره رد کردم ! هورا

یه سئوال اون صندوق هایی که قفله رو چطوری باید بازش کنم ؟
    دوست عزیز به نظرم شما صفحه های اول این تاپیک رو بخون که توضیحاتی خوبی در مورد بازی داده شده.فکر کنم شما قبلا خیلی بازیهای این سبکو بازی نکردی.به نظرم باید روی easy بری چون روی نرمال حتی برای اونایی که این سبک رو خوب بلد هستند هم کمی سخت هست.از توی تنظیمات بازی شما می تونی درجه سختی بازیو تغییر بدی.
    من پیشنهاد می کنم اگه وقت کردی همه این تاپیک رو بخون چون هر چیزی در مورد این بازی بخوای دربارش توضیح داده شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چند ساعت که دقیق نمیدونم ولی خیلی زیاد هستش و از اون بازی که گفتی بیشتره.

دوست عزیز به نظرم شما صفحه های اول این تاپیک رو بخون که توضیحاتی خوبی در مورد بازی داده شده.فکر کنم شما قبلا خیلی بازیهای این سبکو بازی نکردی.به نظرم باید روی easy بری چون روی نرمال حتی برای اونایی که این سبک رو خوب بلد هستند هم کمی سخت هست.از توی تنظیمات بازی شما می تونی درجه سختی بازیو تغییر بدی.
    من پیشنهاد می کنم اگه وقت کردی همه این تاپیک رو بخون چون هر چیزی در مورد این بازی بخوای دربارش توضیح داده شده.
    حق با توئه رفیق

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

وحید جان منکه RPG باز نیستم دارم رو نرمال جلو میرم.تا به حال که البته اول اول بازی هستم چهارتا بچه غول میان جلوم و من هم روی اونها کلیک میکنم برای مبارزه.تازه چند بار هم مردم اما خودش خوب شده.
    مگه رو easy دیالوگها کمتره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

وحید جان منکه RPG باز نیستم دارم رو نرمال جلو میرم.تا به حال که البته اول اول بازی هستم چهارتا بچه غول میان جلوم و من هم روی اونها کلیک میکنم برای مبارزه.تازه چند بار هم مردم اما خودش خوب شده.
    مگه رو easy دیالوگها کمتره؟
    دوست عزیز easy درجه سختی بازی هست که پایین ترینه و بازی آسونتر میشه اصلا ربطی به دیالوگ نداره. در ضمن اکثرا این بازی رو رو easy میرن از جمله خودم چون رو درجه های دیگه واقعا سخت میشه.بهتره بذارید رو easy

8. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز easy درجه سختی بازی هست که پایین ترینه و بازی آسونتر میشه اصلا ربطی به دیالوگ نداره. در ضمن اکثرا این بازی رو رو easy میرن از جمله خودم چون رو درجه های دیگه واقعا سخت میشه.بهتره بذارید رو easy
    منم موافقم.
    وین رونی عزیز شما که تازه این سبکو میری باید حتما easy بری.نرمال این بازی در حد سخت بازی های دیگست.شما اول بازی هستی و نمی دونی چه غولهایی قراره سر راهت بیاد.توی مرحله fade و همین طور چند تا اژدها خیلی قوی توی بازی هست که اگه تو تونستی اونارو بری من هر جایزه ای بخوای بهت میدم البته غیر ممکن نیست ولی برای تو که تازه این سبکو میخوای بری خیلی سخته ولی برای بار بعدی که خواستی دوباره بری شاید نرمال بتونی بری(این بازیو اگه دوست داشته باشی باید 4-5 تا آخرش بری). توی تنظیمات بری می تونی الان هم درجه سختی بازیو تغییر بدی.بعد همون جوری که sinak3 گفت درجه سختی بازی ربطی به دیالوگها نداره.
    راستی وقتی مردی فکر نکنی الکی خوب میشی.به ازای هر به اصطلاح مردنی شما یه آسیب می بنید که پایین به صورت قرمز نشون داده میشه که با استفاده از Injury Kit یا رفتن به کمپ هر کدوم از اون آسیب ها خوب میشه

10. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CPUSatan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشل من هنوز سر جاشه ها!!! کسی جوابی واسش پیدا نکرد؟؟!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشل من هنوز سر جاشه ها!!! کسی جوابی واسش پیدا نکرد؟؟!!
    دوست عزیز اون عکسی که گذاشتی برای من نیومد اگه میشه لینک عکسو بذار.در ضمن شما دقیق بگردی و با همه صحبت کنی میتونی راحت این قسمت رو بری و نیمشه که راهی نداشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •