تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 92 از 156 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

ای بابا این قسمت رو چقدر کــــــــــــــــــــــــ ـــــــشـــــــــــــــــ ــــــــــش دادن. این قسمت رو تو یه ربع می شد خلاصه کرد.

راستی موقع تماشا کردن سریال یاد سریال امام علی افتادم و سکانسهای حماسی و ماندگارش رو تو ذهنم مرور کردم، لحظه درآوردن تیر توسط امام علی از بازوی مالک اشتر، صحنه کشته شدن عثمان، سکانس های خطابه های پرشور مالک اشتر و و و ....... در نهایت شاه سکانس آخر یعنی لحظه ضربت خوردن.
    جالبه که همشون تو ذهنم مونده ولی تا الان سکانس به یاد ماندنی از سریال یوسف پیامبر تو ذهنم نمونده، فقط اون صحنه یوسف و زلیخا و چندتا صحنه که بر اثر مضحک بودنشون تو ذهنم مونده نه بخاطر حماسی بودنشون.
    به نظرتون یه همچین سریال تاریخی ای با این همه هزینه که در بر داشته، از کمبود(یا بهتر بگم نبود!) سکانس حماسی رنج نمی بره؟

نظر شخصی من اینه که وجود صحنه های حماسی و تأثیرگذار برای یک مجموعه تاریخی چه فیلم سینمایی و چه سریال از نان شب هم واجبتر هستش.
    Last edited by Inter; 14-02-2009 at 00:05.

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ای بابا این قسمت رو چقدر کــــــــــــــــــــــــ ـــــــشـــــــــــــــــ ــــــــــش دادن. این قسمت رو تو یه ربع می شد خلاصه کرد.

راستی موقع تماشا کردن سریال یاد سریال امام علی افتادم و سکانسهای حماسی و ماندگارش رو تو ذهنم مرور کردم، لحظه درآوردن تیر توسط امام علی از بازوی مالک اشتر، صحنه کشته شدن عثمان، سکانس های خطابه های پرشور مالک اشتر و و و ....... در نهایت شاه سکانس آخر یعنی لحظه ضربت خوردن.
    جالبه که همشون تو ذهنم مونده ولی تا الان سکانس به یاد ماندنی از سریال یوسف پیامبر تو ذهنم نمونده، فقط اون صحنه یوسف و زلیخا و چندتا صحنه که بر اثر مضحک بودنشون تو ذهنم مونده نه بخاطر حماسی بودنشون.
    به نظرتون یه همچین سریال تاریخی ای با این همه هزینه که در بر داشته، از کمبود(یا بهتر بگم نبود!) سکانس حماسی رنج نمی بره؟

نظر شخصی من اینه که وجود صحنه های حماسی و تأثیرگذار برای یک مجموعه تاریخی چه فیلم سینمایی و چه سریال از نان شب هم واجبتر هستش.

در مورد سریال امام علی؛ من تا مدتها قبل همین نظر شما رو داشتم. اما وقتی بیشتر دقت کردم دیدم نه این طور ها هم نیست. البته درسته سریال امام علی در اون زمان پخش، سریال خوبی بود که همه رو راضی کرده بود. اما الآن فرق میکنه. شاید اگر دوباره این سریال رو ببینیم سطحش رو از همین سریال یوسف پیامبر هم پایینتر بیابیم.

در کل ، سریال یوسف اولا سریالی نیست که مخاطب رو راضی نمی کنه. (جز پیرمرد ها و پیرزن ها و در کل بسیاری از پدر مادر های ما) .

من خودم به شخصه، بازی خانم ریاحی رو بسیار گیرا و جذاب و تاثیر گذار دیدم. اگر روی بازی و فن بیان آقای زمانی هم بیشتر کار میشد، با این گریم (واقعا) پایمبر گونه ای که شدن خیلی خوب میشد. اما تمام اینها نقطه ی کوچکی از روشنایی در مقابل گاف های فیلم برداری+ کارگردانی+فیلمنامه نویسی+ گریم+ صحنه آرایی + فن بیان بازیگران (چه اصلی چه فرعی - به جز معدودی) هستند.

مثلا صحنه ی صحبت کردن زلیخا با آمون (فقط "آمون" --- در واقع "رع" یک خدای دیگر مصریان است تلفظش هم "را" نیست) این صحنه نه فیلم برداریش درست بود و نه کارگردانیش و نه صحنه آراییش و نه هیچ به جز بازی خانم ریاحی که متاسفانه با این همه ضعفی که عوامل نشون دادند، صحنه ی خوبی در نیامد.

3. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

سریال امام علی ( ع ) و یوسف پیامبر که از سریالهای پر بیننده بودن اگه دقت کنیم یه نقطه مشترک دارن و اون وجود زن شخصیت اول هست در سریال امام علی ( ع ) با ظرافت و هوشمندی تمام کارگردان ! شخیصیتی به نام قطام اونقدر پررنگ شد که اهمیت اون در سریال همپای امام علی ( ع ) قرار داده شد . به دلیل اینکه در اون سالها هیچ سریالی با این وضوح و روشنی شخصیت پردازی و وسوسه گری مثل قطام نداشت به خصوص در یک سریال مذهبی . اون سالها هم اگه یادتون باشه اکثر مردم به خاطر قطام این سریال رو میدیدن ! البته اون سریال کارگردانی بسیار بهتری نسبت به یوسف پیامبر داشت و یک سری سکانسها که دوستان اشاره کردند . در مورد یوسف پیامبر هم باز یه داستان عشقی روایت میشه و تاکید بیشتری نسبت به همه شخصیتهای داستان حتی در بعضی مواقع یوسف روی شخصیتش میشه ! داستان خیانت به همسر و سکانس درخواست زلیخا از یوسف و گریمهای خاص به جز با توجیه یک سریال مذهبی و دینی در هیچ سریالی به این وضوح اجازه نمایش نداره ...
    Last edited by Sara; 14-02-2009 at 15:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

2

یوسفو زشتش کردن. تو این فیلم فقط کتایون قشنگ بازی میکنه. به خصوص این اواخر.

6. این کاربر از rouhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

می گم بچه ها چرا یوسف هی جوون و پیر می شه !!!!!!!!!!!!!!!!
    یادشون می ره کجا چه گریمی داشته هی موهاشو از نقاط مختلف رنگ نکنن خوب..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این قسمت دیگه از همه تابلو تر بود
    خیلی تفاوت داشت

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه چیز دیگه ! دیشب منو به شک انداخت!

توی فیلم که عنوان شد بچه ی یوسف دختره ! ولی اون قسمتی که یوسف و زنش رو نشون می داد بچه ای که کنارشون بودن بیشتر شباهت داشت به پسر تا دختر !!

9. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

قسمتی از وصیت نامه داریوش در مورد سیلوهایی که در ایران ساخته شده هست و داریوش طرز ساخت اونها رو از مصر یاد گرفته....

وصیت نامه داریوش بزرگ به خشایارشا
    اين وصيت نامه كدوم داريوشه؟!
    داريوش سوم؟!

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

ولی از همه چیز سریال که بگذریم به نظر من کتایون ریاحی یکی از بهترین بازیهاشو انجام داده
    مخصوصا تو این دو قسمت

عالی بوده

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خانم ریاحی نقشش رو خوب ادا کرده و به دل میشینه بازیگریش و امیدوارم فنای بی نظمی عوامل فیلم نشه !!!

+++

از بس انتقاد کردم از فیلم زبونم مو در آورد !

گریم که قوربونش برم با هر سکانس و قسمت تغییر پیدا میکنه

بعضی از بازیگران قربانی دوبلر شدن و روی صداشون دوبلر قذ علم کرده [ حق داشتن والا ]

و .............

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درسته که فیلم مشکل داره و مشکل اصلیش هم کارگردانیه .....
    ولی داستان فیلم داره به جاهای قشنگی میکشه
    اين وصيت نامه كدوم داريوشه؟!
    داريوش سوم؟!
    منظور از داریوش بزرگ همون داریوش اول هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •