یعنی psp به صرفه تره؟؟؟
شما خودتون ipod دارید،کدومشو ترجیح میدید؟؟؟
یعنی psp به صرفه تره؟؟؟
شما خودتون ipod دارید،کدومشو ترجیح میدید؟؟؟
من خودم هر دوتا مدل رو دارم ایپاد تاچ هم عالی هست اما خوب برنامه های خیلی بیشتری نسبت به پی اس پی داره !!!
نگاه کن اگه شما بازی کردن و فیلم دیدن و .. برات مهمه پی اس پی بگیر !!!
اما من یه توصیه ای برات دارم بهت پیشنهاد میکنم اگه میخوای پی اس پی بگیری صبر کنی پی اس پی گو بییاد میتونی بری تو بخش
کنسول ها که راجع به پی اس پی اطلاعات زییادی هست !!!
ایپاد تاچ هم از نظر تاچ و اینترنت و برنامه خیلی قوی هست در صورتی که با پی اس پی اینترنت هم میتونی بری و حال کنی !!!
من خودم هم PSP داشتم هم الان IPOD
psp بدیش اینه بزرگ و قطره زیادی داره و هرجایی به راحتی حمل نمیشه و برای موزیک خیلی مناسب نیست
IPOD تاچ برنامه زیاد صدا خوب واسه فیلم دیدنم خیلی خوبه و مهم ترین چیز باریکیه فوق العدشه که همه جا میشه برد و لذت برد![]()
بله ولی اصلا این دوتا کارشون فرق داره ایپاد تاچ یه پی ام پی هست پی اس پی کنسول بازی هست !!!
البته فیلم دیدن تو پی اس پی خیلی حال میده و بازی کردن موزیکم حتما باید یه هدفون بگیری هدفون خودشو بندازی دور!!!
من جفتش رو دارم همزمان. PSP رو دو ساله دارم و آیپاد رو تازه گرفتم. از وقتی آیپاد گرفتم دیگه به PSP دست نزدم. به نظر من بازی های آیپاد بهترن. البته PSP هم یک سری بازی داره که حیفه آدم بازی نکنه! نمیدونم، من آیپاد رو ترجیح میدم
درسته دوست من اخه اصلا کارشون با هم متفاوت هست اون اول برای بازی کردن طراحی شده
اما ایپاد تاچ اول برای برنامه و موزیک طراحی شده !!!
دست همتون درد نکنه.
همون PSP بهتره. از PSP Go اصلا خوشم نمیاد.
بازم ممنون از راهنمایی همتون.
بستگی به خودتون داره که به چی اهمیت میدین!اگه بیشتر واسه بازی و اینجورچیزا میخواین پی اس پی خوبه.اگه واسه موزیک و کلیپ باشه هم آی پاد کیفیتش بهتره البته آی پاد هم سرگرمیه خوبیه ولی به پی اس پی نمیرسه.
با Bluetoothش میشه فایل ارسال کرد یا مثه iphone فقط واسه هد ست میشه
استفاده کرد؟؟؟
دوست من در صورتی که به فریمور 3 اپگرید کرده باشید یعنی فریمور3 در ایپادتاچ داشته باشید با این برنامه میتونید فایل های مورد نظرتون رو انتقال بدید البته به زودی نسخه جدید این برنامه هم مییاد طی چند ماه اینده !!
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)