سلام . با یک گوشی امتحان کنین . اگر وصل شد پس مشکل از گوشیتون هست . اگر وصل با گوشی دیگه هم وصل نشد , با اوپراتور تماس بگیرین . اونها میدونند از کدوم دکل وصل میشین به شبکه و بهتون میگن مشکل چیه . تماس با اپراتور مجانی هست .
سلام . با یک گوشی امتحان کنین . اگر وصل شد پس مشکل از گوشیتون هست . اگر وصل با گوشی دیگه هم وصل نشد , با اوپراتور تماس بگیرین . اونها میدونند از کدوم دکل وصل میشین به شبکه و بهتون میگن مشکل چیه . تماس با اپراتور مجانی هست .
سلام...
دوستان میگم سرعت ایرانسل همیشه همینقده؟؟؟(5-6 کیلوبایت...)
سرویس ارزون قیمت که به درد چک میل و فیس بوق بخوره( ماهی 200-300 مگ)۹ داره که ماهانه بگیرییم؟
سلام . اول از همه رایتل هست , ماهی 12 تومن . بعداً ایرانسل ماهی 10تومن بعدش همراه اول
اگر ایرانسل دارید خوبه.
سرویس ماهیانه 5 هزار تومانی داره که مقرون به صرفه تره.
من میخام رو لپ تاپ و یا سیستم خودم با گوشی به نت وصل بشم .
الان gprs همراه اول بهتره یا ایرانسل برای کار من ؟
تو تاپیک وایمکس مبین نت و ایرانسل هم که گفتم گفتن وضعیتشون داغونه برو gprs استفاده کن . سرعت دانلود چیزی حدود 30 باشه خوبه .
حجمیه یا نامحدود هم داره ؟
الان خدمات جفتشون خیلی به هم نزدیک شده و بسته به محلی که هستید سرعتاشون بالاپایین میشه
خدمات نامحدود هم ندارن ایرانسل 2 گیگ میده ماهی 10 هزار تومن
همراه اول هم 2.5 گیگ ماهی ده تومن
قبلا 26کبلوبایت سرعت داشتم با ایرانسل اما حالا بهزور به2.5میرسه البته اگه قطع نشه!چیکار کنم؟
سلام . وقتی سرعت افت میکنه , آنتن گوشی رو قطع کنین ( حالت هواپیما ) , بعدش دوباره وصل بشین به نت سرعت میره بالا . بنده بارها امتحان کردم در 90% موارد سرعت میره بالا
اگر قبل از تمام شدن مدت اشتراکتون یک اشتراک دیگه بگیرین , ترافیک باقیمانده اضافه میشه به اشتراک جدید .بنده با اشتراک ماهیانه امتحان کردم . خبر ندارم که روزانه و هفتگی هم همینطور هست یا نه
سلام بر همگی . دوستانی که اینترنتِ پرسرعتِ ایرانسل ( 3G ) رو امتحان کرده اند اگه میشه لطف کنند بگن چطوریه ( سرعتِ دانلود - قیمت اشتراکِ ماهانه - حجم ترافیک چقدره ؟ ) با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)