ایووووووووووووووول.![]()
![]()
با هر زور ی هست پیداش می کنم.
البته 91 صفحه!!![]()
برم Gameburnworld شاید اونجا باشه.
یه چیز دیگه من تا POP:WW رو تموم نکنم فکر نکنم سراغ این برم. اونم تو تاپیکش گفتم سیو هاشو می خوام امیدوارم یکی داشته باشدشون.
ایووووووووووووووول.![]()
![]()
با هر زور ی هست پیداش می کنم.
البته 91 صفحه!!![]()
برم Gameburnworld شاید اونجا باشه.
یه چیز دیگه من تا POP:WW رو تموم نکنم فکر نکنم سراغ این برم. اونم تو تاپیکش گفتم سیو هاشو می خوام امیدوارم یکی داشته باشدشون.
با عرض سلام به بروبچز.
وبا تشکر از راهنمایی قبلی که بسیار مفید بود . حالا من در این مرحله گیرکرده ام و نمی دانم با این سنگ ها و این موجود مسخره چه کارکنم ؟ لطفا کمک کنید.
![]()
آره . به نظر من هم POP : WW رو اول تموم کنی بهتره چون به داستان بازی بیشتر نزدیک میشی .
عزیزم اگه میشه عکس رو توی یه سایت دیگه آپلود کن چون عکست خرابه![]()
اگه پيدا كردي صفحه شو بگو...با هر زور ی هست پیداش می کنم.
البته 91 صفحه!!
دوستان کسی میدونه دکمه Speed Kill توی Ps2 کدومه ؟
من سر اون دوتا غولی که دو قلو هستند پدرم در امده !
کلی باید بزنم تا تبرش رو بکوبه به زمین بعد بیام یک Speedkill بزنم اونم چی اصلا از خونش زیاد نمیره
ولی یکی دوبار همون اول کار یک Speedkill میزدم خونشون تا اخر میرفت ولی باز می موردم
نمیدونم چجوریه سیستمش سر این دوتا
با عرض سلام دوباره .
من هر کاری کردم نتونستم عکس را آپلود کنم![]()
من در pop3 در مرحله وزیر گرفتار شدم ودر جاییکه سنگ ها روی زمین حرکت می کنه اصلا نمی دونم چه کار باید بکنملطفا تا آخر مرحله توضیح دهید.
عزیزم همون ضربدر هستش . X
آهان . شما مرحله آخر هستی .
ببین اول که با شمشیر بهش میزنید میره بالا . بعد سنگ ها میچرخند . شما اولا نباید به سنگ ها بخورید . بعد باید سریع بری پشت وزیر و از ستون پست سرش بری بالا و بپری روی سرش و با SpeedKill خونش رو کم کنید .
خوب چه زمانی باید ازش استفاده کنم؟
زمانی که تبرش رو به زمین میزنه و صحنه اهسته میشه میتونم Speedkill بزنم ولی جونش خیلی کم میره کلی باید این کار رو انجام بدم اینطوری که جونی برام نمیمونه
ولی یکی دو بار همون اول کار بدون اون حالت Speedkill زدم ولی نمیدونم چجوری زدم![]()
کسی نبود من رو راهنما یی کنه توی این قسمت؟
دوستان من هم داخل مرحله آخر این بازی گیر افتادهام همینقدر مدانم که در مرحله اول مبارزه بایست هی قلط بزنی ودر فرصت مناسب بهش نزدیک بشی وچند ضربه بزنی ودوباره قلط چند بار که این عمل تکرار کنی واین عمل ادامه دارد تا طی 3 مرحله اجسام سنگی را بطرفت ÷رت میکند بعد یکسری سنگ در میدان مبازه شروع به چرخیدن میکنند و وزیر نزدیک یک ستون ایستاده که بایست زمان را برای اینکه به سنگها بر خورد نکنی آهسته کرده وخودت را به ستون نزدیک کرده وبا ÷رش به طرف ستون میتوانید در برگشت ÷رش بر ÷شت وزیر بالا رفته وبا Speedkil
یکی از بالهایش قطع میشود دوباره ÷این آمده وزمان را مجددا" آهسته کرده وبه طرف ستون بعدی که وزیر نزدیکش است رفته واین عمل را مجدد تکرار کنید تا بال دوم نیز قطع شود ومرحله سوم نیز به همین صورت تکرار میشود این بار چند ضربه که به اوبزنید وزیر ارتفاع میکیرد وسنگها نیز از روی زمین بالا میروند وبایست با ÷رش بر روی سنگها رفته تا بهش نزدیک شوید
بنده هم در همین مرحله مانده ا م اکر کسی تا آخر این بازی را رفته مارا هم راهنمایی نماید ...
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)