شما لینک رو همینطوری توی متن کپی کن اینجا لینها فعال نیستن یعنی باید کپی کنی توی آدرس بار.
این دیگه چه صیغه ای من نمیدونم .
شما لینک رو همینطوری توی متن کپی کن اینجا لینها فعال نیستن یعنی باید کپی کنی توی آدرس بار.
این دیگه چه صیغه ای من نمیدونم .
دوستان عکسی رو میخواستم براتون بذارم از یه GMC کراروان ماشین خیلی تمیزی هستش ولی نمیدونم چرا پلاکش نکردن عکس واضح نیست عجله داشتم .
![]()
دمت گرم رامین... زدی تو گوش ماشین... منم یه دونه از اینا تو تهران 7-8 سال پیش دیده بوم.. تعدادشون خیلی کمه ولی در عوض یه خونه ی واقعی با تمام امکاناته !!
سعید کاش بتونی یکی بخری کل حال میده .فکر کن با این بری کل مملکت رو بگردی نه پول هتل نه نیاز به مجتمع رفاهای خود کفا.
اینم از کوروت نسل اول با بدنه فایبر گلاسی اون
فکر کنید یه عده از دوستای من میگن نمیشه با فایبر گلاس بدنه ماشینر و ساخت منم کلی میخندم
مگه همین اخیرا سیناد با بدنه فایبرگلاس بیرون نمیومد ؟
چرا سیناد فایبرگلاس بود
گفته میشد بدنه ی محکمی هم دارن
در صورت تصادف باز میشد و یکی دیگه جاش میفتاد![]()
خب خیلی ماشینا تولید میشن حتی یه چیز جالب همین کرووتهای امروزی بدنه هاشون نوعی ترکیب پلاستیک و فابر گلاس هستش و امروزه خیلی از ماشینهای اسپرت به جای فولاد بدنه هایی ترکیبی از فولادهای آلیاژی فایبر گلاس و آلومینیوم دارن
در مورد سیناد هم اونم بدنش نوعی پلاستیک بود
راستی یه بحث بی مورد بگم به نظرتون یه سیناد ت رو تمیز چند میشه من خیلی خوشم میاد از این ماشین.واسه کارهای روزمره خوبه.
اگه درست یادم باشه چند وقت پیش تو یکی از سایتا حوالی5-6 تومن قیمت زده بودن.
بچه ها یه سوال پرسیدیم جواب ندادید باز میپرسیم جریان این چیه ؟آمپر یه کاپریس هست چرا آخرش زده 85 مایل؟ یعنی بیشتر از 85 مایل نمیره؟ اصلا میشه با داشپورد کامل کاپریس ال اس تعویض کرد؟
Last edited by رضا صادقی; 14-06-2009 at 23:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)