تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 97 اولاول ... 4282888990919293949596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 967

نام تاپيک: کلوپ C905

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

gps یه موقیت یاب ماهواره ای هست که بدون نیاز به اینترنت کار میکنه
    gprs اینترنت برای موبایل که از طرف اوپراتور فراهم میشه
    wi-fi هم یه نوع اینترنت که توسط اسخاص خصوصی به فروش گذاشته میشه شما میتونی توی گوشیت استفاده کنی
    يعني اينجا GPS همه رديفه يا رغبتي نيست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

البته میگن درب پشت دوربین بعد از مدتی میلنگه و فیلمشم با کیفیت مطلوبی نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه
    لطفا اين گوشي را نخريد مشكلات و معايب c905 سوني اريكسون خيلي زياده گوشي بنده تو 6 ماه دو بار خراب شد يه بار اسپيكر و بلندگو و يه بارم فلتش سوخت و هر دو بار هم از دستم افتاده بود اين گوشي فقط كافيه يك بار از دستتون بيفته زمين كارش تمومه و قطعات مصرفي در آن از جنس بنجل چيني هستش. از خدمات پس از فروش كامتل هم براتون بگم كه هيچ چيزش گارانتي نيست و همه چيز را بيشتر از بازار با شما حساب مي كنند. ولي انصافا دوربينش عاليه و من الان هنوزم دارمش و يه سيم كارت ايرانسل انداختم روش و به جاي دوربين ميخوام ازش استفاده كنم و يك گوشي لمسي نوكيا x6 خريدم تا به عنوان تلفن ازش استفاده كنم وقتي واسه تعمير سوني اريكسون c905 را برده بودم تعميركار ميگفت تنها گوشي كه اينروزها پاي ثابت تعمير هست همين گوشي هستش و مواظب باش حتي از نيم متري زمين نخوره چون هر لحظه احتمال داره بازم فلتش خراب بشه.
    اصلا شما تو گوگل سرچ كنيد تعمير c905 يا مشكلات آن يا خراب شدن آن يا فريمور آن و ... تا ببينين چند تا سايت درگير خرابي اين گوشي هستند و بعد يك بار براي x6 نوكيا سرچ كنيد واقعا براي كمپاني سوني متاسفم با اين توليدات بيكيفيتش از لپ تاپ گرفته تا گوشي.
    مراقب خودتون باشيد.

4. 2 کاربر از m.afkarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

شما اولین نفری هستی که اینجوری میگی !
    احتمالآ گوشیت چینی بوده (ازین تقلبیها)
    +
    البته چند وقتیه که یوزرهای جدید همش میان تو تاپیکای سونی ! یوزرهایی که 2 تا پستم ندادن و میان اینجا عملیات خرابکارانه انجام میدن ! جالب اینجاس که فقطم تو سونی هستن ! یه سر به تاپیک ویواز و ستیو هم بندازین جالب میشه !
    نمیدونم جریان چیه ! اگه مدیرا یه لطفی بکنن آی پی این یوزرا رو بررسی کنن خیلی خوب میشه

6. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

دوستان عزیز(خطاب به افراد خاطی)
    بنده نزدیک به یک سال این گوشی رو داشتم و اصلا خراب نشده بود با وجود اینکه چندبار از دستم افتاده بود.
    شما مجبور نیستید گوشی چینی بخرید که بعدش این مشکلات پیش بیاد
    درضمن X6 تازه وارد بازار شده یکم صبر کن آب از سرش بگذره بعد معلوم میشه نقاط ضعفش چیه
    مخلصیم
    Last edited by hussain; 17-04-2010 at 10:50. دليل: به خودم ربط داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.خواهش میکنم از روی تعصب جواب من رو ندید من دو سه روز دیگه میخوام برم گوشی بخرم. دلمم گوشیc905رو بدجوری گرفته شما بگین چکار کنم ؟ چی بخرم درحد 300 تومان پول دارم .از لمسی هم خوشم نمیاد.

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام.خواهش میکنم از روی تعصب جواب من رو ندید من دو سه روز دیگه میخوام برم گوشی بخرم. دلمم گوشیc905رو بدجوری گرفته شما بگین چکار کنم ؟ چی بخرم درحد 300 تومان پول دارم .از لمسی هم خوشم نمیاد.
    شما چون تازه وارد هستی نمیدونی که راست میگه کی دروغ
    یک پیش نهاد بهت میدم که خودم همیشه همین کارو میکنم
    شما برو از نزدیک این گوشی رو تو دست بگیر و امتحانش کن همه چیز تو دستت میاد
    مخلصیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است.

پيش فرض

آره،حسین :املا درست میگه من چند روز این گوشی دستم بود واقعا عالی بود.رنگ اصلیش هم مسیه که واقعا قشنگه البته کیفیت ال سی دی اون یکم پایینه ولی موقعی که تو کامپیوتر عکسهارو میبینی یا موقع چاپ کردن واقعا دوربینش خودشو نشون میده صداش هم عالیه من و امکاناتش هم که توپه من داییم موبایل فروشی داره همین پنجشنبه C905 رو فروخت دو ماه کارکرده بود حدود 230 فروختش من استار سامسونگ خریدم گوشیش عالیه ولی به C905 نمیرسه.من C905 رو فقط به خاطر دوربینش میخوام بخر که پشیمون میشی هر وقت هم خواستیم در کلوب استار بگین تا قیمت مشهد رو بهتون بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است.

پيش فرض

سلام،اگه خواستی میتونی 6600 اسلاید بگیری واقعا عالیه آخرین قیمت مشهد هم 230 تومنه البته اگه لمسی دوست داشته باشی 5800 گوشیه مشتیه همراه با کلی امکانات.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

با سلام لطفا یه نرم افزار با فرمت جاوا برای استفاده gps این گوشی معرفی کنید با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •