سلام
به نظر من همین عکس هم خیلی مشکوکه
در ضمن imei 02 هست.
الان گوشیهای جدید نوکیا که چینی هستن همشون 02 هستن
سلام
به نظر من همین عکس هم خیلی مشکوکه
در ضمن imei 02 هست.
الان گوشیهای جدید نوکیا که چینی هستن همشون 02 هستن
ساخت فنلاند هم هست البته واسه بازارهای انور از ما بهترون...
نه دیگه واسه چی برم 5 ساعت درخواست cer بدم؟مگه هر دفعه باید درخواست بدی؟یه بار درخواست دادم که در کمتر از 2 روز آماده شد و از اون روز تا حالا(حدود 2 ماه پیش)دارم انواع نرم افزار ها رو باهاش ساین میکنم.در عوض security گوشیمو نابود نکردم
![]()
بچه ها چند تا از بچه هایی که با phoenix گوشیشونو به ورژن 13 آپ کردن میگن مشکلات هنگ کردنش بر طرف شده.سرعت منوهاش بیشتر شده.یه تم جدیدی به گوشی اضافه شده.نوکیا مپ گوشی ورژنش ارتقا پیدا کرده.موقعی که کسی زنگ میزنه دیگه شمارشو نشون نمیده و فقط اسمشو میاره(که البته به نظر من نمیتونه مزیت باشه)و.....
به زودی هم برای nsu خواهد آمد
از لحاظ security فرقی نداره. چون وقتی هک میکنی هر برنامه ای ( حتی ویروس ) رو میتونی نصب کنی. وقتی هم که خودت برنامه های unsign رو ساین میکنی ممکنه اون برنامه برخلاف اسم و توضیحش یه ویروس باشه و شما ساینش کنی و بعد رو گوشیت نصب کنی. در کل ساین کردن یعنی شما مسئولیت هر نوع مشکل بعد از نصب یه برنامه خاص رو به عهده میگیرید و شرکت سیمبین هیچ تضمینی نمیده بهت....در عوض security گوشیمو نابود نکردم
سلام
برای اینکه ان 78 چینی هست یا نه یا فنلاندی و.........
با خیال راحت همش چینی هست (مونتاژ چین زیر نظر نوکیا) هر کسی هم بگه فنلاندی فقط به جای چین مارک فنلاند می زنه روش 20 تومن هم گرون تر می فروشه
بای
سلام دوستان
می شه بگین دلیل افت قیمت این گوشی چیه؟ و اینکه میگن صداش کمه یعنی چقدر کم؟
من می خوام n78 بگیرم ولی خیلی نظرات مختلفی میشنوم. لطفا راه نمایی کنید..
خوب از اونجایی که منم رفتم گوشی رو گرفتم این دو تا عکس رو گذاشتم از جعبه(که جعبه ش دو تایی بود .یه روکش میومد روی خوده جعبه!)
made in finland امااااا 2 تا از لامپ دکمه هاش خراب بود با همیون قیمت چینی هم گرفتم. ولی بالاخره تونستم پسش بدم حالا فردا یکی از همین چینیا میگیرم :d این عکس ها:
![]()
كي ميگه كمه ؟ از n73 يه خورده كمتره + بيس نمي ده ... در نتيجه با فناوري جديدش كيفيت فوق العاده اي رو داره !
made in finland امااااا 2 تا از لامپ دکمه هاش خراب بود با همیون قیمت چینی هم گرفتم. ولی بالاخره تونستم پسش بدم حالا فردا یکی از همین چینیا میگیرم :d این عکس ها:
this image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)