امروز که تعطیل بود.
فردا هم که اکثرا تعطیلا.
پس اگه قرار باشه مایکروتل بیاره یه دفعه از شنبه باید بیاره...
امروز که تعطیل بود.
فردا هم که اکثرا تعطیلا.
پس اگه قرار باشه مایکروتل بیاره یه دفعه از شنبه باید بیاره...
سلام بر همه.......من داشتم ول گردی می کردم که این رودیدم ...........طرف اپدیت کرده رام گوشی رو و اتوروتیتش خیلی سریع شده و خیلی...........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اگه کسی اموزشی داره از قبیل اموزش اپدیت رام اینجا بزاره...........ممنون..........من می خوام بگیرم ولی اگه این ها رو بلد نباشم نمی گیرم.............دی
البته دوستمون تو یه جا دیگه این رو علام کرد و من هم اینجا اوردم............خیلی خب حالا هرکی می خواد 1 هفته بعد بگیره چون قیمتش عادی شه....من قیمت نگرفتم این رو دوستمون علام کرد......و اولین پستش هم بود............من هیچ اطلاعی ندارم ....می تونید برید به تاپیک پاکت پی سی و توی تاپیک omnia و diamond برید که دوستمون این رو علام کردند
Last edited by shutdown; 02-10-2008 at 22:42.
من علائدین بودم امشب.
730 قیمت گرفتم.
ولی نمایندگی مایکروتل نرفتم.
بیرون پاساژ هم یکی میداد 740 !!!!!!!!!!!!!
بلاخره صداش در اریفون کیفیتش و بلندیش چه رقم میزنه؟
من یه تاپیک زدم تو بخش ppc ...........فقط برا درخواست اموزش و قرار دادن برنامه های مخصوصش.........هر کی هر چیزی داره بره توش بزاره ....چون ملت تو این تاپیک گم میشن........وبیشترا برا این گوشی میرن به بخش ppc............
سلام بر همه..........ما برگشتیم..................خب چه خبر...................؟..............دی
چه خبر شده؟
یه زمانی این تاپیک روزی 4-5 صفحه میرفت جلو !!!!
یعنی هیچ بحث دیگه ای در مورد این گوشی فوق العاده نمونده؟؟؟
نه فقط این تاپیک کلا کلوپ سامسونگ کم رونق شده.
برو بچس کم پیدان !!!!!
آقای پسر دختر کش کجا باید برم اسمم رو مثل شما عوض کنم ؟ به هر کی میگم که جواب نمیده لااقل شما بگو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)